Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler,

ps4 olayının seneye çıkacağı olayı ne kadar gerçektir?

bir de pes 2010 ne zaman çıkar piyasaya?
  • @Knulp666
    CECH-2101A getirtmeniz iyi olmuş. CECH-2000'deki 45nm Cell - 65nm RSX'e karşılık, 45nm Cell - 40nm RSX'e sahipler ve az da olsa ağırlık avantajları da var. 2100 serisinin Amerika'da bile zor bulunduğu söyleniyordu, şu anki durum nasıl acaba?

PS4, duyurusu bile yapılmamış bir cihaz. Move gibi cihazlar çıkararak PS3'ü daha iyi değerlendirmenin peşindeler henüz. Bence Xbox veya PS'nin sonraki nesilleri için rahat bir 3-4 sene var.
    PES 2010 çıkalı çok oluyor. Eğer 2011'i kastediyorsanız, yanılmıyorsam Kasım ya da Aralık 2010'da çıkacak o da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knulp666

beyler,

ps4 olayının seneye çıkacağı olayı ne kadar gerçektir?

bir de pes 2010 ne zaman çıkar piyasaya?

Ps4'ün seneye çıkması gibi bir durum imkansız. Cihaz ile ilgili henüz resmi bir duyuru bile yokken hemen duyuru yapılacak reklam ve pazarlama olacak üstüne bir yada birkaç tane çıkış oyunu geliştirilecekte çıkacak yok artık.

Herşeyi bırak Sony'nin Ps3 ile ilgili hedefleri uzun vadeli. Move ve 3D desteği yeni geliyor bunlar varken bırak seneyi daha birkaç yıl Ps4 falan yok
  • adres budur.

buradan direkt şipariş verince direkt cech2101A serisini gönderdiler.

bir diğer yandan amerikadaki oyunlarında türkiyeye göre çok ucuz olduğunu belirteyim. bir de used & new şeklinde amerikada oturan bir yakınınıza şipariş verdiğinizde oyunların maliyeti 5$'a falan denk geliyor. artık ne diyim.

pes 2010 şu an sarmadı. eski kadrolar falan ondan sordum pes 2011'i.

saygılar.

• quote:

İyiymiş valla. Umarım Türkiye'ye de yakın zamanda gelir veya gelmiştir. Göz göre göre eski seriyi almak koyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cz

quote:

İyiymiş valla. Umarım Türkiye'ye de yakın zamanda gelir veya gelmiştir. Göz göre göre eski seriyi almak koyuyor

cech 2104 Türkiye'ye geldi arkadaşlar geçen hafta elektro world den 120 gb pal aldım.ama sadece 120 gb konsollar cech 2104 idi.
    özellikle araştırdım.
    diğer 250 lik cihazlar eski versiyondu.729 tl ye aldım 8 taksit. avrasya garantili.
    bu arada hala sony center lardaki cihazlar cech 2000. istanbul daki 3 sony centerada sordum.
    cech 2000 serilerini bitirmek için benim aldığım fiyata göre daha iyi kampanyalar var şuan, ama yinede az pahalı olsun yeni versiyon olsun dedim.
    alacak arkadaşlara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.C.O -- 15 Temmuz 2010; 18:07:28 >

• evet ben de electroworld'de 120 gb cech 2104 ntsc gördüm dün.

kaç para bilmiyorum tabi.
  • slm arkadaşlar bendede ps3 120 gb slim varda önceleri çok fazla ses çıkarmadan çok az sesle çalışıodu makine şimdi açtıktan 1-2 saat sonra sesi artıyo baya bir ses çıkarıyor acaba sorun mu var cihazda yardım ederseniz sevinirim
  • Arkadaşlar,
    Yarın PS3 alacağım. İki adet uygun seçenek buldum:

1. Bimeks'te Web'e özel %26 indirim var ve KDV dahil 669 TL'ye geliyor (tek çekim ya da havale).
    2. Irmak Toysland'de 569 TL (tek çekim ya da havale).

Irmak Toyslan'i nasıl bilirisiniz? Ürün spot olduğu için garantisi yok. Sizce 100 TL'ye değer mi? Yoksa 100 TL'me kıyıp garantili, güvenilir yerden mi alayım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • elbette garantili alın , o kadar parayı veriyorsunuz 100 liradan kaçmayın. Irmak ın makinalarının ntsc olmadığıda malum , kontrol ettiniz mi ?
  • Teşekkürler M`Shinoda,
    Bimeks'ten siparişi verdim. Yarın elimde olacak...
  • Arkadaşlar,
    Yeni aldığım PS3'üm için HDMI kablo alacağım. Öncelike, altın uçlu kablo ile altın uçlu olmayan kablo arasındaki fark nedir? Bir de mesela:

http://www.hepsiburada.com/Liste/vogec-altin-uclu-premier-kalite-3m-hdmi-kablo-ezvogechdmi30g/ProductDetails.aspx?productId=bs3529&categoryId=84120 (27 TL)

www.hepsiburada.com
    Monster 123969 PS3 hdmi 1.8M Kablo Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/Liste/monster-123969-ps3-hdmi-18m-kablo/ProductDetails.aspx?productId=bs10210&categoryId=84120
    (141 TL)

Bu iki kablo (ve örnek verebileceğim daha nice kablo) arasındaki fiyat farkı neden?

Görüntü kalitesi o kadar fark ediyor mu?

• Bende dün ew den 320 gb slim + move pack ile 847 Tl ye aldım. Şuan için slimden çok memnunum çok sessiz çalışıyor. Yanlız fazla ısınıyo
  • ben cumartesı günü bestbuydan aldım ps3 slım 120gb+2 ds3 =650ytl
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

ben cumartesı günü bestbuydan aldım ps3 slım 120gb+2 ds3 =650ytl

Baya uygunmuş fiyatı hayırlı olsun güle güle kullan dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

Arkadaşlar,
    Yeni aldığım PS3'üm için HDMI kablo alacağım. Öncelike, altın uçlu kablo ile altın uçlu olmayan kablo arasındaki fark nedir? Bir de mesela:

http://www.hepsiburada.com/Liste/vogec-altin-uclu-premier-kalite-3m-hdmi-kablo-ezvogechdmi30g/ProductDetails.aspx?productId=bs3529&categoryId=84120 (27 TL)

www.hepsiburada.com
    Monster 123969 PS3 hdmi 1.8M Kablo Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/Liste/monster-123969-ps3-hdmi-18m-kablo/ProductDetails.aspx?productId=bs10210&categoryId=84120
    (141 TL)

Bu iki kablo (ve örnek verebileceğim daha nice kablo) arasındaki fiyat farkı neden?

Görüntü kalitesi o kadar fark ediyor mu?

HDMI kablo için altın uçlu alman bir anlam ifade etmiyor. Scart ve diğer kablo türleri için altın uçlu alman daha iyi yalıtım sağlıyor çünkü bunlar analog kablolardır. Fakat, HDMI kablo türü dijital bir kablodur. Altın uçlu almanda dijital veri aktarımı etkilemez. Altın uçlu olması HDMI kabloda bir artı değildir. En fazla 20TL'ye alacagın bir kablo işini görecektir...

• hepinize merabalar oncelikle,aklima takilan bir kac soru var cvplariniz icin simdiden teskkur ederim.bu topige baktigimda genelde hep 120 ve 250 gb lik model uzerinde durulmus ben dun 160 gb lik bir model aldim pekte anlamiyorum bu tur islerden acikcasi icime kurt dustu acaba ara bir modelmi hani kronik arizlari olan tekn*s* kampanya yapmisti erisin bitsin diyemi acaba ?birde su version olayi neye yarar ? Birisi demisti nete baglarsan cihazi kendi kendine version yukseltio asli varmidir ? Yardimlarnz icin teskkurler.saygilar
  • En son cvp atilali 1 sene olmus yuh bana be :)
  • Beyler lütfen yardım edin. Ps3 cihazımda sıkıntı var. Daha 9 saat önce canavae gibi oyun oynuyordum. Şimdi actım tekrardan. Arayüz geliyor onda sıkıntı yok ama psn den indirdiğim bi oyunu yada cd takıp çalıştırdıgım oyuna girince siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor. Başka hiçbirşey yok. Kupalarımada bakamıyorum nedense. Cihazı sadece güç tuşuna basılı tutarak kapatabiliyorum başka türlü olmuyor. Jailbreakli kullanılmadı hiç. Daha 2 senelik cihaz. Abd den alınma garantiside yokki. Lütfen bi yol yordam gösterin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.