Şimdi Ara

PlayStation 3, TV siz işe Yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok eski bir oyuncu olmama rağmen son bir kaç senedir oyun dünyasından uzak kalmak zorunda kaldım ne yazık ki :( Eski bir XBOX kullanıcısı olarak, Mortal Kombat'ın PS3 versiyonunun 3D olması, Killzone 3 gibi bir oyunun çıkması, God of War 3, Tekken... vs. vs. vs.. gibi nedenlerden dolayı PlayStation almayı düşünüyorum.

1) Ne yazıkki evimde HD bir televizyon, hatta LCD bile yok. Bildiğiniz eski tüplü televizyon bizimkisi :D Ben xbox da HD görüntü alabilmek amacı ile bilgisayar monitörüne bağlamıştım konsolu. Bu sayede harika olmasa bile hatrı sayılır bir görüntü alabiliyordum. (Gerçi oyunların görüntüleri benim için çok fazla önemli değil ama yinede artı bir değer tabii) Acaba PlayStation'u PC monitörüne bağlayıp düzgün bir görüntü alabilir miyim?

2) Başka alternatifleri var mıdır? Örneğin harici bir TV kartı alırsam, PS yi tv kartına ve onu da monitöre bağlayabilir miyim? Bu durumda görüntüde ne kadar bozulma yaşarım?

3) PlayStation alırken nelere dikkat edilmesi gerekli? Özellikle olmazsa olmazı var mıdır? (İşlemcisi şu tarihli olsun, yanında şu olsun, bu modeli al falan gibi)

4) LCD yada HD televizyon sahibi olmadan PlayStation sahibi olmak bir şey ifade etmez mi? Çok mu mantıksız bir iş yapıyorum??

Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim...

• Aman diyim lcd'siz ps3 alıyım deme ..
  • Ben tüplü tv de oynuyorum görüntüyü çok takmıyorsan sorun olmaz.
  • Monitörünüz varsa HDCP destekleyen, zevk alırsınız tabii ki.
  • Ben de tüplüde oynuyorum oyundan oyuna değişyor bazen kalite ama idare eder tüplüde fena değil
  • Zaten 3D görüntü alabilmek için 3D TV veya 3D destekli monitörünüz olmalı.

LCD TV alacak bütçe yoksa 22-23-24 inç gibi büyüklüklerde bir LCD monitör alın bence

Edit: Mesajı tam okumamıştım, monitörünüz varmış zaten. HDCP destekli ise bağlayabilirsiniz tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 21 Şubat 2011; 17:24:02 >
  • Cevaplar için teşekkür ederim.

PS'yi monitöre bağlamak için (XBOX daki gibi) bir RBG kablo (ismini çok iyi hatırlamıyorum yanlış yazmış olabilirim) alınması gerekli midir? Yada bu türde bir kablo var mı acaba?

Eski tip tüplü ekranlarda bile idare edilebildiğini yazmış arkadşlar, bu bile aslında HDTV alana kadar (en azından nisan a kadar çünkü 3D televizyon almayı düşünüyorum Mortal Kombat çıkınca) beni idare edebilir.
  • Monitörünüz HDCP destekli ve HDMI girişe sahip olmalı. Bağlamak için HDMI kullanacaksınız.
  • Tekrar teşekkür ederim bilgilendirme için. Bahsettiğiniz tipte bir monitör nedir diye araştırmaya başlayacağım öncelikle =)

Son olarak, acaba mevcut monitörümde bahsedilen girişler yok ise (cahilliğimi bağışlayın) harici TV kartı ile görüntüyü normal bir LCD monitöre ve sesi hoparlöre aktarabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Ben de tüplüde oynuyorum oyundan oyuna değişyor bazen kalite ama idare eder tüplüde fena değil
  • adam lcd yok demiş ne hdcp desteğinden bahsetmişsiniz yahu
    bildiğin vga girişli tüplü monitor var adamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Ben de tüplüde oynuyorum oyundan oyuna değişyor bazen kalite ama idare eder tüplüde fena değil
  • Şuan 72 ekran sony tüplü tv'de oynuyorum brnk arkadaşın dediği gibi oyundan oyuna çok etkili, mesela infamous demosunu indirdim b*k gibi görünüyordu ama uc2 veya heavy rain oynarken görüntü bir lcd ile yarışır durumda(bana göre).Yani boşuna almamış olursun
  • 1. Hdcp destekli dvi varsa boşuna araştırma elindeki monitörünü kullan.
    2. Ps3 deki 3D monitörlerle değil, sadece 3D tv lerle çalışır.
  •  PlayStation 3, TV siz işe Yarar mı?

Çokta güzel işe yarar buyrun afiyet olsun!
  • Tüplü televizyondada oynayabilirsiniz tabiki,
  • Bilgilendirmeleriniz ve yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Monitörünüz HDCP destekli ve HDMI girişe sahip olmalı. Bağlamak için HDMI kullanacaksınız.

DVI girişi de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Monitörünüz HDCP destekli ve HDMI girişe sahip olmalı. Bağlamak için HDMI kullanacaksınız.

DVI girişi de olabilir.

DVI girişi HDCP desteği olmadan ps3 bağlanamıyordu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsbduman

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

DVI girişi de olabilir.

DVI girişi HDCP desteği olmadan ps3 bağlanamıyordu sanırım

DVI girişi bazı monitörlerde HDCP desteği mevcut. Benim monitörümde hdmi girişi yok zamanında ps3 te kullandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.