Şimdi Ara

Playstation 4 alıcam bir sorum var bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PS4 alacağım fakat çok bir bilgim yok.. 500GB fix sanırım fakat Sony PS4 500GB CUH-1206A diyor mesela bu CUH veya yanındaki sayılar önemli mi?

Şunu al veya alma diyebileceğini bir detay var mı yoksa hepsi aynı mı?

teşekkürler

• Kasada , yazılımda küçük değişiklikler oluyor. Ne kadar yüksek o kadar yeni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçen var ise bu saatten sonra 500 GB almanı tavsiye etmem. Almışken 1 TB 1216A PAL alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Bütçen var ise bu saatten sonra 500 GB almanı tavsiye etmem. Almışken 1 TB 1216A PAL alın.

anladım teşekkür ederim bu 120 veya 121 ne açısından farkediyor peki ?

Glitch sana da teşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iBlue

quote:

Bütçen var ise bu saatten sonra 500 GB almanı tavsiye etmem. Almışken 1 TB 1216A PAL alın.

1216 olanlar PAL. 1206 olanlar NTSC. Aralarında sadece tuş farklılıkları var.
  • quote:

quote:

quote:

PAL veya NTSC oyun oynanabilriğinde çok farketmiyor yani öyle mi dostum?

tuş derken mesela joystickteki basılanlar gibi mi anlayamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunlarla bir alakası yok. NTSC alırsan menüde onay tuşu O oluyor X yerine. PAL de tam tersi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunlarla bir alakası yok. NTSC alırsan menüde onay tuşu O oluyor X yerine. PAL de tam tersi.

anladım..PAL satılıyordu burada alırsam bi dezavantaj olmayacak yani PAL almayı düşünüyorum

• iBlue kullanıcısına yanıt
    belli başlı oyunları oynuyorum çok fazla tüketim meraklısı değilseniz yani 2-3 oyundan fazla oyun oynamıom derseniz ps4 alın, ve 500 gb alın lakin ben yeni çıkan oyunları da oynarım birçok oyuna ilgim var diyorsanız ps4 almanızı önermem hem harddiske yatırım yapmanız gerekecek hem de (trden alacaksanz) vergi manyağı yapılmış fiyatlar, örneğin fifa 269 tl(amerikada max 159).
    *ayrıca ps4 yeterlii donanıma sahip olmayıp kaliteyi ölçeklendirme teknolojisiyle bizlere sunduğu için yakın gelecekte elinizdeki konsol eskimiz olacak ve değiştirmek isteyeceksiniz. bu da demek oluyorki elinizdeki oyunlarla beraber konsol da yarı fiyatına gidecek.
    ilk önerim ps4 yönünde ikinci önerim ise pc üzerinedir. kararınızı ona göre verin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krtncsmh

belli başlı oyunları oynuyorum çok fazla tüketim meraklısı değilseniz yani 2-3 oyundan fazla oyun oynamıom derseniz ps4 alın, ve 500 gb alın lakin ben yeni çıkan oyunları da oynarım birçok oyuna ilgim var diyorsanız ps4 almanızı önermem hem harddiske yatırım yapmanız gerekecek hem de (trden alacaksanz) vergi manyağı yapılmış fiyatlar, örneğin fifa 269 tl(amerikada max 159).
    *ayrıca ps4 yeterlii donanıma sahip olmayıp kaliteyi ölçeklendirme teknolojisiyle bizlere sunduğu için yakın gelecekte elinizdeki konsol eskimiz olacak ve değiştirmek isteyeceksiniz. bu da demek oluyorki elinizdeki oyunlarla beraber konsol da yarı fiyatına gidecek.
    ilk önerim ps4 yönünde ikinci önerim ise pc üzerinedir. kararınızı ona göre verin derim.

PC oyunlarını çok oynadım dostum playstation 4 hayalimdi öyle diyeyim..o yüzden almayı düşünüyorum daha zevkli olacağını düşünüyorum

bir şey soracağım, diyelim FIFA 16 aldım, online oynamak için ücret ödeyip PSN'e kaydolmam mı gerekiyor?

psn plus demeyelim ona haraç diyelim, çünkü online oynadığın oyunlara girmek için senden haraç istiyorlar yoksa oynayamazsn diyorlar. mesela fut 16 oynamak için tıpışş tıpışş alcan benim de hayalimdi pes 03 ile başladım fifa 16 ile zirvede bırakacağım. gelecek vaat eden birşey değil sadece bunu bilmeni isterim. hala çok zevkli lakin birkaç yıl sonra pişmman olma garantini verebilirim tabikii eğer zenginseniz rekabet sektörüne ayak uydurabilrisinz. lakin kimi insan ps3 oynarken 25 tane oyun alıyor ve ps4 çıkıyor o bütün oyunlar kalıyor öyle. eskiden güzeldi şimdi ps4 yeni çıkmasına rağmen 4.5 çıkıyor 2 yıla da 5 çıkar. bu sadece bir işaret gelecekte nasıl bir ortam olacağı adına çünkü ps4 ölçeklendirme teknolojisinden dolayı hiçbir zaman yeterli bir oyun konsolu olmayacak xbox hiç mi hiç olmayacak. çok sınırlı bir ilgi alanınız var ise ps4 mantıklı olacaktır iyi düşünmenzi öneririm, ps4 oyunlarını ps5 de oynama şansınız olsa bile emin olun sony hükümeti güzel bir kâr elde etme politikalarıyla sizi sömürecektir.

• ntsc ile pal arasinda fis disinda fark yok tuslar falan ayni sadece ntsc-j de o ve x farkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

psn plus demeyelim ona haraç diyelim, çünkü online oynadığın oyunlara girmek için senden haraç istiyorlar yoksa oynayamazsn diyorlar. mesela fut 16 oynamak için tıpışş tıpışş alcan benim de hayalimdi pes 03 ile başladım fifa 16 ile zirvede bırakacağım. gelecek vaat eden birşey değil sadece bunu bilmeni isterim. hala çok zevkli lakin birkaç yıl sonra pişmman olma garantini verebilirim tabikii eğer zenginseniz rekabet sektörüne ayak uydurabilrisinz. lakin kimi insan ps3 oynarken 25 tane oyun alıyor ve ps4 çıkıyor o bütün oyunlar kalıyor öyle. eskiden güzeldi şimdi ps4 yeni çıkmasına rağmen 4.5 çıkıyor 2 yıla da 5 çıkar. bu sadece bir işaret gelecekte nasıl bir ortam olacağı adına çünkü ps4 ölçeklendirme teknolojisinden dolayı hiçbir zaman yeterli bir oyun konsolu olmayacak xbox hiç mi hiç olmayacak. çok sınırlı bir ilgi alanınız var ise ps4 mantıklı olacaktır iyi düşünmenzi öneririm, ps4 oyunlarını ps5 de oynama şansınız olsa bile emin olun sony hükümeti güzel bir kâr elde etme politikalarıyla sizi sömürecektir.

çok gelecek düşünceli değilim dostum 3-4 sene götürse yeterli..pc oyunları için masaüstü sistem kurup oynadım senelerce bir de bunu denemek istedim

yani o plus'ı senelik alıp oyunları o şekilde online oynayabiliyoruz anladığım kadarıyla değil mi?

evet lakin mesela fifa 17 oynıcam diyorsan 2 tane fifa 17 alıyormuşsun gibi para ödemen gerek ayrıca psn plus sayesinde eriştiğin online platform oldukça kötü. internetin çok güzel de olsa bağlantı gerçekten kötü(fifa ultimate team), fakat online sezon oynarsan hiç bir takılma yaşamayacğını düşünüorum ki ben fifa 15 de yaşamama rağmen fifa 16 da neredeyse hiç online sezonlarda takılma sorunu yaşamadım. spor oyunları için almayı düşünüyorsan güzel bir büyük ekran çekmelisin küçük ekranda ps2 havası yaratabilio :)
  • quote:

evet lakin mesela fifa 17 oynıcam diyorsan 2 tane fifa 17 alıyormuşsun gibi para ödemen gerek ayrıca psn plus sayesinde eriştiğin online platform oldukça kötü. internetin çok güzel de olsa bağlantı gerçekten kötü(fifa ultimate team), fakat online sezon oynarsan hiç bir takılma yaşamayacğını düşünüorum ki ben fifa 15 de yaşamama rağmen fifa 16 da neredeyse hiç online sezonlarda takılma sorunu yaşamadım. spor oyunları için almayı düşünüyorsan güzel bir büyük ekran çekmelisin küçük ekranda ps2 havası yaratabilio :)

42 inch full HD bi LG televizyonum var dostum yeterli mi sence?
    55 de oynadım ben oyuncu isimlerini ve radarı kaldırdğım zaman akrabalar kimin maçı var bu saatte diye soruyordu 42 de aynı soruyu yöneltirlermi bilmem :) ama yinede işinizi göreceğini düşünüyorum
  • quote:

55 de oynadım ben oyuncu isimlerini ve radarı kaldırdğım zaman akrabalar kimin maçı var bu saatte diye soruyordu 42 de aynı soruyu yöneltirlermi bilmem :) ama yinede işinizi göreceğini düşünüyorum

teşekkür ederim..peki bana KESİNLİKLE al diyebileceğiniz bir oyun var mı?

Bir de futbol açısından Online oynamak için PES mi FIFA mı dersiniz?
    el becerin kötüyse iyi oynayamıyorsan pes al, kabiliyetim var futbol zekam var bunu oyunda kanıtlamak istiyorum diyorsan fifa al. lakin en başta zorlanabilirsin. orta sahadan gol atamıyorsun en başta, veya arkan dönük vurunca gol olmayı bırak top kaleye gitmiyor çocuk oyunlarında olduğu gibi :)
    12 yıl pes oynadım winning elevenlarla beraber 2 yıl da fifa15 ve 16. pes çok basit bir oyun atari oyunu gibi. fifada en yavaş savunma bile ronaldodan top kapabiliyor pes de ise kaleciyi bile geçebiliosun o hızda bir oyuncuyla sence hangisi gerçeğe yakın?
    zaten bu yüzden ps4 almanı önermyorum çünkü kesinlkle oynaman gereken evrensel bir yapıt olan en az 10 tane oyun bulabilirsin. maliyetlerini toplayınca gtx 970 ekran kartı parası çıkar :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.