Şimdi Ara

Playstation 4 NAT TİPİ VE LAN KABLOSU SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Aralık 2014'te Playstation 4 aldım. Aldığım günden beri Online oynama konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşıyorum. İlk olarak söylemeliyim modem aşağıda olduğu için TP-LİNK TD901ND Ağ Artırıcı cihaz kullanıyorum ve ethernet bağlantısını bu cihaz üzerinden gerçekleştiriyorum. Sorunu şöyle açıklayayım menüdeyken mesela lan kablosu bağlı olsa dahi ''Lan Kablosu Bağlı Değil'' hatası veriyor daha sonra ayarlardan kontrol ettiğimde NAT TİPİ : BAŞARISIZ olduğunu görüyorum.

Bekliyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. Online PES 15'e girdiğimde maksimum 5 dakika dayanıyor daha sonra internet kopuyor. Bu sorunları nasıl çözebilirim alalı 1 yıl olacak daha adam gibi online oynayamadım.

Yalın ADSL'e geçip modemi yukarı taşıyarak direk modem'i ethernet kablosuyla bağlarsam bir düzelme olur mu. ?

İnternetten araştırdım belirli portları açmalısınız diyor kendi çabamla doğru şekilde açtığımı düşünüyorum ama hiçbir fark yok.

• PS4 için dmz yi açın port açmak ile uğraşmayın. Ayrıca online oyun oynuyorsanız kablosuz kullanmanızı hiç tavsiye etmem. Kablolu bağlantı yapın.
    Not: DMZ yi PC için değil ps4 için açın açtığınız ip ye dikkat edin.
  • Modem çoklu port ise.hiç uğraşma çek bir ethernet kablosu direk ps4 tak olsun bitsin.
  • Cihazı LAN kablosu ile bağlanyınca nat tipi 3 oluyor. Çözümü nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

PS4 için dmz yi açın port açmak ile uğraşmayın. Ayrıca online oyun oynuyorsanız kablosuz kullanmanızı hiç tavsiye etmem. Kablolu bağlantı yapın.
    Not: DMZ yi PC için değil ps4 için açın açtığınız ip ye dikkat edin.

Onunla birlikte yapmıştım zaten en başta onu açtım ve ps4'e belirlediğim ip'yi atadım fakat sonuç yine hüsran.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

Modem çoklu port ise.hiç uğraşma çek bir ethernet kablosu direk ps4 tak olsun bitsin.

Açıklamıştım aslında evimiz müstakil olduğu için modem aşağıda ps4 yukarıda yaklaşık 10-15 metre var arada ethernet kablosu çekmem mümkün mü.?
  • Herhalde mümkün.. Hiç uğraşma aparatlarlar.portlarla felan.al bi 20.30 metre ethernet kablosu. Tak olsun bitsin.bende ethernet üzerinden kullaniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de bir kaç gündür lan kablosunda nat3 şeklinde çalışıyor.İndirme filan yaparken sürekli kesilmeler oluyor.Tekrar nasıl nat2 yapabilirim?Uydunet netmaster modem kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

Herhalde mümkün.. Hiç uğraşma aparatlarlar.portlarla felan.al bi 20.30 metre ethernet kablosu. Tak olsun bitsin.bende ethernet üzerinden kullaniyorum

Desteğin için teşekkür ederim. Düşündüm de kablolarla o kadar uğraşacağıma Ttnet'in 16 mbps yada destekliyorsa 24 mbps Yalın internetine geçeyim diyorum koyarım modemi baş ucuma bağlarım ethernet kablosunu sıkıntı yaşamam diye umuyorum. Son zamanlarda zaten modem sapıtmaya başlamıştı TTnet bide beleş modem veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.