Şimdi Ara

Playstation 4 Oyunlardaki Kilit işareti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ara ara şöyle bir hata alıyorum ( hata mı bende bilmiyorum )

Playstation 4 Oyunlardaki Kilit işareti

Bunun sebebini bilen var mı ? yabancı forumlarda okuduğum lisans yenileme v.s gibi işlemler var hepsini denemedim fakat sonuç alamıyorum daha sonra kendi kendine düzeliyor makinanın internete girmesinde problem yok web tarayıcısını kullanabiliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS4 Oyunlarında Kilit İşaretinin Anlamı ve Çözümleri

PS4 oyunlarında karşılaşabileceğin kilit işareti, genellikle oyunun şu anda kullanılabilir olmadığını veya erişilemez olduğunu gösterir. Bu işaretin görünmesinin birkaç nedeni olabilir:

• PS Plus Üyeliği Gerekli: Bazı oyunlar yalnızca PlayStation Plus (PS Plus) aboneliği olan oyuncular tarafından erişilebilir. PS4 oyunun yanında bir kilit işareti varsa, oyunu oynamak için PS Plus üyeliğine ihtiyacın olabilir.
    • Bölgesel Kısıtlamalar: Bazı oyunlar yalnızca belirli bölgelerdeki oyuncular tarafından erişilebilir. Oyunun yanında bir kilit işareti varsa, oyunun senin bulunduğun bölgede mevcut olmadığı anlamına gelebilir.
    • İnternet Bağlantısı Sorunları: PlayStation Network'e (PSN) bağlanma sorunları yaşıyorsan, oyunların kilitli görünebilir. İnternet bağlantını kontrol et ve sorunun buradan kaynaklanıp kaynaklanmadığını belirle.
    • Oyun Dosyası Bozukluğu: Oyun dosyalarının bozuk olması da kilit işaretine neden olabilir. Bu durumda oyunu yeniden yüklemeyi dene.
    • PlayStation Sistem Yazılımı Güncel Değil: PlayStation sistem yazılımının güncel olmadığı durumlarda da oyunlar kilitlenebilir. Konsolunun yazılımını en son sürüme güncelle.

PS4 Kilitli Oyunları Açma

Kilitli oyunları açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• PS Plus Üyeliğini Kontrol Et: Oyun PS Plus üyeliği gerektiriyorsa, bir üyelik satın al.
    • Bölgesel Kısıtlamaları Gözden Geçir: Oyunun senin bulunduğun bölgede kullanılabilir olduğundan emin ol. Değilse, VPN kullanarak bölgesel kısıtlamaları aşabilirsin.
    • İnternet Bağlantısını Kontrol Et: İnternet bağlantının düzgün çalıştığından emin ol. Gerekirse bağlantını yeniden başlat.
    • Oyunu Yeniden Yükle: Oyun dosyalarının bozuk olma ihtimaline karşı oyunu yeniden yükle.
    • PlayStation Sistem Yazılımını Güncelle: Konsolunun yazılımını en son sürüme güncelle.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra oyunun kilidini açabilmelisin. Sorun devam ederse, PlayStation Destek ile iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • PS4ünüz'de kaç hesap kullanıyorsunuz?
  • Tek hocam 1 tane hesap var
  • Peki bu sizin hesabınızdan indirilen bir oyun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deviilll

Peki bu sizin hesabınızdan indirilen bir oyun mu?

Evet hocam psn plus aldım blacklight oyunu ücretsiz FP oyun mesela şöyle bir şey yaptığımda giriyor psn'den çıkış yapıp giriş yaptığım zaman kilit işareti duruyor ama oyuna giriyor
  • Aynı olay bende de var. Bazen kilit işareti oluyor, PSN'den çıkış yapıp geri girince düzeliyor. Bazen ilk açılışta kilitsiz oluyor. İlginç...
  • Sorun yazılımsal'dır sanırım.Tekrar giriş-çıkış yapın.Çünkü başka hesaptan edinmediyseniz oyunu genellikle öyle bir kilit işareti hatasına düşmezsiniz Zaten oyun açılıyorsa sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 26 Ocak 2014; 22:27:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede bir kez Fifa14 Demo da oldu. Giremedim. Sonra kaldırdım geri kurdum. Ayalardan ana hesap falan yapmak gerekiyormuş galiba kurcaladım düzeldi. Boşa silip yeniden indirmiş oldum
  • Ayarlarda lisansları tekrar yükle diye bir seçenek var ona basın düzelir.
  • Arkadaşlar benim tüm dijital oyunlara kilit işareti geldi sorun ne acaba giremiyorum oyunlara hesaptan gir çık yapsam da düzelmiyor sistem yazılımını günceleyince oldu bu kilit olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazarçarı

Arkadaşlar benim tüm dijital oyunlara kilit işareti geldi sorun ne acaba giremiyorum oyunlara hesaptan gir çık yapsam da düzelmiyor sistem yazılımını günceleyince oldu bu kilit olayı
    https://www.youtube.com/watch?v=3NNZ0O7F9Ow

buradan bakabilirsin. ps4 ana makine yap kısmını pasife al. o zaman düzelecektir.

ayrıca kilit işareti çıkıyorsa, o oyunu muhtemelen psn üyeliğiniz varken ücretsiz almışsınızdır. psn üyeliğinizi aktif ettiğinizde yani 1 aylık 3 aylık veya 12 aylık psn üyeliği aldığınızda o oyunun kilidi açılacaktır. ayrıca lisanları güncelleyin. bazı avatar vs. kilit varsa o kilitler yok olacaktır. iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty Dog

https://www.youtube.com/watch?v=3NNZ0O7F9Ow

buradan bakabilirsin. ps4 ana makine yap kısmını pasife al. o zaman düzelecektir.

ayrıca kilit işareti çıkıyorsa, o oyunu muhtemelen psn üyeliğiniz varken ücretsiz almışsınızdır. psn üyeliğinizi aktif ettiğinizde yani 1 aylık 3 aylık veya 12 aylık psn üyeliği aldığınızda o oyunun kilidi açılacaktır. ayrıca lisanları güncelleyin. bazı avatar vs. kilit varsa o kilitler yok olacaktır. iyi günler.

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi sıfırladım zaten üstelik senin attığın videoya bakmıştım bahsettiğim video oydu.

Edit: benim konuma mesaj attın sanmıştım sorun düzeldi zaten konuda belirtmiştim de bu videoyu geç farkettim ama daha dün yüklenmiş zaten ben sistemi sıfırlama esnasında görmüştüm bu videoyu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarçarı -- 2 Haziran 2019; 20:20:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pazarçarı

Dediğim gibi sıfırladım zaten üstelik senin attığın videoya bakmıştım bahsettiğim video oydu.

Edit: benim konuma mesaj attın sanmıştım sorun düzeldi zaten konuda belirtmiştim de bu videoyu geç farkettim ama daha dün yüklenmiş zaten ben sistemi sıfırlama esnasında görmüştüm bu videoyu :)

Alıntıları Göster
    üstte senin mesajına yanıt verdim. altta yazdığım da konunun sahibinin konusuna yazdım.

sorunun çözülmesine sevindim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.