Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.824
Cevap
285
Favori
1.315.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multi oyunlarda ps4 ile ayni fps ye sabitlenirse bu tarz seyler olabilir

Ornegin ps4 de bf4 900p medium 30 fps cikti

Bunda da bf4 1080p ultra 30 fps oynatacaksa olabilir.FPS degerinden odun verirseniz ps4 ve 4.5 arasinda esitsizlik olur olay pc ye doner.Bence multi oyunlarda fps kilidi koysunlar single da o kilidi kaldirsinlar.Multide VR oynanmaz zaten o hiza beyin yetisemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    İsteyen xbox'a döner, isteyen pc'ye döner, canı isteyen neo çıkınca u dönüşü yapar ve neo alır. Burada Sony'nin politikası eleştiriliyor. Last of Us 2 çıkınca neo'su olanların daha iyi grafiklerle oynayacakları ve PS4 sahiplerinin arka plana atılacağı bir gerçek. GT6 çıkınca Neo'su olanlar daha iyi bir oyun deneyimi yaşayacaklar. Kızdığımız konu Neo'ya koyduğu donanımı PS4'e de koyabilme tercihini yapmaması. Kaldı ki PS4'te herkesin zevk alarak oynadığı oyun sayısı bir elin parmağını geçmez. Apple, Iphone 6S'e eklediği donanımı 6 ay önce çıkardığı Iphone 6'ya ekleyebilir ama para kazanmak için yapmıyor. Sony de aynı duruma düştü. Bu 3 yıllık ara model çıkarma süresinin daha da kısalmayacağını kimse garanti edemez.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    O zaman ps4 alanlara geçmiş olsun geçtiğimiz yaz bende ps4 mü pc mi arasında kalmıştım pc toplamıştım 3K ya iyiki toplamışım baksana yeni çıkan oyunları oynayamayacaklar ps4 sahipleri bide diyolardı ömrü 7 8 sene olacak ömrü olsa ne yazar oyun çıkmadıktan sonra

• Artık tanıtsinlarda bir ay sonra ps 5 muhabbetine gecilsin.Daha oyun cikmadan konsolu yetersizliginden bahseder oldular.Nerde ps3'lu gunler!

• Bana biraz boş söylenti gibi geliyor. Ama varsayalım oldu böyle birşey. Sony kar etmez aksine zarar eder. Oyuncuların da nefretini kazanır. Ya daha bir kaç ay oldu ps4 alalı. Herşeyin içine ediyorlar.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Ruyasinda gormus

O icindeki gpu ya 7970 koysalar nerdeyse 200-250 $ zaten

• Dr.M D kullanıcısına yanıt
    Bu kadar sistemine kadar herşey ortaya çıkmışken söylentiyi aşmıştır. Eğer söylenti olsaydı sony bugüne kadar açıklama yapıp yok böyle bir olay yeni konsol çıkarmıyoruz herkes işine gücüne baksın derlerdi ama böyle bir açıklama olmadığı gibi bu sistem özelliklerinin bilerek sony tarafından medyaya sızdırıldığını düşünüyorum maksat millet psikolojik olarak alışsın yoksa güm diye sessiz sedasız alın size ps4.5 diye lansman yapsalar ortalık karışır şimdi alttan çalışma yapıyorlar sonra cihazı çıkaracaklar. Ne kadar zamandır mevzu ortada resmi bir açıklama yapmak bu kadar mı zor. Ama bu konsol işlerinin tadı tuzu kalmadı cidden. Benim midem bulanmaya başladı. Konsolsuz pek bi zamanım geçmedi ama bu sefer ciddi ciddi konsol oyunculuğunu bırakmak istiyorum şu son oyunlarım bir bitsin iyice sıkılayım elden çıkarmayı düşünüyorum. Artık ondan sonra buçuk mu çeyrek mi ne çıkarırlarsa çıkarsınlar. Arada bir ekran kartı alırım neye gücü yetiyorsa pc nin onu oynarım

• Dileyen ps4 le yola devam edecek dileyende satıp üzerine enaz bir 700 tl koyup neo alacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıkmadı oyun yahu oyun! Herkesin aşağı yukarı saydığı 3-5 oyun var. Killzone, driveclub, the order vs. Bu oyunların grafik kalitesi yeterince iyiydi. Hatta baya iyiydi bence. Sony yeni konsol yapacağına en azından şu oyunlar kalitesinde çok daha fazla oyun çıkarmalıydı. Şuan Ps3 için söylenen şeyleri, ileride kimse ps4 ün arkasından söyleyecek gibi görünmüyor. Infamous 3 oyun çıkardı ps3'te, Uncharted 3 tane, killzone 2 tane, batman 3 tane... Daha da gider. Elimizde oyun serisi yok be daha. Bloodborne 1-2-3, The Order 1-2-3 falan diye devam oyunları bekliyor insan en azından.

Yeni donanım değil, yeni oyun gelmeliydi. Konsolun ömrü 3 yıl oldu, o üç yılın bile hakkını vermedi. Sony yeni konsol çıkardıktan sonra isterse 10 yıl ömür biçsin, o 10 yıl içinde kaç tane adam akıllı oyun çıkacak o önemli. Yemin ederim gittim Xbox 360 aldım eskinin iyi oyunlarını oynayabilmek için ve farkediyorum ki Ps4'te alamıyorum bu tadı.

Bakalım Sony ne yumurtlayacak bu işin sonunda. Yenisi çıktığı anda, ps4 kenara atılacak. Bunun kaçışı yok bence. Tek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 21 Nisan 2016; 13:07:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Bu kadar sistemine kadar herşey ortaya çıkmışken söylentiyi aşmıştır. Eğer söylenti olsaydı sony bugüne kadar açıklama yapıp yok böyle bir olay yeni konsol çıkarmıyoruz herkes işine gücüne baksın derlerdi ama böyle bir açıklama olmadığı gibi bu sistem özelliklerinin bilerek sony tarafından medyaya sızdırıldığını düşünüyorum maksat millet psikolojik olarak alışsın yoksa güm diye sessiz sedasız alın size ps4.5 diye lansman yapsalar ortalık karışır şimdi alttan çalışma yapıyorlar sonra cihazı çıkaracaklar. Ne kadar zamandır mevzu ortada resmi bir açıklama yapmak bu kadar mı zor. Ama bu konsol işlerinin tadı tuzu kalmadı cidden. Benim midem bulanmaya başladı. Konsolsuz pek bi zamanım geçmedi ama bu sefer ciddi ciddi konsol oyunculuğunu bırakmak istiyorum şu son oyunlarım bir bitsin iyice sıkılayım elden çıkarmayı düşünüyorum. Artık ondan sonra buçuk mu çeyrek mi ne çıkarırlarsa çıkarsınlar. Arada bir ekran kartı alırım neye gücü yetiyorsa pc nin onu oynarım

Söylentiden bir tık öte onu kabul ediyorum. Ama genel olarak yeni bir konsol çıkış süresi 6-7 yıldır. Ama bu 4.5 olarak adlandırılmış. Yani ara konsol tarzında olacak. Eğer ps4 sahiplerine upgrade tarzında bir şey yapmazlarsa çok büyük tepki alır. Ama ben yine de çıkacağına kesin gözüyle bakmiyorum

• Yine bu jaguar cpu ile gelecekse gelmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

İsteyen xbox'a döner, isteyen pc'ye döner, canı isteyen neo çıkınca u dönüşü yapar ve neo alır. Burada Sony'nin politikası eleştiriliyor. Last of Us 2 çıkınca neo'su olanların daha iyi grafiklerle oynayacakları ve PS4 sahiplerinin arka plana atılacağı bir gerçek. GT6 çıkınca Neo'su olanlar daha iyi bir oyun deneyimi yaşayacaklar. Kızdığımız konu Neo'ya koyduğu donanımı PS4'e de koyabilme tercihini yapmaması. Kaldı ki PS4'te herkesin zevk alarak oynadığı oyun sayısı bir elin parmağını geçmez. Apple, Iphone 6S'e eklediği donanımı 6 ay önce çıkardığı Iphone 6'ya ekleyebilir ama para kazanmak için yapmıyor. Sony de aynı duruma düştü. Bu 3 yıllık ara model çıkarma süresinin daha da kısalmayacağını kimse garanti edemez.

Arka plana niye atılacaksın. Mevcut ps4 donanımında uncharted 4 gibi grafiklerde oyun geldikten sonra sıkıntı nedir. Ayrıca ps4 geliştirme aşamasında iken şimdiki gpu'lar yoktu. Güçlü olanlarda fazla güç tüketimi,ısınma problemleri ve üretim maliyetleri fazlaydı. Ps4 apusu 28 nm, neo ise 14 nm polaris gpu olduğu söyleniyor.Yani daha düşük güç tüketimi ve ısınma demek bu. Adamlar 4 sene önce olmayan gpuyu mu koyacaktı ps4'ün içine. Gpu dünyası yerinde saymıyor.

• Eşşek eşşek oldukça semer vuran çok olurmuş. PS4 sahiplerinin %90'ını korku salmış durumda. ps3'üm vardı. Sony'nin adiliklerinden sonra ps4 almamaya karar verdim iy ide yapmısım. Milleti mal yerine koyuyorlar
  • Dr.M D kullanıcısına yanıt
    Burada ps4 sahiplerine yönelik bir olay yok oyun çıkarmaya devam ederler yüksek grafik vs isteyen aynı oyunu neo da daha kaliteli oynar fark bu. Neyse olacak la öleceğe çare olmazmış. Alan alır yani serbest piyasa bu. Arz talep meselesi. Bu ps4.5 olayı haber yapıldığında benim aklıma şu da geldi. Belki diyorum şu 40 milyonluk ps4 kitlesinden 3 5 milyon kişi birbirinden habersiz bir şekilde sony nin merkezine daha güçlü konsol çıkarın alırız gibi bir msj atmış olabilir. Böyle bir talep olduysa sony de potansiyeli görüp bu kararı almış olabilirler.

• Arz talep meselesi ama böyle iş yapmaları yanlış daha yeni ps4 alan biri bunun olacağını bilse biraz daha bekleyip 4.5 alırdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.M -- 21 Nisan 2016; 14:53:31 >
  • Merhaba arkadaşlar.Açıkçası Ps4 alacaktım kafam çok karıştı.Ps4 almalimiyim yoksa 2. El bir ps3 ile idare edip ps4.5 i mi beklemeliyim?

• Forsage kullanıcısına yanıt
    Bence bekle hocam bende unc4 ün çıkışı ile alacaktım şu haberlerden sonra yeni modeli bekliycem pc ve ps3 ile idare etcem.
  • OLMADI SONY.. Bazı akadaşlar yazmış 'eski kafalı olmayın' diye. Bu işe itiraz etmenin, eski kafalı olmakla alakası yok. Sonuç da bu pazarı onlar yarattı onlar bizi alıştırdı. Bize de teknolojini artık çok daha hızlı geliştiğini biliyoruz. Bizim asıl kızdığımız bur da ki pazarlama mantığı. Yurtdışında bu konu daha çok tartışılıyor ve oldukçada hararetli. İnsanlar telefon deyiştiriyorlar ne olacak denmiş ama telefonun sadece kendisini alıyorsunuz. Fakat bizimi tr şartlarında insanlar sadece oyunlara bile bir konsol parası veriyorlar. E böyle olunca tabikide insanlar tepki gösterecek. Normaldir bu tepki. Bende şimdi ps4.5 alsam bide yanında vr alsam bana maliyeti en az üç bin tl. civarı olur aşağı yukarı; Siz bunu yeni ps4 alan birine söyleyin oyunlar da cabası. Tabi bu yazdıklarım bu haber doğru ise geçerli olur. Şu da bir gerçek tabi bunları derken de bu teknoloji değişmesin yerinde saysın mantığı da oluşmasın. Tabiki de gelişecek ve biz daha çok eyleneceğiz. Bu işin stratejisini yapan insanlar çok akıllı bu durumu da çözecek onlar. Ama benim kanaatim bu iş bizi cüzdanımıza oldukça şiddetli dokunacak. Bu iş söylendiği gibi olursa benimde her halde son playsitation' um olur. Çünkü kısa aralıklarla bu teknolojiye cüzdan dayanmaz. Umarım biz oyuncuların lehine olur bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmozeni -- 21 Nisan 2016; 15:30:14 >

• 2017 de Neo çıkar 2018'de PS5'i tanıtırlar 2019'da da PS5 çıkar. Neo'nunda maximum ömrü 2 yıl olacaktır.

Yani PS5 ile maximum 3 yıl içinde herkesin bir 4K tv si olmak zorunda olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 21 Nisan 2016; 15:25:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neo Cöp olacak cunku gucunu kullanan oyun asla yapilmayacak. Sadece ps vr kullananlar farki anlayacak sanirim..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.