Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.824
Cevap
285
Favori
1.315.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben tabi ki dediğiniz gibi olsun isterim, ama inanmıyorum. Daha iyisi varken, ps4'ün hakkını tam olarak vermekle uğraşmaz oyun firmaları. Oyun Neo için yapılır, ps4'te iyi kötü çalışacak şekilde ayarlanır. Hatta bazı oyunlar yalnızca Neo için çıkar bence. Oyun firmalarına bu konuda bir zorlama yapılabileceğini sanmıyorum.

Umarım sizin dediğiniz gibi olur tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şey oldugu iyi oldu. Konsollar artik oyun grafiklerini daha az sınırlar

• Yeni gelecek olan upgrade edilmiş konsollar ile elimizdeki konsolların aynı oyunları sadece grafik ve çözünürlük farkı ile oynayacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz bence. Eskiden 6 yıllık döngüler halinde çıkardı konsollar, hatta geçen nesil bu süre 8 yıla kadar da uzamıştı. Ancak son dönemde çıkan tüm teknolojik aletlerde kısa ömür döngüsü ve yeni cihazı ben de almalıyım duygusu ön plana çıktı. Maalesef üretici firmaların, tüketicileri daha fazla tüketmeleri noktasında yaptıkları zihin oyunlarından başka bir şey değil.

Çıktığı dönem Note 3 telefon almıştım, hala kullanıyorum. Samsung elimdeki telefondan daha kötü özellikteki telefona en yeni güncellemeleri verirken, benim telefonuma vermiyor ve ben de telefonumun eskidiği algısını yaratmaya çalışıyor. Bu neredeyse her teknolojik cihazda maalesef bu duruma döndü. TV pazarı, bilgisayar donanımı pazarı aşağı yukarı benzer politikalarla tüketiciyi yolma peşinde. Hatta alıp, oynadığınız oyunlara bakın, hep sizden daha fazla nasıl para kopartırım düşüncesi ile üretiliyor. Artık parayla experince'ların satıldığı bir dönemdeyiz. paralı bölümleri, silahları, elbiseleri geçtim...

Şu piyasa şartları altında, kusura bakmayın ama yeni konsollar çıkınca, elimizdekileri de sonuna kadar kullanabileceğimiz düşüncesi bana çok safça bir yaklaşım olarak geliyor. Zaman içinde elimizdeki konsolların eskidiği, işe yaramadığı düşüncesini yaratmak için öyle politikalar izleyecekler ki, farkında bile olmayacaksınız. Şahsen şu dedikodular gerçeğe döndüğü anda konsol oyunculuğuna nokta koyacağım. Sadece sevdiğim kaliteli exc. oyunları alıp oynarım, o da çıktıktan bir yıl sonra, fiyatları 50-60 liralara düştükten sonra.

Bir kaç ay öncesine kadar merakla beklediğim Uncharted 4'ü bile artık çıktığı gibi almayı düşünmüyorum. Ortaya çıkan bu gelişmelere tepki olarak, oyunu dediğim fiyatlara düşmeden alıp oynamayı düşünmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 21 Nisan 2016; 19:46:56 >

• Ps4 neo'yu ilk alacak kişi belli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 21 Nisan 2016; 19:51:47 >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ne şimdi, ne de sonra PS4'ün bu yeni versiyonunu almam. Olur da elimdeki konsol bozulursa belki düşünebilirim. Ara nesiller yerine normal döneminde çıkan konsollar alınabilir ama bu gelişmelerden sonra ana platformum olmaz.
  • Avanak.avi
  • Beyler sanırım bu hamle ile konsol dönemi yavaş yavaş kapanmanın sinyalini veriyor. Bunu çocukluktan bu yana konsol'da oyun oynayan birisi olarak üzülerek söylüyorum. Zaten PS4 bikik pc mimarisi ile çıktığında huylanmıştım ama bu vr denen zımbırtı çıkmasaydı bu konsol'da bence gelmeyecekti. Hala resmi bir açıklama olmasada artık bu kadar söylentinin yalan çıkması çok çok zor. Görünen o ki vr için bir konsol gelecek. 3 sene de yeni kısa ömürlü konsol dönemi başlarsa konsol oyunculuğu bitme noktasına gelebilir. Benim gibi pc'den nefret eden bir adam bile acaba 4K bir sistem toplayıp bu işe bir son versem mi acaba diye düşünmeye başladı. Tabi zaman neyi gösterir bilinmez belki de neo mudur nedir çıktığı gibi alırım. Kafam çok karışık doğrusu

Şunu da belirteyim. Eğer ki sony 40 milyon satmış bir konsolu 2. plana atıp boşlarsa + neo exc. oyunlar çıkarsa oyunculardan gerekli dersi alır. Xbone'ın çıkış günlerini hatırlayın faturasını çok ağır ödedi miki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 21 Nisan 2016; 20:17:15 >

• d3vstator, PC Fanboyu zaten. Bahane arıyordu sürekli. PC'ye laf edildiği zaman çıldırıyor. d3vstator'a göre "PC Master Race"
  • Ps4 alalı daha 5-6 ay gibi bir zaman olmuşken bu haber canımı sıktı yahu..

Ne yapmak gerek bilemedim şimdi

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Ya ben Playstation u ilk aldigim yil 1998 de sen acaba kac yasindaydin ya da ilk oyun oynamaya basladigim 83-84 lu yillarda acaba bu dunyada varmiydin. Ac bak profilimi ne kadar vakit gecirmisim PS3 ve 4'te, kac oyun oynamis, kac oyun bitirmisim? Insanlari elestirmeden once bir tanimayi denesen. Su forumda beni taniyanlar kim oldugumuzu gayet iyi bilir, sizin gibi yeni yetme oyuncularin degerlendirmelerine kalmadik Allah'a sukur.

• Ee yani bu konsol sadece 2 sene mi dayandı bu ne saçma iş?İyi ki ps4 almamışım elinde ps4 olan arkadaşlar nasıl bir hal içinde acaba...
  • ilk ve son playstation'ım oldu bu 4. Enayi değilim ben milletin keyfine para dökecek kadar.
  • Böyle saçma şey mi olur y

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    İşte bak hemen eski diyorsun. 3. Yılına girecek daha.

Ya kardeşim şu konsolu aldığında biliyordun zaten 900p olayını gücünü vs. Üst versiyonu çıktığında ramleri mi azalıyor? Memnun değilsen almasaydın keşke. Ben hiç üzülmedim şu habere aksine sevindim çünkü alamayan kesim ps4 alabilecek.

• Almam diyenlerden korkacan, almam diyenlerin çoğu alacak. Şimdi bir anlık kızgınlık ile yazılan yorumlardan öteye gidemeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Yeni konsolun E3 2016 da tanıtılacağı hangi kaynakta yazıyor? Sony den açıklama geldi mi?

Bütün bu sızan bilgiler için Sony'den resmi bir açıklama yok zaten hepsi medya kaynaklarının dökümanlara bir şekilde erişmesi ile öğrenildi.

Sony resmi bir açıklama yapmadığına göre E3 de sen tanıtacaksın heralde yeni konsolu. Yanlış anlamada tanıtılabilir desen daha doğru olmaz mı?

• Nedense yeni bir şey çıkınca eskisi gibi heyecanlanmıyorum. Ufak değişiklikler yapıp yeni gibi sunuyorlar. Örnek iPhone. PS de bu şekilde. Oyunlara öyle afaki fark olmayacak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaç kesin olarak native 1080p 60 fps oyun çıkartmak.

Native 4K falan imkansız neo ile. Anca ps5 de olabilir.
    Şu anda piyasada 4K oynatan ekran kartının fiyatı bile uçuk iken en fazla 500 dolara çıkacak olan neo dan 4K beklemek tamamen rüyadır...Uyanın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 21 Nisan 2016; 22:58:15 >
  • şaka maka insan kazık yediğini şimdi anlıyor. ps4 tam bir remastered çöplüğü. say desen 5 tane adam gibi oyun sayamıyorum. neyse tecrübe oldu, bir sonraki nesilde babayı alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

şaka maka insan kazık yediğini şimdi anlıyor. ps4 tam bir remastered çöplüğü. say desen 5 tane adam gibi oyun sayamıyorum. neyse tecrübe oldu, bir sonraki nesilde babayı alırlar.

İnsanın zoruna giden zaten o hocam. Daha adam gibi exc. çıkmadan olan olaya bak sen. Bir elin parmağını geçmez exc. 'ler. Bloodborne, yarım yamalak çıkan Drive Club, grafik demosu gibi infamous, dandik killzone , Until Dawn( çok güzeldi) falan filan. Daha GT, GOW yok ortada, Uncharted ise ancak çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 21 Nisan 2016; 23:18:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.