Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.824
Cevap
285
Favori
1.315.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 gb aldık 1 tb çıktı.şimdide neo çıkıyor.makineyi aldığımıza pişman olalım diye ellerinden geleni yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada forumdaslarin da tartismis , soylemis oldugu gibi artik PS4 has been died diyebilirim. Cok yakin, ve bu duruma en iyi ornek;

2014 eylul iphone 6

2015 eylul iphone 6s

2016 mart iphoneSE

Iphone 6s ciktigi donemde 4K,3D touch, touchID 2 ve 7000 serisi aluminyum gibi ozelliklerle cikti . Bu ozellikler iphone6 da yok.

IphoneSE de ise 4 inc ekran ile ve 6s deki 3D touch haric ayni ozelliklere sahip. Bu telefondan sonra, iphone5s ve 6 kullanicilari kafalarini vurmaya basladilar. Cunku Apple bu kullanicilarinin telefonunu oldurmustu.

Bence ayni sey yine ps4 un basina gelir. Cunku yeni bir urun varken kimse eski urune kafa yormaz Bakiniz

Gran turismo 6 (2013 aralikta cikti(PS4 cikisinin 1 ay sonrasi) ve GT5 le adam akilli fark yok hatta bir kullanci GT5 in 6 dan daha iyi oldugunu gostermisti)

Fifa 14 ( gelistirilmis grafik ve animasyonlarla PS4 e cikti PS3 teki ise fifa 14 adi altinda sadece kadrolari guncellestirilmis Fifa 13 tu)

Eger ortada PS4 denen birsey varsa bu ps3,5 Olur. Zaten su konsolu PS3 olarak goruyorum. Zamaninda oynadigim ve sattigim icin pisman oldugum oyunlari tekrar oynayabilmem ve bu konsolu da satmayacagimi varsayarak elimde tutuyorum. Umarim Sly cooper in da 3 oyunu ve god of war 1,2 gibi oyunlar da gelir. Sony PS4 rezil bir Remastered oyun konsoludur.

Su ana dek herhangi bir aciklama yapmiyorlar cunku Su zamanlarda hazir satilmakta olan PS4 konsolunun satislarini durdurmak istemezler. Ne guzel. 2,5 hafta sonra uncharted 4 cikacak ve hem ps4 kullancilarindan alacaklar parayi hem de ayni oyunu PS4 neo cikarip oradan da parayi goturecekler.
    Su saatten sonra cikacak her yeni PS4 oyunun bir Neo versiyonu olacaktir . Boylece ayni oyundan 2 kati satacak adi herifler.

Normalde Gecen ekimden bu yana ertelenen uncharted in ertelenme sebebini Bu neo dan dolayi oldugunu varsayiyorum.

Su resimde Sony TR oyunlarinda 22-28 nisan arasi indirim yapiyormus. Dikkatimi ceken sey, 13 oyunun 7 si PS4 oyunu olmasi.

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 22 Nisan 2016; 13:07:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wither

Neo çıkana kadar toplamda ortalama 45 milyon ps4 satılmış olacak belki daha fazla.Neo ise ilk yılında belki 5 milyon satacak.Oyun yapımcılarının 45 milyon kullanıcıya ihanet edip oyunları bilerek downgrade yapcaklarını , bilerek özenmeyeceklerini sanmıyorum.O kadar salak değil bu adamlar.

Ne alaka şimdi?? Oyun geliştiricileri oyunu aynı şekilde yapacak. Tek fark temel nokta maksimum donanım gücü sunan konsolu hedef almak. Tek fark oyun açılırken donanımı tanımlayıp donanımın gücüne göre grafik kalitesi olacak.

Downgrade pc yerdi genelde onunda nedeni oyun üreticilerinin konsol gücünü temel alıp detay ve grafik ile pek urasmamalariydi. Öyle olunca optimizasyon sorunu oluyordu.

Şimdi tek yapılacak şey oyun motorunda neo nun gücüne göre geliştirilen oyun çok fark bulunmayan ps4 grafik gücüne göre optimize edilecek.

• PS4,PS4 Neo,PS4 Neo Plus.

Konsol dünyasının geleceği nokta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

PS4,PS4 Neo,PS4 Neo Plus.

Konsol dünyasının geleceği nokta.

Öyle değil

PS4,PS4 Neo,PS4 Trinity, PS4 Morpheus...
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Nebukadnezar ı bekliyorum onu alırım.

• Milleti pc almaya alenen teşviktir :) Tamam günümüz teknolojisi ile bu durum normal. Fakat günümüz teknolojisine ayak uyduracaksın. Daha iyi bir cihaz yapacaksın. Fiyat biraz yüksek olur ancak millet bu yaptıkları şeyden daha kârlı çıkardı. Ps 4 2200 TL mi(5-6 senelik), yoksa Ps4 500 gb/ Ps4 1 TB/ Ps4 neo mu ?

Hatta PS 4'e 970 koyup çıkarsalardı millet bu kadar zarar etmezdi. Yani iyi cihaz biraz pahalı ancak 5-6 sene garanti ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 22 Nisan 2016; 14:08:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uc4 ü oynadıktan sonra konsolu elden çıkarmayı düşünüyorum, makine öyle duruyor, multiplatform oyunlar için pc ye devam, ps4 tam bir hayal kırıklığı yaşattı kendi adıma, exc. oyunların gelmemesi en önemli sebep oldu bu konuda.

Ps4 neo çıkınca duruma göre almaya çalışırım ama bu sefer acele etmem çoğu kişi gibi.

• Ben bu forumda ps4 sahibi olupta mutluyum diyeni görmedim. Millet hoşnutluzluk yaratmayı erdem sayıyor. Gel gör ki ps4 de harbi kötü cihaz :)

Pc oyuncusu olarak şunu söyleyebilirim aralıktan beri ps4 sahibiyim. Ps4 adına ne varsa para tuzağı. Resmen apple iphone serisi gibi politika güdüyorlar. Yazık.Pc ye geri dönüş yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 22 Nisan 2016; 14:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Ben bu forumda ps4 sahibi olupta mutluyum diyeni görmedim. Millet hoşnutluzluk yaratmayı erdem sayıyor. Gel gör ki ps4 de harbi kötü cihaz :)

Pc oyuncusu olarak şunu söyleyebilirim aralıktan beri ps4 sahibiyim. Ps4 adına ne varsa para tuzağı. Resmen apple iphone serisi gibi politika güdüyorlar. Yazık.Pc ye geri dönüş yakın.

Görmek istemiyorsan goremezsin zaten. Hele de pcci isen görmek zorlaşır.

• Ne dediğimi anlamadan direk atlamışsın.

Burada bazı arkadaşlar şöyle düşünüyor , ki ben de kısmen düşünmedim değil :
    Sony sırf yeni konsol satsın, millet ps4 leri satıp neo ya yönelsin diye, bilerek oyun firmalarına baskı yapabilir.Ps4 oyunlarını bilerek sorunlu çıkarttırabilir ya da gereken özen gösterilmeyebilir.Bu günümüzde bir satış stratejisidir.

Örneğin Apple bunu yapanların ağa babasıdır.Android cihazda 4 yıllık telefonda bile güncel uygulamalar , oyunlar çalışırken , ios da sürekli gerekli sürüm yükselir.Pixel grafikli bazı oyunların ios 8 den aşağıya çalışmaması gibi.Halbuki normal şartlarda ios 5 de bile çalışabilir o uygulama.Sen de mecburen satıp yenisini almak zorunda kalırsın.

Ben de diyorum ki 45 milyon ps4 sahibini göz ardı edip böyle bir riske girmez oyun firmaları.

• HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    ps4 sahibiyim mutluyum hiç pişman değilim iyi ki almışım.
  • Bu vr ve benzeri cihazlarinda sonu kinect gibi olacak. Kinectin ilk zamanlarinida yaşı yetenler hatirlar hesapta oyun dünyasında devrim yapacaktı. Simdiyse amerikadaki kilolu ev hanimlarini zayıflatmaktan baska pek bir işe yaramıyor..ah birde şarjör degistiriyoruz unutmusum..

• Ps4 sahibiyim gayette mutluyum. Kardeslik avantajiyla Türkiyede bu oyun fiyatlariyla baska konsol kullanilmaz zaten. Kaliteli ve Türkce exclusiveleriyle ideal konsol şuanda ps4 tür.

• wither kullanıcısına yanıt
    Sony nin sonu olur. Sony nin tek elinde kalan şey zaten konsol bölümü yeni konsol zaten tepki çekiyor ve Sony devamlı uyumluluktan bahsediyor. Sony nin neo da amacı VR sattiracak bir konsol. Yoksa Sony Zaten donanimdan kar etmiyor. Yeni konsol çıkarıp oyunlardan aldığı komisyonu arttırması da tepki çeker diye olası gözükmüyor. Yeni konsol VR için şart. Ps4 belki fiyat performans bazında yeterli şuan ama VR demek 2 kat güç demek ve eğer donanım yetersiz ise 2 kat daha kötü grafik demek. Sonuçta mesut çevik defalarca dedi ps4 VR da berbat durumda diye grafik bakımından. Ha kapitalist düzen bu neo bir bakarsın çok satar artık ps4 den etkin olur o zaman hem oyun firmaları hem Sony ps4 ü umursamazlık yapabilir. Ama en erken 2-3 yıl sonra.

PS Neo nun tartışılması gereken noktası fiyatı bence. 400 dolara 2k 60fps oynatacak ise ps4 yalan olur o zamanda ps4 stokları Sony nin elinde kalır. Bence supriz ile yüksek fiyattan gelecek ki millet ps4 almaya devam etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmos2999 -- 22 Nisan 2016; 16:19:42 >

• Bu konsol upgrade i olayına birde şu açıdan bakın.Her nesil o konsolun yada konsolların dizaynını değiştirilip slim hale getirilmesi gelenek oldu.Bu PS1 döneminden beri var olan bir gerçek.Hatta dış dizayn dışında 360ın ilk çıkan modellerinde olmayan bileşenler eklendi.Hdmi,ethernet kartı vs.İhtiyaç doğrultusunda kısmı upgrade edildi,slime geçişlerde yer kazancı ve daha şık tasarım sebebiyle çoğumuz aynı nesilin konsollarını defalarca aldık sattık.Hiçbir 360 sahibi bugüne kadar ben day1 aldım Hdmi yoktu yeni kasada eklediniz bana para iadesi yapın yada bu ne kardeşim ps3 fat kasa daha sağlam slimi niye çıkartıyorsun dedimi.Belki diyen olmuştur ben denk gelmedim.

Ee adamlar bütün oyun kütüphanesini aynı tutuyor ps4ede neoyada aynı oyunu çıkartıyor,networkunu sosyal ağ özelliklerini trophysini ortak bırakıyor.Yani temelde neo da ps4ün ta kendisi.İç bileşenleri hafif upgrade etmişler muhtemelen dış dizayndada ufak makyajlar yapacaklardır.Yok paramı iade etsinler yok kapitalizmin pençesi komik olmayın arkadaşlar.Siz bu konsolu yeni nesil olacak zannediyorsunuz.Bunda tabi şakşakçı internet basınınında etkisi var Ps4.5 ps4k vs.

Neden ps4 deli gibi satarken tam işler rayına oturmuşken yerine yeni konsol geliyor bizi bunu almaya mecbur ediyorlar diyorsunuz.Yeni konsol almıyorsunuz arkadaşlar bu bir sonraki nesil değil,nesil içindekisini revizyon tıpkı fat kasadan slime geçiş gibi.Ama bu sefer daha köklü revize ediyorlarki bu kötü birşey olamaz.İsteyen ps4ü ile devam etsin aynı oyunlar çıkmaya devam edecek aynı hizmetler ps4ede kesintisiz verilecek.Konsolundan memnun olan yeni kasaya geçmesin.Ama insanlar istiyorki karşımdaki benden daha iyi grafikle performansla oyun oynamasın.Ee siz istiyor duj verecek 400$ daha o zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 22 Nisan 2016; 15:31:45 >

• Şu konuda o kadar cahil, bilgisiz insan var ki yazdıklarının tamamı herhangi bir bilgiye dayanmadan atmasyon şeyler. Yahu ps4 ölmeyecek merak etmeyin sadece çıkacak ve çıkmış olan ps4 oyunları neo da daha iyi frame rate ve daha iyi teknik iyileştirmelerle gelecek olay budur. Sony nin ps4 den desteğini kesmesi gibi bir olay olamaz(exc. oyunların çıkmaması, yazılım desteği vb.), 45m satmış bir konsoldan bahsediyoruz. Uncharted gibi bir oyunu parası olan neden 60 fps de oynayamasın ? Kusura bakmayın ama bu açgözlülük değil bir gereklilik bu saatten sonra hem vr için hemde teknolojiden daha çok istifade etmek isteyenler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celeste -- 22 Nisan 2016; 15:33:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neo'ya özel oyun çıkmayacak...PS4 ana platform olacak, sadece Neodaki grafikler biraz daha gelişmiş olacak.Ps4 daha ucuza satılacak.Daha güçlü konsol sadece daha iyisini isteyen, ve buna para yatırmayı göze alanlar için.Dert ne, sıkıntı ne ?
    Dünya değişiyor, şartlar değişiyor...Artık hiçbirşey eskisi gibi değil...Eskiden parasız devlet okullarında okurduk.Şimdi ne idüğü belirsiz kolejlere binlerce lira para veriliyor.Eskiden yollar,içtiğimiz su bedavaydı.Cep telefonu faturası,internet faturası, digitürk aboneliği gibi ekstra kalem ve masraflar yoktu.Şimdi adımınızı atsanız para.Kapitalist ve acımasız bir düzen var maalesef.Konsollar da bundan payını alıyor elbette...
    Bence Sony'nin hamlesine gelene dek, o kadar çok eleştirilecek şey var ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Su saatten sonra cikacak her yeni PS4 oyunun bir Neo versiyonu olacaktir . Boylece ayni oyundan 2 kati satacak adi herifler.

"Su saatten sonra cikacak her yeni PS4 oyunun bir Neo versiyonu olacaktir . Boylece ayni oyundan 2 kati satacak adi herifler. "

Yok artık ya yani hiç okumadan yazıyorsunuz artık bunu anladık.İlk mesajda ne olacağı yazıyor hemde sızan resmi dökümanlardan çevirdik kalkmış hala Neo'ya özel versiyon çıkar iki ayrı sürüm satılır yazıyorsunuz millette inanıyor bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 22 Nisan 2016; 16:07:18 >
  • Eger ki 2 milyar ustu çıkarsa ps4 alanlar isyan etmez. En azından ben kendi acimdan zaten 1.5 e aldım bu da zaten daha güçlü isteyen bundan alır oynar derim. Ama gidip 1.5 ten satarlarsa yaptıklar serefsizlikten başka bir şey olmaz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.