Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.828
Cevap
281
Favori
1.316.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi biz bu Neo'yu alınca beyaz tavşanı takip edecek miyiz yoksa beyaz tavşan olarak Trinity kendiliğinden mi gelecek
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Hakaret eden ve yorumlarinla aklin sira beni aşağılamaya calisan sensin, bu tarz cevaplari hakediyorsun. Daha dunku cocuksun, bana neyi sevip, sevmeyecegimi soyleme zahmet olmazsa. Hayatimiz konsollarla gecmis, eleman bize konsol dersi veriyor.

Bak ciddi manada anlama sorunun var senin, ne yazildigini bir anla, sonra yorum yap. Beceremiyorsan susmani oneririm, yoksa daha boyle cok cevap alirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Aldığın bölgeye göre tavşanın rengi değişiyor cihazı pal alırsan mavi tavşan geliyor diğerlerinde farklı renkler

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Bunu öğrendiğim iyi oldu en sevdiğim renk de maviydi zaten ama belli olmaz Japonya'ya hangi renk çıkarsa onu alabilirim zira her oyuna erken erişim var inşallah dreamcast gibi turuncu renk olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 22 Nisan 2016; 20:28:04 >
  • bu neoyu hangi ps4 sahibi arkadaşımla konuşsam aynen şunu söylüyorlar uncharted 4 oynar ps4ü satar sağlam bir pc toplarım
  • punkemre P kullanıcısına yanıt
    Yapacak fazla bişey kalmadı çünkü sen adamın elindeki taş gibi konsolu pc ye çevirirsen adam aslı varken çakmasını neden alsın oynar un4 ü elden çıkarır cihazı. Ben de aynısını yapmayı düşünüyorum. Un4 dahil birkaç oyunum var ondan sonra cihaza elveda.

Mgs5pp özel paketi efsaneydi öyle bir konsol daha gelmez

• Oyunlar Ps4 ve Ps4 neo versiyon olarak ikiye bölünürse ozaman görün curcunayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadı kaçtı mevzunun hacı bundan sonra neo çıkarsa ne çıkarmasa ne. Milletin içine kurdu düşürdüler. Adam pimi çekti bombayı bıraktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Tadı kaçtı mevzunun hacı bundan sonra neo çıkarsa ne çıkarmasa ne. Milletin içine kurdu düşürdüler. Adam pimi çekti bombayı bıraktı.

İşin tadı şöyle kaçtı birde hacı. Bu konsol çıktı diyelim 2 sene sonra ne olacak? Yea bu native 4K çalıştırmıyor hoopp yenisi. 4.75., 4.85 diye bir kısır döngüye girecek gibi bu iş artık. Mutlaka da ucuz yapmak için yine çok güçlü ve pahalı bir konsol da çıkartmazlar muhtemelen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 22 Nisan 2016; 21:20:11 >
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Bunların yaptığı şunun gibi bişey ortada otoban yok adam 400 450 500/h hız yapan otomobil üretme derdinde. Ortada adam gibi oyun yok dertleri konsol tokuşturmak

• quote:

Orijinalden alıntı: ParabellumTR

Bu konsol upgrade i olayına birde şu açıdan bakın.Her nesil o konsolun yada konsolların dizaynını değiştirilip slim hale getirilmesi gelenek oldu.Bu PS1 döneminden beri var olan bir gerçek.Hatta dış dizayn dışında 360ın ilk çıkan modellerinde olmayan bileşenler eklendi.Hdmi,ethernet kartı vs.İhtiyaç doğrultusunda kısmı upgrade edildi,slime geçişlerde yer kazancı ve daha şık tasarım sebebiyle çoğumuz aynı nesilin konsollarını defalarca aldık sattık.Hiçbir 360 sahibi bugüne kadar ben day1 aldım Hdmi yoktu yeni kasada eklediniz bana para iadesi yapın yada bu ne kardeşim ps3 fat kasa daha sağlam slimi niye çıkartıyorsun dedimi.Belki diyen olmuştur ben denk gelmedim.

Ee adamlar bütün oyun kütüphanesini aynı tutuyor ps4ede neoyada aynı oyunu çıkartıyor,networkunu sosyal ağ özelliklerini trophysini ortak bırakıyor.Yani temelde neo da ps4ün ta kendisi.İç bileşenleri hafif upgrade etmişler muhtemelen dış dizayndada ufak makyajlar yapacaklardır.Yok paramı iade etsinler yok kapitalizmin pençesi komik olmayın arkadaşlar.Siz bu konsolu yeni nesil olacak zannediyorsunuz.Bunda tabi şakşakçı internet basınınında etkisi var Ps4.5 ps4k vs.

Neden ps4 deli gibi satarken tam işler rayına oturmuşken yerine yeni konsol geliyor bizi bunu almaya mecbur ediyorlar diyorsunuz.Yeni konsol almıyorsunuz arkadaşlar bu bir sonraki nesil değil,nesil içindekisini revizyon tıpkı fat kasadan slime geçiş gibi.Ama bu sefer daha köklü revize ediyorlarki bu kötü birşey olamaz.İsteyen ps4ü ile devam etsin aynı oyunlar çıkmaya devam edecek aynı hizmetler ps4ede kesintisiz verilecek.Konsolundan memnun olan yeni kasaya geçmesin.Ama insanlar istiyorki karşımdaki benden daha iyi grafikle performansla oyun oynamasın.Ee siz istiyor duj verecek 400$ daha o zaman..

Hafif upgrade ha :).Ps4 xone dan %50 daha güçlü gpu su var diye bu nesli sildi süpürdü neo ps4 ten %100 daha güçlü gpu ile gelecek diyorlar neo ile normal ps4 e aynı oyunlar çıksında o zaman görün internet alemini karşılaştırma videoları ile insanlara eski ps4 çöp algısını oluşturacaklar millet farkına bile varmadan ps4 ü gömecek sony yapmadığı şeyde değil vita örneği ortada.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Şimdi bunu savunanlar "yol yaptı yol" diyerek başlarlar söylenmeye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiny Titan

quote:

Orijinalden alıntı: ParabellumTR

Bu konsol upgrade i olayına birde şu açıdan bakın.Her nesil o konsolun yada konsolların dizaynını değiştirilip slim hale getirilmesi gelenek oldu.Bu PS1 döneminden beri var olan bir gerçek.Hatta dış dizayn dışında 360ın ilk çıkan modellerinde olmayan bileşenler eklendi.Hdmi,ethernet kartı vs.İhtiyaç doğrultusunda kısmı upgrade edildi,slime geçişlerde yer kazancı ve daha şık tasarım sebebiyle çoğumuz aynı nesilin konsollarını defalarca aldık sattık.Hiçbir 360 sahibi bugüne kadar ben day1 aldım Hdmi yoktu yeni kasada eklediniz bana para iadesi yapın yada bu ne kardeşim ps3 fat kasa daha sağlam slimi niye çıkartıyorsun dedimi.Belki diyen olmuştur ben denk gelmedim.

Ee adamlar bütün oyun kütüphanesini aynı tutuyor ps4ede neoyada aynı oyunu çıkartıyor,networkunu sosyal ağ özelliklerini trophysini ortak bırakıyor.Yani temelde neo da ps4ün ta kendisi.İç bileşenleri hafif upgrade etmişler muhtemelen dış dizayndada ufak makyajlar yapacaklardır.Yok paramı iade etsinler yok kapitalizmin pençesi komik olmayın arkadaşlar.Siz bu konsolu yeni nesil olacak zannediyorsunuz.Bunda tabi şakşakçı internet basınınında etkisi var Ps4.5 ps4k vs.

Neden ps4 deli gibi satarken tam işler rayına oturmuşken yerine yeni konsol geliyor bizi bunu almaya mecbur ediyorlar diyorsunuz.Yeni konsol almıyorsunuz arkadaşlar bu bir sonraki nesil değil,nesil içindekisini revizyon tıpkı fat kasadan slime geçiş gibi.Ama bu sefer daha köklü revize ediyorlarki bu kötü birşey olamaz.İsteyen ps4ü ile devam etsin aynı oyunlar çıkmaya devam edecek aynı hizmetler ps4ede kesintisiz verilecek.Konsolundan memnun olan yeni kasaya geçmesin.Ama insanlar istiyorki karşımdaki benden daha iyi grafikle performansla oyun oynamasın.Ee siz istiyor duj verecek 400$ daha o zaman..

Hafif upgrade ha :).Ps4 xone dan %50 daha güçlü gpu su var diye bu nesli sildi süpürdü neo ps4 ten %100 daha güçlü gpu ile gelecek diyorlar neo ile normal ps4 e aynı oyunlar çıksında o zaman görün internet alemini karşılaştırma videoları ile insanlara eski ps4 çöp algısını oluşturacaklar millet farkına bile varmadan ps4 ü gömecek sony yapmadığı şeyde değil vita örneği ortada.

Aynen öyle... Bakın görün sony bile bu konsolu bizlere aldırmak için ne işler çevirecek. Gamer adam mutlaka almak zorunda hissedecek kendini. Mesela ben almam diyorum ama kaliteyi görünce imkanım da olursa sanki çıktığı gibi satın alırım gibi geliyor bir yandanda...

İsteyen istediğini söylemekte özgür ama mal ortada. Belli bir kitleye yönelik bir cihaz çıkartıyorlar ama işi iphone satış politikasına çeviriyorlar bu bana ters geliyor. Her ne kadar yıllardır sony ps kullansam da bana doğru gelmiyor.

• Yalnız şöylede garip bir durum var. Şimdi bu yeni cihazla PS4 aynı serverları kullanacak online da karşı karşıya oynayabilecek. Yeni konsolda oynayanlar frame rate yönünden her türlü avantajlı olacak. Bu iş nersinden tutarsan tut elinde kalıyor çık işin içinden çıkabilirsen

• quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Oyunlar Ps4 ve Ps4 neo versiyon olarak ikiye bölünürse ozaman görün curcunayı.

Olacak olan o zaten hocam sonunda ps4 ikinci plana atılacaktır belli bi süre sonra gereken önem ve özveri verilmeyecek ps4 için daha çok neo ya yoğunlaşacak oyun yapım şirketleri.
  • Bu kadar tantananın sebebi sırf VR ise bu yıl çıkması gerektiğini düşünüyorum.
  • O yaygaraların tamamı geçen nesilde yapılan zuahaha mafia3de çim yok rdr 590p xboxda 720 lerin devamı.Bende biliyosun iki konsolda var bu nesil en az 15 aynı oyunu anlamsız yere iki konsolada aldım ve bizzat denedim o %50lik farkı göremedim.Witchermı dersin batmanmi vs mi nerde bu %50? En büyük farkı bo3de gördüm xbox versiyonu tam leş o kadar.Neden mimari aynı.Aynı tabanlı gpu nun bir iki artı özelliği var ama kağıt üzerinde %50 olan ekranda öyle durmuyor.

Algı desen doğru tüm dünya xbox oneı çöp bir konsol olarak hatırlayacak,neden çünkü belli bir standart olan 1080p bariyerinin altında kaldı.Bu upgrade konsollar 2.5 kat gpu cpu da alsa hafif upgrade dir.Bir kere 1080p barajını aşamayacaklar.Grafiğe ve fps ye abanacaklar ancak upgrade edilen parçalar temelde aynı ucuz apu mantığı ile üretiliyor.Amd nin 36cu olan ekran kartı pc de yok 400-500$ segmentindeki konsola ultra high end pc de olmayan gpu yu koyacak değil.Bu gerçekten çok hafif bir upgrade.

Tek tek sayayım: cpu 600mhz upgrade edilmiş aynı cpu çekirdek mimarisi tamamen ps4dekinin aynısı.ram aynı miktarda çok az daha fazla veri yolu olan gddr5 mimari ve hızı aynı.gpu 100mhz overclock edilmiş ve işlem ğnitesi 18 den 36 ya çıkartılmış.Geri kalan özellikleri ve mimarisi aynı.%100 olan tek artış gpu nun bir döngüde işlediği veri miktarı.Bunuda AA drawdistance ve texture filtreleme için kullanacaklar zira başka bir işe yaramıyor.Grafikler daha pc ye yakın olacaktır performans daha stabil olacaktır ama ps4 ile arasında uçurum olmayacaktır.O fiyata high end pc de olamaz.

Evet bazı multi oyunlarda avantaj sağlayabilir ama sandığın kadar değil.Pc de herkes binlerce farklı konfigürasyonlarda multide kapışıyor yinede işler yürüyor.Sadece 2 farklı tip modelde durum pek vahim olmaz.

Kaldıki ps zaten multi ağırlıklı vizyonu olan bir konsol değil,öyle olan oyuncu ister istemez neoya geçer.Ama ne olursa oynarım ben diyenlerin upgrade etmesi için pek sebep yok.Ps4 hala piyasanın en yeterli seviyede olan konsolu.İşler esas ms yeni upgrade edeceği konsolu piyasaya sürünce karışacak.Ms neo dan daha iyi bir donanımla gelmek isteyecektir,gelecek olan konsolun one ile olan farkını düşünebiliyormusun?25m one kullanıcısının mecburen upgrade etmesi gerekecek.Hadi diyelim neo ps4den %100 güçlü,ee ps4 xboxdan %50,hadi ms de diyecek piyasaya sağlam girelim sonyi sarsalım neodan %50 güçlüde o olsun.One ile nesil farkı olur resmen.Eski konsolla kimse devam etmek istemez neoda olduğundan çok daha mecburi bir upgrade olacak.Ben şimdilik uzaktan takip ediyorum e3 ve takip eden aylarda herşey netleşir nihai kararımı o zaman veririm.

• Her sene telefon yenileyen ve teknolojiyle yarışanlar olduğu sürece bu yapımcılarda böyle devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.