Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34.824
Cevap
284
Favori
1.315.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Favorilere aldım konuyu takip ediyorum yeniliklerden haberim olsun diye fakat şöyle bir sıkıntı var . Neden her ps4 konusu altında pc vs ps4 kavgası yaşanıyor anlamış değilim. Zevk kardeşim bu. Adam 30 fps de oyun oynamaktan rahatsız olmuyorsa neden bunu savaşa çeviriyorsunuz ? Bu kısır döngü şeklinde gerçekleşen tartışmaya son verin de yeni şeyler haberdar olalım konu amacı dışına çıkmasın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Favorilere aldım konuyu takip ediyorum yeniliklerden haberim olsun diye fakat şöyle bir sıkıntı var . Neden her ps4 konusu altında pc vs ps4 kavgası yaşanıyor anlamış değilim. Zevk kardeşim bu. Adam 30 fps de oyun oynamaktan rahatsız olmuyorsa neden bunu savaşa çeviriyorsunuz ? Bu kısır döngü şeklinde gerçekleşen tartışmaya son verin de yeni şeyler haberdar olalım konu amacı dışına çıkmasın lütfen.

Bazı kekolar konuyu Trollemeye çalışıyor. Sebebi bu...
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle . Şahsen bu tartışmayı çok gereksiz görüyorum. Pc de toplayacağım haziranda. Neo çıktığında onu da alacağım exc oyunlar için. Tamamen zevk meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToxicoMaka

quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Kaliteli oyunların Native 4K çıkması bana kalırsa imkansız.Pc dünyası açık ara yıkılır zaten :)
    Adamlar 4K için kaç milyara zaten ekran kartı alıyor :)

Böyle birşey çıkarsa da zaten Ps4 resmen çöp olur
    Kim 100 dolarlık fark İçin 1080p 60fps bile veremeyen konsol alsın ki ?

450 tl ye aldığım gtx760 ile Bf hard line da high da
    4k çöz 60 kişilik harita sabit 60 fps ve inanılmaz güzel görünüyor..Bu 2.pcim
    Yani biraz araştıralım
    Ve milyarlık kartlar vs diyede yanlış yönlendirmeyelim üstelik ps4 aynı değerdeki pc den %60 daha performanslı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Benim 980 bile 60 fps altına düşüyor 2k da düşündürücü.

hocam kıl tüy tüm ayarlar max olsun derseniz 980 1080p de bile takıldığı yerler olur

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

PC'de kaliteli oyun mu yok
    Biz PC'de Türkçe The Witcher 3 oynarken siz PS4'de zar zor 30 FPS oynuyorsunuz.

- The Last of Us

Elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak ve PS4 bölümünü terk et...

Sana göre bu forumda herkes illa taraf olmak zorunda kendi gibi fanboy olmayan birini görünce heyecan yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

PC'de kaliteli oyun mu yok
    Biz PC'de Türkçe The Witcher 3 oynarken siz PS4'de zar zor 30 FPS oynuyorsunuz.

- The Last of Us

Elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak ve PS4 bölümünü terk et...

Sana göre bu forumda herkes illa taraf olmak zorunda kendi gibi fanboy olmayan birini görünce heyecan yaptı

PS4 konusuna gelip alakasız yere PC Trollüğü yapıyorlar. Sonra da PC'de hile var diyince ağlıyorlar.

Seni niye sıkıntı bastı?

PC'nin bu konuyla ne alakası var?

• 2 sene sonra güncelliğini yitirip yetersiz kalacak pc parçacıklarına binlerce lira dökmeye hiç hevesli değilim ps4 ümle mutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc fanboyları gerçekten çok komik insanlar

yahu arkadaş şu foruma mesaj atanların %99'unda pc var zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz?

bunlar sanıyor ki konsol sahibi insanlar sadece konsolda oyun oynuyor

allah akıl fikir versin
  • Sizce simdi ps4 alinmali mi neo beklenmeli mi

• yeni konsolun adı ''ps4 neo'' çok başarısız olmuş, bence ps4 remastered olmalıydı. ahahahhahaha

bu arada ps kar ortağı fanboylarına selam ederim.

adamdaki kafaya bak ya; kalkmış pc de kailteli oyun yok demiş

he unutmadan yazalım; ps4 - xbox one ve pc sahibiyim.
  • Ps4s olacak adi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

pc fanboyları gerçekten çok komik insanlar

yahu arkadaş şu foruma mesaj atanların %99'unda pc var zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz?

bunlar sanıyor ki konsol sahibi insanlar sadece konsolda oyun oynuyor

allah akıl fikir versin

%99'unda Oyun PC'si mi var anlamadım
  • Uncharted 4 ile PS4 neredeyse %100 fan hızında çalışıyor içini açıp 2-3 kez temizlik yapıp macun yenilemişlim var PC donanımı ile uğraşmış herkes soğutmanın yetersiz olduğunu biliyor zaten tek bir metal blok ve az sayıda bakır boru var ve slim bir fan ile soğutuluyor.

Neo her ne donaım ile gelirse gelsin umarım kaliteli ve masraftan kaçılmamış bir sogutma düzeni olur.

• Belirsizlik çok kötü, şurada E3 e bir ay gibi zaman kaldı. Bakalım tanıtacaklar mı yeni konsolları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda 88

Belirsizlik çok kötü, şurada E3 e bir ay gibi zaman kaldı. Bakalım tanıtacaklar mı yeni konsolları.

Bence tanitilmayacak ama bekleyip göreceğiz.

• Ps 4 ile ciddi bir fark oluşturmayacaksa alınmaz. Ciddi bir fark oluşturucaksa düşünülebilir.

• Eylülden önce çıkması planlandığı hakkında raporlar gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 14 Mayıs 2016; 10:50:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir plan varsa en az 6-7 ay önceden duyuru olması gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün teknoseyir'in gündem değerlendirmesinde AMD'nin yapmış olduğu 3 anlaşma ile gelirlerinde %15 civarı bir artış olacağını hissedarlarına bildirdiğinden bahsettiler.
    dolayısı ile ilk olarak yeni konsolların iç tedariki geldi onların da aklına. biri bu sene, kalan ikisi 2017 ye planlıymış.

bakalım hangisi gelecek ilk. xbox mı, neo mu...
  • Su an xbox konsola sahibim eski ps4 kullanicisiyim...Neo yu 4 gozle bekliyorum konsol dunyasinda ilk cikan konsol her zaman daha avantajli olmustur ps neo erken gelirse tahminimce gene cok satar...neo nun gelecegini bile bile ps4 almak istemem oyunlari 60 fps akiciliginda oynamak cok guzel olur...

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.