Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.824
Cevap
283
Favori
1.315.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: defected

pc fanboyları gerçekten çok komik insanlar

yahu arkadaş şu foruma mesaj atanların %99'unda pc var zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz?

bunlar sanıyor ki konsol sahibi insanlar sadece konsolda oyun oynuyor

allah akıl fikir versin

%99'unda Oyun PC'si mi var anlamadım

oha paypay yasiyor
  • E3'de yeni konsollar tanıtılır, olmadı en geç Gamescom'a kalır. 2017'den önce çıkarma planı varsa Sony duyuruyu çok bekletmeyecektir.

• Hep öyle yapmadılar mı? Her konsol çıkışı kasım ve sonrası olmuştur.Bunda da tahminim kasım ya da 2017 başı olacaktır öncesinde e3 de tanıtılır bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 15 Mayıs 2016; 10:28:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

yeni konsolun adı ''ps4 neo'' çok başarısız olmuş, bence ps4 remastered olmalıydı. ahahahhahaha

bu arada ps kar ortağı fanboylarına selam ederim.

adamdaki kafaya bak ya; kalkmış pc de kailteli oyun yok demiş

he unutmadan yazalım; ps4 - xbox one ve pc sahibiyim.

Sanırım kastettiği kaliteli pc exclusive oyunların olmadığı.

O bakımdan katılıyorum.Eskiden bi crysis vardı eskiyi bırakıp yeni pc toplatan oyunlardandı.Ne bileyim zaman doom 3 , max payne zamanı gibi hiç değil.Herşey multi platform olmuş.Mesela konsollarda bile bu bariz yaşanıyor.Eskiden 10 oyunumdan 9u konsola özel oyun iken şu an neredeyse 4te 1e inmiş durumda özel oyun sayısı.

H1z1 vs oyunlar pcde çok keyifli ama kaç kişiyi pc başına bağlar o da yorumlara göre değişir.Pcde kaliteli oyun çıkıyor da aynısı başka oyun cihazlarına da çıkıyor.Mutlaka pc'ye bu oyunu almalıyım ya da bu oyun için pc toplarım dedirtecek oyunlar gelmiyor.Sorunun kaynağı bu.

Bir ara crytek'in Rise oyunu bir ışık yakmıştı ama o da xbox one'dan gelme ve kötü optimizasyona sahip oluşuyla hayalleri yıktı geçti.Üstüne de sığ oyun yapısı vişne oldu.

Bugün konsolda oynayamadığım lol (ben hayatta bu oyun ve benzerlerini oynamasam da) , warcraft , h1z1 , euro truck sim 2 , flight sim x ve total war gibi oyunlarken , PCde oynayamadığım ve oynayamayacağım kolilerce oyun sayabiliyorum:

batman arkhan knight (optimizasyon sorunu malum bu oyunu konsol exclusive hale getirdi ne yazık ki) : )
    killzone
    uncharted
    halo
    forza
    project gotham racing serisi
    gran turismo serisi
    the order
    gears of war
    infamous serisi
    metal gear solid dünyası : )
    little big planet
    drive club
    .
    .
    .
    .
    ve dahası ...

• e3 e kadar olan 1 ay nasıl geçicek...xbox ta güzel bir şey tanıtsa rekabet olsa fiyatları uygun olsa..

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    "Eskiden 10 oyunumdan 9u konsola özel oyun iken şu an neredeyse 4te 1e inmiş durumda özel oyun sayısı."

Sırf şu mevzu yüzünden konsol işinden soğudum artık pc den farkı kalmadı her oyun pc ye çıkıyor hemen hemen steam daha ucuz en azından. Şu aralar hayatımda hiç yapmadığım birşey yapıyor nvidia gtx 1080 konusunu takip ediyorum. Duruma göre ekran kartı ile pc yi uçurabilirim

• Şimdi böyle bir durum varken eskiyi almak mantıklı gelmiyor ama öyle hemen de çıkıcak birşey değil. Alıp almamakta kararsız kaldım:|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

Şimdi böyle bir durum varken eskiyi almak mantıklı gelmiyor ama öyle hemen de çıkıcak birşey değil. Alıp almamakta kararsız kaldım:|

Almayın. Yeni nesiller çok daha güzel ve aynı fiyat olucak büyük ihtimal yoksa satamazlar kimse almaz Bir kaç ay sabır, söylenenler eylül e kadar çıkacağı, türkiye dede fifa cod mevisiminde çıkar oyunlu kampanyalı uygun fiyatlar olabilir...
  • Doğru söylüyosun hocam en azından konu netleşene kadar sabretmek en mantıklısı.

• Hellblade,GT Sport,Horizon,Last Guardian bu oyunların hiçbirinin çıkış tarihi duyurulmadı.
    Bu konsola saklanıyorsa yazıklar olsun
  • Bir kaç ay ps4'e iyi çocuk muamelesi yaparlar sonra bi bakmışız ps4'e destek bıçak gibi kesilmiş.

"ee efennim her 2 modele de oyunu adapte etmek stüdyomuza çok zaman maliyeti getiriyor , odaklanamıyoruz vs" bahaneler gelecektir.

cell çok güçlüydü çözemediler, beyinleri yetmedi.Ps4 geldi tam istediğimiz mimaride dediler.Biz bu konsolda akarız uçarız dediler.Şimdi ps4 neo

Ben en çok yeni modelin eğer olacaksa yeni tasarımını merak ediyorum.

• Neo çıkınca storeden aldığımız mevcut oyunlar neo da da aynı performanslamı çalışır yoksa neo ya özel versiyonlarımı çıkacak acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Bir kaç ay ps4'e iyi çocuk muamelesi yaparlar sonra bi bakmışız ps4'e destek bıçak gibi kesilmiş.

"ee efennim her 2 modele de oyunu adapte etmek stüdyomuza çok zaman maliyeti getiriyor , odaklanamıyoruz vs" bahaneler gelecektir.

cell çok güçlüydü çözemediler, beyinleri yetmedi.Ps4 geldi tam istediğimiz mimaride dediler.Biz bu konsolda akarız uçarız dediler.Şimdi ps4 neo

Ben en çok yeni modelin eğer olacaksa yeni tasarımını merak ediyorum.

Nasıl ps 3 2 senede tamamen unutuldu gitti ps4 durumuda aynen öyle olucak. 2. Plana itilecek ps4 ara konsol görevini başarıyla yaptı.Bana göre gerçek nesil konsollar bu gelecek konsollar olacak vr ve 4k oyunculuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Şairin burda anlatmak istediği, fanboy olmayın herşeye para vermeyin aklınızo kullanın dediği anlaşılmaktadır. Yani doğru cevap B, seçeneğidir.

Korsanı övdüğünü söyleyen arkadaşlar C seçeneğini işaretlemişler ve maalesef soruyu yanlış yapmışlardır.

Diğer soruya geçelim.

Hocam sadece konsol değil her üründe bunu görmek mümkün mesela forumda otomobil kısmına bakın otomobil fanatikleri, telefon kısmına bakın telefon Apple, Android fanatikleri, ekran kartı bölümüne bakın AMD, Nvidia fanatiklerini göreceksiniz yani hemen hemen heryerde bu fanatikler var maalesef ve forumun huzurunu genel olarak bu fanatikler kaçırmakta.

Her fırsatta pcye çamur atan konsol fanatiklerini unutmuşsun konsol onlara göre dünyanın en iyi cihazı.

PC'de kaliteli oyun yok diye mi sinirden çatlıyorsunuz?

Hileciler diyarı PC...

Hangi oyun meta ortalaması 63 olan the order 1886 mı yoksa meta ortalaması 73 olan Killzone: Shadow Fall'mı yoksa konsolun çıkışından 3 yıl sonra nihayet düzgün bir exc olacak olan ama 14 saatte bitecek olan uncharted 4'mü ?
    Hile olayınıda abartıyorsunuz

Uncharted'ın ne olduğunu biliyor musun acaba sen?

14 saat diyor bilgisiz insan... Uncharted 1-2-3 diye bir şey var. Bilmeyince tabi böyle talihsiz şeyler yazıyorsunuz.

Uncharted 3'ü oynadım 15-16 saatte bitti multisi çöptü bilgisiz ve fanboy olan sensin ergen arkadaşım benim.

Ayrıca hikaye olarak abartılacak bir seride değil.

Cok iyi cevap verdin bu Sony fanboyuna tebrik ederim

Abarta abarta bir hal oldular şu konsolu çıkalı 3 yıl olacak daha yeni düzgün bir exc çıkacak bende eski ps kullanıcılarındanım ama böyle bir fanboyluk yapmıyorum.

Ponçik... Bizde de PC var... Bunu bi hatırlatalım. Kimi kekliyonuz?

PC'nin durumu ortada. Kaliteli oyun diye bir şey yok. Son çıkan oyunlarda sürekli optimizasyon sorunları vs... Binlerce TL'yi bastır... Sonra git hilecilerle boğuş...

FIFA bile oynayamıyorsunuz, Division, Destiny vs... Hileciler diyarı...

Ya kafanmı güzel senin fanboy kaç aydır cs battlefield 4 oynuyorum şu ana kadar 1 hileci ya gördüm ya görmedim

safmkgaslkasksfaklasf

FIFA 16'da bile FUT Draft'a girince karşına gelen 5 adamdan 4'ü hileciyken FPS oyunlarında hiç hileci yok öyle mi?

• Ya neo filan uğraşmasınlar 5 desinler şuna yapsınlar 600-700 dolar alabilen alsın ps3 te ki gibi alamayan mevcut ps4 ile çatır çatır devam etsin. İşin kötü tarafı remastered saçmalığını bi farklı boyuta taşıyacaklar şimdi de atıyorum god of war 3 remastered for ps4 neo tarzı yeni fiyatlandırma cart curt store da eski oyunlardan geçilmeyecek.
  • CPTLeBron kullanıcısına yanıt
    Ciktigindan beri fifa 16 fut oynuyorum draft dahil hic hileci gormedim? Ne yapiyorlar da ben mi anlamiyorum acaba? Oyundan cikip benim yenilmem gibi bir durum yok cunku.

Ha momentumu kendilerine kullanmanin yolu varsa bilemem. Momentum bir gercek.

• Konsol dunyasina PS4 ile adim atmis, remastered oyunlarini savunanlari bir daha ki nesil uncharted4 2k edition tarzi oyunlar geldiginde bakalim gorusleri ne olacak?

• Ben Playstation Neo'da yeni bir Motorstorm gormek isterdim acikcasi. VR olayina da cok guzel giderdi.

• Dante kullanıcısına yanıt
    PC'de mi oynuyorsun FIFA'yı? PC'de Draft oynayıp da hileci görmedim demek, hem de "hiç" hileci görmedim demek yalan söylemekten öteye gitmez çünkü şu durumda. Her gün PC'de FIFA oynayan bir yayıncıyı takip ediyorum, sıklıkla Draft oynuyor ve neredeyse gelen her rakip hileci. Yaptıkları hile ise, bağlantıyı koparıp maçı kazanmak, en sonunda Draft'ı kazanmak ve coins kasmak. PC FIFA piyasasının içine etmiş durumdalar, TOTS oyuncuları komik fiyatlardan pazarda satıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.