Şimdi Ara

Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
41
Favori
21.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Teşekkürler

Hocam, yazdığım saate bakmayın, sabah izinliyim , şimdi 1tb 2.5" SSHD seagate siparişi geçtim az önce, makinada , outlast var 1-2 ufak oyun işte, onları da alabilirmiyim eski HDD'den. yani yeni HDD'yi eskisi ile pc 'ye bağlasam FAT32 yapıp copy-paste ile aynı hale getirsem işime yararmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Teşekkürler

Hocam, yazdığım saate bakmayın, sabah izinliyim , şimdi 1tb 2.5" SSHD seagate siparişi geçtim az önce, makinada , outlast var 1-2 ufak oyun işte, onları da alabilirmiyim eski HDD'den. yani yeni HDD'yi eskisi ile pc 'ye bağlasam FAT32 yapıp copy-paste ile aynı hale getirsem işime yararmı???

Mümkün değil, oyunları yeniden indireceksiniz.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Rehber için teşekkürler madde madde, baka baka sorunsuz bir şekilde yaptım çok basit, bir tek HDD vidaları acayip zorladı çıkarmak öldüm resmen, 30 dk mı aldı ellerim nasır tuttu
    Artık 1 TB SSHD kullanıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Rehber için teşekkürler madde madde, baka baka sorunsuz bir şekilde yaptım çok basit, bir tek HDD vidaları acayip zorladı çıkarmak öldüm resmen, 30 dk mı aldı ellerim nasır tuttu
    Artık 1 TB SSHD kullanıyorum

şuan için kullanılabilecek en iyi hdd 1 TB SSHD iyi oyunlar :)

• konuyu hortlatmak istemem ama bende 735 MBlık dosya indi normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frue

konuyu hortlatmak istemem ama bende 735 MBlık dosya indi normal mi?

Son güncellemeler ile birlikte dosya boyutuda değişmiştir, ama doğrudur, konsola 200-300 mb iniyordu, usb için 800 civarıydı normalde.
  • Mesajım bulunsun
  • Beyler daha önce ps4'üme 1 tb hdd takmıştım sorunsuzca şimdi ps4 cd atma sorunu yüzünden yarın servise götürücem o yüzden ps4'ün kendi 500 gblik hdd'sini geri takmak istedim
    ( ps4'ün 500 gb hdd'sini ps3'üme takmıştım o yüzden içinde ps4 yazılımı yüklü değil)
    neyse ps sitesinden 735 mblik dosyayı indirdim aynı şekilde hdd kurulumu yapıcaktım lakin

USB depolama cihazı bağlı değil
    (CE-30784-2)

hatası verip duruyor bugün bunu halletmem lazım yarın servise götürecem makinayı, lütfen bilen birisi yardım etsin.
  • hocam ben ps4 e 1 tb dısk takacagım ıcındekı 500 gb ı ps3 de kullanabılırmıyım kullanırsam o dıske bısey yapmam gerekırmı (formatlama vs)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3' e takınca hiç bir şey yapmanıza gerek yok, kendisi formatlar ama disk değişim işleminde tıpkı PS4 de ki gibi PS3 işletim sistemi indirip USB belleğe atmanız ve makineyi bellekten açmanız gerekiyor.

Bir çok video paylaşım sitesinde detaylı anlatımı var. Yabancı dilde de olsa anlaşılıyor.

Basit bir işlem.
  • Slm beyler ps4 için 2tb HDD bulabılırmıyım yardımlarınızı beklıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

Slm beyler ps4 için 2tb HDD bulabılırmıyım yardımlarınızı beklıyorum

Seagate, sırf PS4' ün içine sığsın diye klasik ölçülerde 2.5 inch 2TB bir model çıkarttı. Fakat Türkiye ye gelmedi, amazondan bulabilirsin.

PSN Plus üyeliğinin zorunlu olmasıyla birlikte, plus ile verilen oyunlar indirmeye değmeyecek kadar kalitesiz oldular. Konsolun ömrü boyunca 1TB disk fazlasıyla yeter, dolduramazsınız. Maddi durumunuz müsaitse 1.5TB alın daha garanti olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

Slm beyler ps4 için 2tb HDD bulabılırmıyım yardımlarınızı beklıyorum

Seagate, sırf PS4' ün içine sığsın diye klasik ölçülerde 2.5 inch 2TB bir model çıkarttı. Fakat Türkiye ye gelmedi, amazondan bulabilirsin.

PSN Plus üyeliğinin zorunlu olmasıyla birlikte, plus ile verilen oyunlar indirmeye değmeyecek kadar kalitesiz oldular. Konsolun ömrü boyunca 1TB disk fazlasıyla yeter, dolduramazsınız. Maddi durumunuz müsaitse 1.5TB alın daha garanti olur.

hocam 1.5 için link varmı çok şükür durumum var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de 2.5 inch 1TB diski bulmakta sıkıntı, anca notebookların içinden falan çıkarsa çıkıyor, örneğin Asus N serisi

Türkiye de 2.5 disklerin en yaygın modeli 1TB olanları, hocam çok kafaya takma 1TB disk tak gitsin. Dediğim gibi PSN Plus da artık kaliteli oyunlar verilmiyor, indirmene bile değmez. İndirsen bile basit oyunlar olduğu için düşük GB da oyunlar. Geçen sene E3 den beri PS4 alırsam 2TB olmadı 1,5TB disk takacağım diye senin gibi düşünür dururdum. Şimdi 1TB' diskin yeteceği kanısına vardım ama 500GB kesinlikle yetmez, orası ayrı konu

Birde diyelim, benim gibi Playstation Store dan dijital oyun alan birisin. BF4' ü aldın diyelim, 2 sene sonra BF5 çıkacak sonra da BF6 çıkacak, BF6 çıkınca BF4' ün sunucuları kapatılacak, o zaman BF4' ün PS4' ünde yüklü durmasının hiç bir anlamı kalmayacak, çöp olacak ve sende sileceksin. Spor oyunları da aynı şekilde, FIFA yada PES 15'i aldın diyelim, en geç 17 si çıkınca 15'i silersin. Yani 1TB harddiskin de her zaman bolca boş yer kalır.

• quote:

Türkiye de 2.5 inch 1TB diski bulmakta sıkıntı, anca notebookların içinden falan çıkarsa çıkıyor, örneğin Asus N serisi

Türkiye de 2.5 disklerin en yaygın modeli 1TB olanları, hocam çok kafaya takma 1TB disk tak gitsin. Dediğim gibi PSN Plus da artık kaliteli oyunlar verilmiyor, indirmene bile değmez. İndirsen bile basit oyunlar olduğu için düşük GB da oyunlar. Geçen sene E3 den beri PS4 alırsam 2TB olmadı 1,5TB disk takacağım diye senin gibi düşünür dururdum. Şimdi 1TB' diskin yeteceği kanısına vardım ama 500GB kesinlikle yetmez, orası ayrı konu

Birde diyelim, benim gibi Playstation Store dan dijital oyun alan birisin. BF4' ü aldın diyelim, 2 sene sonra BF5 çıkacak sonra da BF6 çıkacak, BF6 çıkınca BF4' ün sunucuları kapatılacak, o zaman BF4' ün PS4' ünde yüklü durmasının hiç bir anlamı kalmayacak, çöp olacak ve sende sileceksin. Spor oyunları da aynı şekilde, FIFA yada PES 15'i aldın diyelim, en geç 17 si çıkınca 15'i silersin. Yani 1TB harddiskin de her zaman bolca boş yer kalır.

Teşekkürler ustad ama ben biraz farklı dusunuyorum Plus oyunlarının kalitesi ilerleyen zamanda artacak ayrıca yeni cikacak oyunlarda var THE Order Destiny sony çok oyun duyurdu sanırsam 2tb Disk takanın kafası rahat olur sadece bf4 fifa alacaklar icin 500 bile yetebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Playstation 4 için 2TB sabit disk arayıp bulamayan arkadaşlar için araştırma yaptım. İnşallah işinizi görür.

John Cyoutube
    PS4 upgrade 2TB Samsung M9T (Seagate backup plus slim)
    http://www.youtube.com/watch?v=GNe68P_-TzQ

xIPIUIRIEoyoutube
    Samsung Spinpoint M9T 2tb hdd installed on PS4
    http://www.youtube.com/watch?v=XNeB_iUpdxU

Bu, yukarıda ki videolar da içi açılıp çıkartılan diskin satıldığı link. Yorumlarda PS4 için aldık ve memnun kaldık demişler. Bu modeli Türkiye de bulma şansınızda olabilir.

www.amazon.com
    Amazon.com: Seagate Backup Plus Slim 2TB External Hard Drive Portable HDD Ã Black USB 3.0 for PC Laptop and Mac, 2 Months Adobe CC Photography (STDR2000100): Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/Seagate-Backup-Portable-External-STDR2000100/dp/B00FRHTSK4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1405258930&sr=8-1&keywords=STDR2000100

Bunlarda 9,5mm olan PS4' e uyumlu diğer diskler

www.amazon.co.uk
    Seagate 2TB 9.5mm SATA 2.5" PS4 Compatible Internal Hard Drive: Amazon.co.uk: Computers & Accessories
    http://www.amazon.co.uk/Samsung-9-5mm-SATA-Internal-Drive/dp/B00I8O6OQ4

www.amazon.com
    Amazon.com: (Old Model) Seagate 2TB Laptop HDD SATA III 2.5-Inch Internal Bare Drive 9.5MM (ST2000LM003): Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/S...-Notebook/dp/B00I8O6OQ4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 17 Nisan 2016; 23:26:54 >

• Aslında, değerli forum yöneticileri, bu başlığı üst konulara sabitlese, kolay ulaşılacak ve daha çok kişi faydalanacak.

@Gny*
  • takip.. ilerde lazım olabilir :)
  • bigün cesaret edip yapmaya çalısırsam rehber bu konu olacak.
  • Oyunların save dosyalarına ne oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.