Şimdi Ara

PlayStation 4 Soğutucu Fan???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. yeni ps4 aldım ve fırsat buldukça dibine vuruyorum. Yalnız biraz fazla ısınıyor gibi geldi bana. Mağlum yazda geldi sıcaklıklar baya artmaya başlıyor artık bu sıcaklığın dahada artış gösterip makinaya zarar verebileceğini düşünüyorum. İnternetde şu zımbırtıyı gördüm kullanan veya bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ? Teşekkürler.

http://urun.n11.com/sony-playstation-4/dobe-ps4-fan-ps4-super-cooling-fan-P94152025

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerek yok böle şeylere onlar olabilcek sıcaklıklara göre tasarlandi zaten sorun olmaz
  • Yanlız Antalya'da yaşıyorum hocam olası sıcaklığın üstüne çıkabiliyor buralar

• Bu tür cihazların en ufak etkisi olmuyor. Satın alırsan boşuna para vermiş olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Alanya!da kullandım. Tamam bağırıyor biraz ama cihaza zarar verecek türden değiller. Takma kafaya.
  • Sağolun hocam yorumlar içim almamaya karar verdim o zaman. Teşekkürler ediyorum cevap veren herkese.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    slim pc için soğutma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç günde geliyor hocam siparişler?

• qiest_5858 Q kullanıcısına yanıt
    20 ila25 gun suruyor , ben kazakistandayim, daha once moskovada siparis veridigim urunler ortalama 15-20 gunde ulasiyordu burda nerdeyse 20 gun oldu daha elime gecmedi ama herhalde bu hafta gelir,
    herhalde turkiyede ortalma 20 gun surer diye tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.