Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mc Angel , baskaningundemi Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.339
Cevap
1.611
Favori
10.293.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LunarOgred

ps4 pro daha ne kadar idare eder bizi. Çıkar çıkmaz ps5 almak istemiyorum. Tüm oyunlarım da zaten psn üzerinde geriye uyumlulukla yüklenirse çoğu efsane olur.
    en az 2 sene daha götürür bence. İlk senesinde tüm oyunlar ortak çıkar zaten, ikinci senesinde büyük firmalar hala ps4'e de oyun yapmaya devam ederken orta ve küçük çaplı firmalar direk ps5'e geçebilir tek dezavantajı o olur.

Onun haricinde ps5'in oturması, güzel oyunların çıkması, daha sessiz ve soğuk çalışan serisinin çıkması, hatta ve hatta ps4'de ki taktiği bile deneyebilirler ps5 pro haberleri çıkması riskine karşı, yani bu gibi şeyler içinde 2-3 sene beklemek kârlı ve mantıklıdır.

tabi altını çiziyorum takıntınız vs. yoksa. Ben çok oyun oynayan veya çok grafik takıntılı biri olmadığım için 2 sene civarı beklemek koymaz pro da işimi görür. Herkes için böyle değildir elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 24 Nisan 2019; 21:39:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

4799 TL bekliyorum ben fiyatı.

Onun dışında lansmana özel fiyat gelmediğini varsayarsak çıkar çıkmaz almanın bir anlamı olur mu bilemedim. PS4 çıkışında oyun çeşitliliği çok fazla değildi konsol yeni olduğu için, bunda da muhtemelen öyle olacaktır.

Tabi bir de monitör/tv olayı var. PS4 için monitör almayı düşünüyordum ben mesela ama 1080p bir monitör ps5 için tatminkar olacak mı
    bence artık full hd alınmaz.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam grafikten daha çok sabit 30 fps vb verse yeter bana artı god benzeri oyunlar gayette üst seviye pclerle yarışcak düzeydeler grafik anlamında. sessiz model içinse kulaklık bağlıyorum zaten çok sıkıntı olmuyo benim için. Gamepadle oyun oynaması aşırı zevkli ps üzerinde aynı hazzı pc üzerinden alamıyorum diye ps almıştım. Beklemek mantıklı o zaman daha 4 sene falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam grafikten daha çok sabit 30 fps vb verse yeter bana artı god benzeri oyunlar gayette üst seviye pclerle yarışcak düzeydeler grafik anlamında. sessiz model içinse kulaklık bağlıyorum zaten çok sıkıntı olmuyo benim için. Gamepadle oyun oynaması aşırı zevkli ps üzerinde aynı hazzı pc üzerinden alamıyorum diye ps almıştım. Beklemek mantıklı o zaman daha 4 sene falan
    ps5 1080p sabit 60 fps verecek zaten.

bunun haricinde ps4'le çok ahım şahım bir grafik ve görsel fark beklemiyorum.

zira dediğiniz gibi ps4 gayet güzel görüntü veriyor halen
    E hocam 4k 60 fps diyolardı ps5 için öyle değilse neden alayım ki çok saçma ssd için belki 4 sene sonra iyice oturunca alınır

• quote:

E hocam 4k 60 fps diyolardı ps5 için öyle değilse neden alayım ki çok saçma ssd için belki 4 sene sonra iyice oturunca alınır
    4k 60 fps bana baya zor gözüküyor

Şuan onu kaldıran ekran kartları bile top seviye kartlar

Fiyatı ucuz olması beklenen (en azından yurt dışında ki kişiler için) bir ürünün o denli yüksek bir özelliği barındırması zor gibii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sony konsol satışından ziyade oyun vb satışlardan kazandığı için 500 dolardan çıkış yapar 4k 60 fps medium grafiklerde belirli oyunları oynatır bence

• 4K TV ye geçin beyler inanın çok büyük fark var. Kesinlikle iyi TV alın ömürlük. Monitör alacaksaniz illa ki onuda 4K alın bu saatten sonra 1080p alinmaz.

TV aldığınız zaman oyun harici film dizi de izliceksiniz büyük ekran ayrı bir keyif. Konsol kullaniyorsaniz Monitör yerine TV tercih edilmesi daha doğru olur.

Odaniz büyük ise 55" alin. Odaniz benim gibi çok büyük degilse 43" yeterli.

Bugün 4K Venom izledim şimdi 4K Watchmen izliyorum gözler bayram ediyor Samsung veya Sony alin gerisini düşünmeyin.

Netflix üyeliğim eskiden full hd idi. Simdi Ultra ya gectim ayda 40TL veriyorum internet hiziniz iyiyse 4K paket lokum gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 24 Nisan 2019; 22:12:56 >
  • Sen gel lg oled de izle onları birde :)

• JonVaynen kullanıcısına yanıt
    İnsanoğlu her zaman daha fazlasini ister para varsa tabi

• Burada yararlı bilgiler mevcut.

(Speculation) Playstation 5: The Final Verdict.

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/bfw8l9/speculation_playstation_5_the_final_verdict/
  • 1,5 yıl önce almıştım 7küsüre şuan 10 lira maşallah tv bile değerlendi ülkemde :)

İyi fiyata almışsın hocam TV ne kadar kaliteli ise senin alacağın zevkte o kadar artıyor.

PC de Monitor ile oynayamiyorum artık o derece alıştık artık

• 4k olması yeterli bence bizim nesil için güle güle kullanın sizde hocam

Teşekkürler hocam sizde güzel günlerde kullanın. PS5 için aldım aslında ama aşırı film dizi de izliyorum hali hazırda Sony'nin Bravia serisi 42" Full HD si mevcut ondan da memnundum 2013 de alinmisti oda PS4 icin almistim 2015 de PS4 aldım sonra 2017 Aralık ayında PRO ya terfi ettim 2021 sonuna kadar PRO kullansam 2022 de yeni nesile geçerim diye harita çizdim kendime tabi konsollar ne zaman çıkacak bakalim 2020 sonunda cikmasi gerekir normalde. PlayStation CEO su 2021 den önce beklemeyin demişti.

• Sa herkeze uzun bir aradan sonra beni geri döndürür .

• PlayStation 5 fiyatı açıklandı

Sony'nin PS5’te izleyeceği fiyat politikası hakkında ilk analizler geldi.

Sony, 2020 yılında PlayStation 5 modelini tanıtacağını ve bu konsolun hangi özelliklere sahip olacağını geçtiğimiz günlerde Wired ile paylaşmıştı.

Açıklamalara göre; PlayStation 5, 8 çekirdekli AMD Ryzen 7nm Zen 2 işlemci, Raytracing destekli Radeon Navi tabanlı grafik birimi, 8K çözünürlük desteği ve SSD ile gelecek.

Sony’ye yakınlığı ile bilinen Pelham Smithers, PlayStation 5’in fiyatının 400 dolar bandında olacağını açıkladı. Pelham Smithers’a göre bu fiyat bandı 500 dolara da çıkabilir ancak bu bir sürpriz olmayabilir.

Sony, konsol konusunda sadece PlayStation 3 döneminde agresif bir fiyat politikası izlemiş ve rakibine göre yaklaşık 200 dolar pahalıya konsol çıkarmıştı. Sony’nin hatalarından ders aldığı ortada.

Muhtemelen Pelham Smithers’ın analizi doğru çıkacak ve PlayStation 5, 400 dolar veya 499 dolar fiyat bandında olacak.

Tabii PlayStation 5 Türkiye’de minimumda 3.500 TL bandında satışa sunulacaktır

www.cnnturk.com
    Haber - PlayStation 5 fiyatı açıklandı - Teknoloji Haberleri
    https://www.cnnturk.com/amp/teknoloji/playstation-5-fiyati-aciklandi

• SiPAHi_ S kullanıcısına yanıt
    Bence alinmali... normalde ps'in ilk cikan surumleri alinmaz. Cogunda Sari-Mavi Isik hatalari vs. Olur diyorduk ama ekonomi nedeniyle hemen alinmali...

4k-8k oynatacak bu cihaza bu para vermemek delilik olur.

Cunku seneler gectikce dolar artacak. Dolar artarsa ps5 3.500 olur 6.000. hatta high end pcler gibi 9000'i bulur

Ps4'un son 1 seneki fiyat artisi ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 25 Nisan 2019; 19:30:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.