Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8885. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
188.925
Cevap
1.612
Favori
10.339.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 88838884888588868887
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler şimdi fc24 ü bu fiyattan alıp iki farklı ps5 te oynama şansımız var mı? Var ise nasıl yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • etokel kullanıcısına yanıt

teşekkürler 🙏 yan yana koyunca baya büyük kalıyor fat kasa 3 sene sorunsuz kullandım ama 🧿 merak edenler için ama menüde sıfır ses oyunu girince hafif fan sesi var yanına gidip dinlersen duyuluyor. Fat kasa ile aynı sesi aynı yani. Ben tv ünitesinde kullanıyorum 2 buçuk metre gibi tv ile mesafem hiç ses duyulmuyor.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun, fat satamadığım için alamıyorum henüz. Hayırlısı kaçan bi fırsat yok.

• spect_acular kullanıcısına yanıt

evet 2 konsolda oynarsın hocam. Oyunu aldığın hesabı 2 konsolada gir. bir tanesinde ana hesap olarak ayarla bu sayeden başka hesaba geçip oynarsın diğer konsolda oyunu aldığınız hesaptan girip oynar

• Slim kasayı yeni kullanmaya başladım ben de herhangi bir fan sesi rahatsızlık verme durumu vs. göremedim şu an. fat kasa gerçekten çok büyüktü bu daha ergonomik olmuş her açıdan başarılı. sadece dikey kullanmak sıkıntılı gibi duruyor inceliğinden kaynaklı yatay kullanıyorum ben de şimdilik.

hocam fat in standı slimde dener misiniz?

• Arkadaşlar selamlar, dijital versiyonun fanını nasıl sökeceğiz yıldız vida değil gibi yıldız tornavida işe yaramıyor.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt

Torx T8 uçlu tornavidaya ihtiyacınız var. Ancak vidalar yüksek olduğu için, kargaburunla yandan kavranarak da açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Şubat 2024; 22:10:57 >
  • ketchup. kullanıcısına yanıt

uymaz hocam slim çok küçük fat kasa ayağı kocaman kalıyor. siz ne için kullanmak istiyordunuz dik kullanmak içinse ayağa gerek yok hocam ağırlık merkezi alt tarafta zaten sağlam duruyor ayaksızda. zamanında incecik ps4 dü bile ayaksız dik kullandık yıllarca

tam alt kısmında havalandırma delikleri var standsız kullanınca delikler kapanıyor dikkat edin bence

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Yardım için teşekkür ederim.

Kargaburun ile çevirecem değil mi,tornavida ile çevirir gibi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro çıksın artık bekletiyorum ps5 almayı ama sony de ses yok🤦🏻‍♂️
    Şu heycanı bir daha yaşamak istiyorum 😔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 1 Şubat 2024; 22:52:38 >
  • onurs_k kullanıcısına yanıt
    Fiyat hatası yapılmış affetmeyin alın

alt tarafta havalandırma ile alakalı bir durum yok hocam. kendi orijinal ayağına bakarsan görücen zaten bu ayak alt tarafı komple kapatıyor. Hatta ayaksız kullanırsan beyaz kapaklar yarım santim kadar daha uzun olduğu için arada kalan siyah kısım yarım santim havada duruyor illaki hava aslın dersen ayaksın kullanmak daha iyi yani..

bu ayak sadece keyfe keder alınacak bir şey. Evde yaramaz bir kedi köpek varsa alınabilir mesala çarpıp devrilmesin diye veya görsel olarak güzel gözüksün diye alınabilir.

En basitinden şöyle düşünmek lazım çalışmasına engel veya mutlak ihtiyaç bir parça olsaydı kutudan çıkardı. Adamların sloganı belli zaten " Stand your PS5 console in style "

Hatta burdan da bakabilirsin hocam 6.27 saniyeye bak altta güç kaynağından başka birşey yok dediğim gibi onunda arkası hariç her tafafı kapalı zaten. Özetle taze havayı ön üst çaprazdan çekiyor sıcak havayı arka taraftan atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 1 Şubat 2024; 23:13:33 >

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

sızıntılara göre kasımda geliyor hocam ağustos eylül gibi resmi açıklama gelir

Hep düşüyor bu fiyata zaten fiyat hatası falan yok, bu paraya unbound var şuan 200 TL.

Ea play 250 TL onu almak daha mantıklı nfs serilerinin çoğu var zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

gkg3d-gkg-3d-ps5-slim-kasa-icin-stand-p-HBCV00005PJ533 şu ürünü buldum bire bir aynısı iş görecektir

evet ayakla kullanmak istersen bu iş görür hocam fiyatıda güzelmiş 👌🏻

• PuSaT28 P kullanıcısına yanıt

Evet. Kargaburunu yatay tutup kenarlardan sıkıp çevirince çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 88838884888588868887
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.