< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8885. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Tekrar hayırlı olsun, fat satamadığım için alamıyorum henüz. Hayırlısı kaçan bi fırsat yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet 2 konsolda oynarsın hocam. Oyunu aldığın hesabı 2 konsolada gir. bir tanesinde ana hesap olarak ayarla bu sayeden başka hesaba geçip oynarsın diğer konsolda oyunu aldığınız hesaptan girip oynar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Slim kasayı yeni kullanmaya başladım ben de herhangi bir fan sesi rahatsızlık verme durumu vs. göremedim şu an. fat kasa gerçekten çok büyüktü bu daha ergonomik olmuş her açıdan başarılı. sadece dikey kullanmak sıkıntılı gibi duruyor inceliğinden kaynaklı yatay kullanıyorum ben de şimdilik.
-
hocam fat in standı slimde dener misiniz?
-
Arkadaşlar selamlar, dijital versiyonun fanını nasıl sökeceğiz yıldız vida değil gibi yıldız tornavida işe yaramıyor.?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Torx T8 uçlu tornavidaya ihtiyacınız var. Ancak vidalar yüksek olduğu için, kargaburunla yandan kavranarak da açılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Şubat 2024; 22:10:57 >
uymaz hocam slim çok küçük fat kasa ayağı kocaman kalıyor. siz ne için kullanmak istiyordunuz dik kullanmak içinse ayağa gerek yok hocam ağırlık merkezi alt tarafta zaten sağlam duruyor ayaksızda. zamanında incecik ps4 dü bile ayaksız dik kullandık yıllarca
tam alt kısmında havalandırma delikleri var standsız kullanınca delikler kapanıyor dikkat edin bence
-
Yardım için teşekkür ederim.
Kargaburun ile çevirecem değil mi,tornavida ile çevirir gibi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Fiyat hatası yapılmış affetmeyin alın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
sızıntılara göre kasımda geliyor hocam ağustos eylül gibi resmi açıklama gelir
Hep düşüyor bu fiyata zaten fiyat hatası falan yok, bu paraya unbound var şuan 200 TL.
Ea play 250 TL onu almak daha mantıklı nfs serilerinin çoğu var zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gkg3d-gkg-3d-ps5-slim-kasa-icin-stand-p-HBCV00005PJ533 şu ürünü buldum bire bir aynısı iş görecektir
-
evet ayakla kullanmak istersen bu iş görür hocam fiyatıda güzelmiş 👌🏻
Evet. Kargaburunu yatay tutup kenarlardan sıkıp çevirince çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X