03.12.2020 Sterlin kuru: 10.50 toplam tutar: 4850 TL, üstüne vergi iadesi olmuştu bir de.. 4700 civarına gelmişti. Biraz pahalı almıştık, Amazon İtalyadan 4200-4300'lere getirtenler olmuştu. Sabah akşam F5 çekip Amazon'da stok kovalıyorduk, bir yandan pandemi.. Vay be 4 sene olacak. ![]() |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8887. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Amazon denk getirmemiştim ben, o gün net hatırlıyorum iPhone 11 de 6000 civarı idi arada kalmıştım. Pandemi bir yandan. Tuhaf zamanlardı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fifa aldım indirimden. Neyse açtım online oynuyorum. Abartısız her maçta hile, kasıla kasıla oynama ben öne geçtimmi. Acaba demim benim netmi bozuk. Neyse sonradan çaktık köfteyi dedim ana çapraz eşleşme açıkmı aklıma geldi. Bir baktım açık kapattım. Sonrasında bir tane öyle oyun olmadı.
Pc cilerin alayımı hileci olur arkadaş. 50bin lira ver ekran kartı al. Hilecilerden oyun oynayama. İşe bak. Çok yaşa konsolum benim, şimdi seni daha çok seviyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler 🙏 fat kasa ilk sürüm hocam çıkışında almıştım 3 sene oldu. Satmadım henüz fat kasayı ama 16-16,5 gibi piyasası var şuan satmak için acele etmeyecem durdukça fiyatı artıyor 17-17,5 gibi satabilirsem kafa kafaya konsolu sıfırlamış olucam. yıl sonu pro çıkarsa da garantili slim konsolu güzel fiyata satıp proya geçme planım var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar güncelde ps5 sony pulse 3d kullanıyorum ama uzun kullanımda rahatsız ediyor ve mikrofon kalitesi gerçektende iyi değil. Bunu satıp SteelSeries Arctis Nova 1 almak sizce ne derece mantıklı olur ?
-
😂😂
-
-
O ayar nerden kapanıyor?
-
Ayarlarda, eşleşme diye geçiyor. Online ayarlar olsa gerek. Şimdi tam yolu aklımda yok.
Bu oyun hoşuma gitti. Güzel gözüküyor.
The Thaumaturge - Quest Trailer | PS5 Games
PlayStationyoutube
https://store.playstation.com/concept/10007126 We invite players to step into the gritty streets of 1905 Warsaw our upcoming isometric RPG, The Thaumaturge. Taking center stage as our thaumaturge, Wiktor Szulski is the kind of guy who won't think twice about diving into the darkest corners of the city to investigate and stand up against the Russian Okhrana who controls its streets. In this quest trailer—using his thaumaturgy powers and the might of his otherworldly salutors to lend a helping hand—Wiktor will aid a damsel in distress who is in crucial need of assistance. The Thaumaturge is a story-driven RPG with morally ambiguous choices, taking place in the culturally diverse world of early 20th-century Warsaw. #ps5 #ps5games Rated Maturehttps://www.youtube.com/watch?v=dJtSnBdI6fg -
Beyler Avrupa yakasında drift tamiri yapan bildiğiniz bir yer var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fat kasa son sürüm 16.000 e gitmiyor soran çok ama alam yok. İçine oyun da koyuyorum yok gitmiyor. 18 e Yunan’dan slim var arkadaşım satıyor ama fat gitmedi işte..önemli mi değil ama akla bir kere girdimi işte 😂😂
Dolap uygulamasına atın orda alıcı çok olur ama komisyon yüksek
Bugün gürcistan'dan tax iadesiyle Slim Dijital + yanında ek 1 kol ile 16.5'a alarak aranıza katıldım biraz geçte olsa. Üstte attığınız fiyatları görünce hüzünlenmedim değil ;(
Sormak istediğim acaba forumda hesap kiralama konusu benzeri bir konu var mı veya böyle bir olay ? Spider Man 2'yi uyguna bitirip üyeliğe dahil olan oyunlara başlayarak ilerlemek istiyorum.
-
Öncelikle hayırlı olsun şimdiden, kiralık oyun için konu linki bırakıyorum iyi oyunlar
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149222259
evet insanın aklına düşünce almak istiyor :) alabilirsen önce slimi al hocam fat kasaya şimdi 16bin vermeyenler seçim sonu 18bin gibi almak zorunda kalacaklar zaten belki dahada fazla..
slimler aralık ayında 19bine vardı hepsburda trentyol gibi yerlerde şimdi 21bin en düşük fiyati ve dahada artacak malesef..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X