Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8889. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ilker1834 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
188.884
Cevap
1.613
Favori
10.336.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
84. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 88878888888988908891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi kaç gün daha test edeyim kola kulaklık bağlamadan, olmazsa son çare format çakarım, bu kola takılan kulaklıkla ilgili olma ihtimali çok yüksek, belli olur bir kaç güne bildiririm size de buradan.

• Arkadaşlar PS5 dinlenme modundayken elektrik gidip gelince kapalı mı kalıyor yoksa tekrardan dinlenme modunda devam ediyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt

Kapalı kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Acaba mobil uygulamadan uzaktan açabiliyor muyuz konsolu? Yaklaşık 300gb indirme yarıda kaldı.

Hatırlayamadım onu. Belki telefon uygulamasını remote olarak ayarlarsan açabilir. Telefonu DualSense olarak görüyordu sanırım. Denemek lazım.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Remote Play uygulamasından wifi bağlı değil hatası verdi ancak PS Mobil uygulamasında oyna dediğimde açtı konsolu. Teşekkür ederim oyunlar insin kapatırım uzaktan artık sorun olmasın. Yarıda kalan oyun yüklemesini kendi otomatik düzeltir diye düşünüyorum

konsolun uzaktan erişim ayarının açık olması lazım ve dinlenme modunda olması lazım bu şeklide remote play uygulaması ile konsola bağlanabilirsiniz

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Biraz önce bağlandım hocam hatta GTA Vi açıp biraz oynadım sonra uygulamayı kapattım ancak şimdi bağlanmıyor. Konsol açık oyun indiriyorum sürekli veri çekiyor ancak bağlanmıyor. Aklı karıştı heralde bağlanır belki birazdan

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 3 Şubat 2024; 16:30:38 >

indirme yaptığınız için sağlıklı bağlantı olmaz hocam

Muhtemelen hocam. Teşekkür ederim

Bana yakın sayılır Khalkedon eskilerden, satabilirsem aynı gün ordayım. Dip fiyat gerçekten.

• Slim vs fat videolarına baktım slimin soğutma bloku çok küçük ileride ısınma sorunu olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eltürco kullanıcısına yanıt
    Slim'in tek artısı 175GB ekstra depolama. Fat denilen ama benim "Muscle" dediğim kasadan alabilirsin. Serin çalışıyor, ses problemi neredeyse hiç yok. Kaya gibi sağlam, heybetli bir makina. Slim model'i her yeni çıkan cihaza hevesli ve biraz takıntılı arkadaşlar değiştiriyor şu an.

Isınma konusunda hiç fark yok,uzun vadede değişir mi bilinmez biraz da kullanımla alakalı bir durum
    Önceki dijital sürüm cihaz öyle ısınıyordu ki kablolar fln eritecek düzeyde ama şimdiki slimde şuana kadar yüksek grafikli ps5 oyunlarında bile bazen soğuk hava atıyor,neden kaynaklı bilmiyorum net olarak ama cihazdan cihaza değişiyor sanırım,slim ya da normal kasa farketmiyor

soğurucu bloğun büyük ve ağır olmasını bir artısı yok hocam. slimde soğutma tasarımı ve fan değişmiş ayrıca konsolun arkasındaki sıcak hava çıkışları çok geniş fat kasaya göre.

son karar sizin tabi ama fat kasa almayı düşünüyorsanız acele edin üretimi durdu çünkü firmalar elindekini satıyor bir kaç ay sonra piyasada sıfır fat kasa bulamazsın

• Yorumlar için teşekkurler. Elimde 3 yıllık dijital fat ps5 var. Hala sessiz soğutması güzel şekilde çalışıyor. Ben kutulu oyunlar ve ekstra 175 gb hafıza için bakıyordum slim cihaza.

slim birazda keyfe keder hocam benimde ilk sürüm fat kasa vardı 3 senelik sorunsuzdu daha küçük ve şık duruyor diye slim ile değiştirdim.

Ben de ilk çıktığı haftalarda aldım dijital modeli zamanında, bırak makinede bi sıkıntı olmayı makineyle aynı zamanda aldığım 2. Kol da var daha drift sorunu bile yaşamadım ikisi de canavar gibi çalışıyor. Geçen 1 ay önce fln kapakları çıkardım fanların tozunu alayım diye, hiç açmasam da olurmuş o kıvamdaydı, he çok yoğun oynamıyorum tabi onun da etkisi var.

Biraz keyif biraz da alan yer işgali meselesi slime geçiş, şimdi çektim fotoyu misal benim manzaram bu, bu manzarada cihaz slim olsa nee olmasa ne, neden gül gibi çalışan sistemle macera arayayım?

• CCaGDaSS kullanıcısına yanıt
    Az önce ben de fat kasa daha 1 senesini dondurmamış konsolu satıp slim alsam mı diye aklıma bir düşünce girdi yazılanları okuduğumda ama sizinle aynı düşüncedeyim.

Tvnin sağ arka kısmında konsol onun yanında şarj standı gözden ırak duruyor. Ortada bir yerde olsa hanım tartışır ama sakladım oraya.
    Neden macera arayayım dedim bende yorumunuzu okuyup😁

• 2 senelik canavar gibi çalışan, gram ses olmayan fat cd li ile yola devam

• 
Sayfa: önceki 88878888888988908891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.