bu nesil hiç duymadım hocam analog aşınma durumu fakat isteseniz koruyucu kullanabilirsiniz. analog boyutları standart zaten hepsi birbiri ile uyumlu istediğinizi alabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8891. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1 ay önce aldığım ps5’e nazar değdi. Hangi oyunu açsam 5 dakika sonra cızırtı gelip, kapanıyor. Ardından fişi çekip takıyorum aynı döngü. Kablo değiştirdim, hdmı değiştirdim hatta ek taktığım ssd’yi söktüm gene aynı. Neden olur acaba? Yurt dışı slim cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 4 Şubat 2024; 17:28:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
power da sıkıntı vardır. Ps5 zorlamayan indie oyun varsa onu denesene pek güç çekmeyecek eski bi oyun fln
-
ben 40 fps + vrr modunu gow ragnarokta denedim tabi 30fpsden iyi ama bi 60fps değil. o sebeple tekrar 60 fps moduna alıp oynamıştım. 60 fpsde akışkan oynamaya alışınca 30fps cidden rahatsız ediyor. ben şahsen her oyunu en az 60 fpsde online shooterları ise en az 120 fpsde oynamayı tercih ederim. tabi 30 fps olduğu için mecbur oynadığım ve çok sevdiğim oyunlar da oldu, persona 5 royal, yakuza kiwami 2, yakuza 6 ve prey aklımda kalanlar. oyunlar güzel olduğu için mecbur 30 fpsde oynadım ama 60 fps olsa çok daha fazla keyif alırdım. isteyen 30 fpsde oynasın yine tabi, ama artık her oyunda 60 fps modu olmalı ve seçmek oyuncuya kalmalı. ps5 pro gelecekse de en az 4k 60 fps verebilmeli.
-
Deneyeyim. Aldığım yer, fişten kaynaklı olabilir. cihazı açma yolla dedi ama. Bir de başka kablo ile deneyeyim.
32k verip vatandan tr garantili almak mı? Yoksa 20k verip internet üzerinden herhangi bir ihtalatçı garantili almak mı daha mantıklı? Tavsiye edebileceğiniz güvenilir satıcılar var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vatanın sattıkları resmi tr garantili değil hocam tez elektironik garantili satıyorlar bilkom değil ayrıca 32 bin lira çok para. Bilindik eski firmalardan ithalatcı garanti alın geçin ben geçen hafta dijital slim aldım 18 bin liraya 1 yıl garantili
Merhaba hocam, nereden almıştınız? Bende bu aralar bakınıyorum da belki şansım olursa yurt dışından bir arkadaşıma getirtmeyi düşünüyordum da fiyatlar ne mertebede pek araştırmadım
Garanti veren güvenilir bir spotçu dükkanından alın. Sorun çıkarsa ona götürürsünüz. 18.000-19.000 TL'ye bulabilirsiniz sarı sitede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nereden almıştınız acaba?
Bu hafta içinde Bilkom garantili Ps ürünlerinin satışa çıkacağını düşünüyorum,
Ps5 slim 25-28bin arası olacaktır
Özellikle resmi garantili dualsense gelseydi ek olarak bi siyah kol almayı düşünüyorum
khalkedon elektronik aldım avrupa cihaz kapalı açılmamış olarak gönderiyorlar çok ilgililer ödeme yaptıktan 1 saat sonra kargoya verdiler ek bir kutu içine koyup onuda poşetleyip bantlayıp öyle kargoya vermişler sorunsuz ulaştı bana.
-
Peki hocam bu hangi model oluyor tek kollu olan dimi? Ayrıca nakit mi bu belki taksitli mi aldınız diye de sormak istemiştim aslında
Tez elektronik yetkili servis mi degilmi bilkom harici yetkili servis varmi
tek kol slim dijital nakit aldım hocam
peki hocam teşekkürler
Bir kaç haber sitesi 30k+ üzerinden listelenecek fiyatları yazmışlardı. Dediğiniz fiyatlarda çıkarsa iyi. Umarım çıkar bu hafta.
30k olursa da kimse şaşırmaz sanırım,ben daha çok cihazın ana fiyati+vergiler üzerinden tahminde bulundum
şöyleki hocam tez elektironik normalde sony fotoğraf makinesi ve lens distribütörü ilk defa ps5 getirmişler ve sadece vatan da satılıyor bildiğim kadarıyla..
Playstation resmi tek distribütörü bilkom oldu. Bu ay içinde bilkom garantili ürünler satılmaya başlayacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X