Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8892. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ahmtayd , etokel Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
188.814
Cevap
1.613
Favori
10.332.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 88908891889288938894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bu ekranda pc basında oturmak gözleri bozmuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Pc yi alıp çalışma masasına geçiyorum Laptobu
    Burda İkea Poang sallanır koltuk var, klavye Steam deck için kısa süreli oyun yükleme amaçlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 4 Şubat 2024; 19:48:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Ben gecen sene migrosdan tez elektronik almistim gecen senede getirdi yani esse mi neydi

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

Bu son güncelleme ile alakalı olabilir, aynı sorun bende de vardı dün yazmıştım hatta bu sorunu. Bendeki sorunun kaynağı gamepad altındaki kulaklık girişinden kaynaklı gibi görünüyor.

O girişe kendi kablolu kulaklık bağlamaya başladığımdan beri rasgele zamanda rasgele şekilde oyunlar çökmeye başladı aynı dediğin gibi cızırtı sesi geliyor ardından kilitleniyordu konsol.

Dünden beri o kulaklığı kola takmıyorum ve hiç bir sorun kalmadı.

Not: Bu hatayı playstation geliştiricilerine birisi bildirebilirse sevinirim, bu kadar çok işime yarayan bi özelliğin sorunlu olması can sıkıcı.

• SerdarS. kullanıcısına yanıt
    Nerdeyse aralıksız saatlerce oyun oynadım. Hiçi sıkıntı olmamıştı. 2 gün aradan sonra cihazı açtım bu hatayı verdi. Güç kablosu, hdmı değiştirdim olmadı. Aldığım yer bana gönder dedi. Paketleyip göndereceğim artık. Keyfim kaçtı doğrusu. Taa ps1 zamanından beri kullanırım. İlk kez sorun yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 4 Şubat 2024; 21:28:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    Format atsam düzelir mi acaba? Bana yazılımlardan çok teknik sorun gibi geldi ama. Siz deyince paketten çıkarıp formatlasam mı diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 4 Şubat 2024; 21:30:40 >
  • İnternette çok araştırdım da bulamadım. Playstation 5'teki apple uygulaması 4k destekliyor mu acaba? Geçenlerde Görevimiz Tehlike'nin son filmini izledim ama kalite hiç 4k gibi gelmedi, hdr açtığımda da aşırı karanlıktı. Hdr olmadan daha iyi bir görüntü oldu.

• Türkiyeden alacağımız cihazların hiç birinde resmi garanti olmuyor değil mi arkadaşlar? yani trendyol, n11 fark etmiyor her türlü resmi garantili değil o yüzden en uygun nerdeyse alıp geçmek mantıklı galiba

• Dantes7 kullanıcısına yanıt
    Apple tv 4k/HDR destekliyor,İnternet kalitesine göre görüntü veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Şubat ayında Bilcom resmî garantili cihazlar satılmaya başlanacaktı ama daha başlamadı. Ancak en az 30bin olacaktır açıkçası gidip 20bine Kahraman Konsoldan filan almak mantılı aradaki fark az buz değil. Bende ve arkadaşlarda fat kasa var bugün bi arkadaşa slim sipariş edeceğiz.

• FC24 satın aldım ve bugün ps 5 slim kasada oynarken her santra sonrası oyunda titreme ve kasılma oluyor. Bu normal bişey mi yoksa oyun veya tv ayarından yapmam gereken bişey var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt

Oyun ile alakalı hocam bende de oluyor. Fifa 23 de böyle bir sorun yoktu.

• etokel kullanıcısına yanıt

web sitesi ya da hb'de falan satışları yok sanırım bulamadım. dükkandan satış mı yapmaktalar sadece? detaylarını bir incelerdik

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede var ilanları, telefonda da bilgi verirler.

• Sizce fifa 23 varken 24 almaya değer mi

• Arkadaşlar ben yıllarca pc'de de oyun oynadım konsolda da. ps2'yi kendi jenerasyonu boyunca kullanmıştım (O zaman pc + ps vardı hatta, ekonomimizin ve hayatın daha iyi olduğu yıllar). Ps3'ü ise 6-7 ay kadar kullanıp satmıştım. Sonrasında imkan konsol+ps'ye yetmemeye başladığından devamlı Pc ile devam ettim. Ps4 ve Ps5 hiç kullanmadım ve konsol camiasına uzağım oldukça. Pc donanım fiyatları çok can yakmaya başladı. Özellikle güncel kartlar ateş pahası. Konsola geçme düşüncem var henüz karar vermesem de. Zaman zamani aklıma geldikçe sorularım olacak bu aralar, peşinen teşekkür ederim anlayışınız için.

1. Cd'li versiyon düşünüyorum. Eskiden dükkanlar olurdu oyunu oynar bir ay iki ay sonra sıkıldığımızda bitirdiğimizde götürür üzerine viraz fark verir başka oyun alırdık. Oyunu baştan satın almaktan çok daha karlı olurdu. O sistem hala var mı, varsa Anadolu yakasında bilinen, fiyatları uygun önerebileceeğiniz dükkanlar olur mu?
    2. Biliyorum saçma gelecek gülmeyin :) internette temiz bir cevap göremedim. Hali hazırda Pc oyuncusu olduğumdan son birkaç yılda aldığım 3 tane tertemiz xbox gamepadi var. Pc'yi elden çıkartmayacağım amaoyun konusunda konsola kayacağım için Pc için 3 xbox gamepadi fazla olmuş olacak. Bu xbox gamepadlerini Ps5'te kullanmanın bir yolu oluyor mu?
    3. Bu oyunlarda 30 fps'den kurtulmak için farklı modlar oluyormuş. O modları biraz açabilir misiniz? Yani 60 fps veren modu seçtiğimizde ne kaybediyoruz. Çözünürlük çok mu düşüyor, en azından 2K'da mı olmuyor?
    4. 4K tv var elimde ama konsolu çocuğun odasına koyup pc'yide oraya taşıyacağım. Pc ve konsolu tek bir monitörde kullanma hayalim var. Bu monitörde 2K LG, 3 yıllık falan ama güzel bir monitör g-sync falan var. pc'yi display porttan takacağım, konsolu hdmi girişinden takacağım. Monitör 2k olduğundan görüntü her modda direk 2K mı olacak. Kısacası aranızda konsolu 2K monitörde kullanan var mı memnun mu?

Çok teşekkürler.

• chuckchucky kullanıcısına yanıt

Ben PC'de oynuyorum. Açıkçası değmez. Hatta performans olarak 23 çok daha stabildi. Konsolda elbet biraz daha iyidir 24 ama yine de çok memnuniyetsizlik görüyorum internette. Bence cüzi rakamlara inmedikçe 23 ile devam edin. O paraya başka oyun alırsınız.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

Bende hocam ps1 den bu nesle kadar devam ediyorum, açıkçası ssd ana karta yapışık yapmaları bize atılan en büyük kazık zaten.

Hocam sen son olarak Ps5 güvenli modda açıp sırasıyla Konsol Depolama Alanını Onar seçeneği ile Önbelleği Temizle ve Veritabanını Yeniden Oluştur seçeneğini bir uygula.

Baktın devam ediyor yolla aldığın yere.

• Zooe kullanıcısına yanıt
    Tv marka model neydi memnunmusunuz?

• 
Sayfa: önceki 88908891889288938894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.