< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8894. sayfa)
-
-
Ben PS5 pro'nun GTA 6'yı 4k 60 FPS oynatabileceğini sanmıyorum, fidelity 30 FPS, performance RT ise 60 FPS olur tahminimce , 11 yıl önce çıkan GTA V PS5 de çözünürlük modunda hala 30 FPS çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ozaman ps5 pro max ciksin. Belki onda GTA 4K 60 fps oynariz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis bu nasıl bir mantık 😃 Sen şuan 11 yıl önce çıkan GTA V’i oynamıyorsun ki.. Bir sürü grafiksel ve oynanış olarak geliştirmeler güncellemeler yapıldı. Youtube’ dan GTA V PS3 vs PS5 karşılaştırma videolarına bir bak bakalım neler değişmiş ☺️ Tamam temelinde PS3 oyunu ama adamlar güncellemeler ile oyunu yeni nesile taşıdı. Direk çözünürlük artırıp çıkarmadılar. En son Playstation 5 için özel grafik geliştirmeleri aldı şuan PC de bile olmayan grafiksel gelişmeler var. Yani özet geçersek şuan PS5 de oynadığın sürüm, ps3 yada ps4 sürümü değil😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 5 Şubat 2024; 15:28:3 >
Evet oyun ilk çıktığı hali ile şimdiki hali farklı ama neticede değişen bir şey yok 30 FPS de çalışıyor oyun.Özel yapımlar dahil 4k 60 fps' de sınırlı sayıda oyun var, GTA 6 gibi bir oyunun da 4k da 60 FPS verebileceğini düşünmek biraz hayalpersetlik bence.
Pro henüz resmi olarak duyurulmadı bile. Olmayan bir şeyi beklemenin bir anlamı yok bence. Bana kalırsa 2025 Kışından önce de gelmez. Slim'e de takılmadan uygun fiyatta normal ps5 görürseniz alabilirsiniz. Temiz 2. el bulursanız o da değerlendirilebilir.
-
Ps5 Pro Remastered Remeka 512gb ram 1tb ekran kartı ile bile çıksa, sonuçta beş para etmez yeteneksiz pislik oyun geliştiricilerinin elinde piyasa artık.
Gran Turismo 7 ile bile zaman zaman fps düşüşleri görüyorum sinir oluyorum bu duruma, özellikle bunu örnek gösteriyorum çünkü bu Gran Turismo taaaa Playstation 2 zamanında 1080i görüntü çıkışı veriyordu.
Ray Tracing diye bi bok uyduruldu hem hiç bir halta yaradığı yok hemde oyunları felç ediyor.
-
Merhaba arkadaşlar yakın zaman içerisinde Ps5 satın alma düşüncem var. Hepsiburada ve Trenyol gibi sitelerde bir çok satıcının farklı ilanları var. Bu noktada dikkat etmem gereken bir seri numarası veya başka bir durum var mı ?
-
ray tracing saçmalığına bu kadar özenen oyun üreticilerinde ve konsollarda bence kabahat. bunu ekleyicez diye 30-60fps aralığına sıkışmak zorunda kalıyoruz resmen. ps5 pro çıksa nolucak sanki, onda da path tracing geldi o yüzden 30-60fps diyecekler ama biz yine gözle görülür bir fark göremicez. Nvidia dlss ile kattığı bütün iyileştirmeleri bu rt ile nötrlüyor bence.
-
+
Bu yorum tam doğmamış çocuğa don biçme kafası olmuş.
Bir zahmet ps5 pro’nun donanım özelliklerini aşağı yazar mısınız? Dünyada tek bilen sizsiniz sanırım, biz de öğrenmiş olalım
Kesinlikle öyle,pro için ihtiyaç yok çünkü bu kalitenin üstüne çıkacak oyun firması yok
Ray Tracing açık kapalı farkına bakın, resmen akıl tutulması yaşıyor geliştiriciler ve oyuncular. Bariz bir şekilde daha bulanık daha kötü grafik oluyor, sırf Rt çalışsın diye Fsr gibi dandik bir yöntem devreye giriyor ve doğal görüntü yerine daha bulanık yapay görüntü geliyor. Birde üstüne oyunda fps düşüşü yaşıyoruz ps5 ile bunun yüzünden.
Videoda 1:37 dakikadan bakın net bir şekilde aradaki kötü farkı görmeniz lazım.
TheSixthAxisyoutubeWe dive into Gran Turismo 7 to compare the game across the generations, pitting PS5 against PS4 Pro and PS4. But what about the ray tracing? Where can you see ray tracing in action and how good is it?https://www.youtube.com/watch?t=97&v=2DfZuW4Yz5o&feature=youtu.be
-
Kahraman konsol çöpün çöpü esnaftır. Haberiniz olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PS5 pro bekleyenlere ithafen yazmıştım çok da polemiğe gerek yok, eğer PS5 pro çıkarsa GTA VI'yı 4k 60 FPS oynatamayacağı kanaatindeyim, cihaz çıkarsa o zaman göreceğiz neyin ne olduğunu 🫡
256 mb ram cihaza gta 5 cıkardılar
-
Müthiş başarı. GTA 5’i PS3’te day one oynamıştım. Verdiği zevk inanılmazdı. 256 MB ram Gel de “Konsol optimizasyonu” kavramına aşık olma. Last of Us’ı PS3’te çıkar çıkmaz bitirince de efsane olmuştu.
açıkçası ben sadece gow ragnarokta denemiştim, o zaman hoşuma gitmediği için spider-man2 de hiç denemedim. bi ara deneyeyim onu da
-
Neden öyle söylediniz? Bir kaç mesajda arkadaşlar tavsiye etmişlerdi.
Konsol optimizasyonu kocaman bir palavra artık bana göre, Gran Turismo bile fps drop yiyorsa 3. parti beceriksiz oyun yapımcıları neler yedirir kim bilir.
Aracı bi yere sürtüyorsun fps drop yer, viraja sert girersin lastiğin isi olur fps drop yer, güneş ışığı varken yanından araç geçer fps drop yer, yağmurda fps drop böyle oyun mu olur. Bunlar sürekli olmuyor, bazı pistlerde bazı şartlarda rasgele oluyor.
Burdan bir arkadaş bu oyun kasıyor dediğinde herkes aksini iddia etmişti, kasma oyun başından sonuna kadar bir kasma değil anlık drop şeklinde son derece sinir bozucu bir kasmadan söz etmiş. Reddit üstünde de var bu sorunları konuşan 2 yılı doldurmuş bu zamana kadar düzeltmedilerse bundan sonra düzeltmezler.
Bu zamana kadar eski PS4 oyunlarını çoğunlukla oynadığım için sıkıntı yoktu, Ps5 oyunlarındaki bu kepazelikleri yeni yeni görüyorum ps5 oyunları oynamaya başladıkça.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 5 Şubat 2024; 19:48:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X