Ps5 için iki firmayı gözüme kestirdim Slim Dijital versiyon için. Kahraman Konsol ve Konsol Tech . Kahraman Konsol Asya Cfi 2000 satıyor Konsol Tech Avrupa Cfi 2016 Fiyatları da aynı düzeyde. iki firmada online alışveriş sitelerinde 2 Bin TL daha pahalıya satıyorlar. Konsol Tech fatura kesmediğini sadece garanti belgesi düzenlediklerini söyledi. Sizce hangi firma daha iyidir. Deneyim eden var mı. |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8896. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Şahsen faturasız ürün almam hocam, işledikleri suça sizi de dahil ediyorlar.
Asya modellerde durum nedir pek bilgim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasız ürün satmak vergiden kaçmak olmuyor mu ? gerçi işin bu kısmı beni ilgilendirmez diyebilirsiniz.
-
oyun ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ben aylardır oynuyorum hiç öyle bir şey olmadı.
-
Peki bu tür online siteden değil direk satıcından ürün alan oldu mu asıl sormak istediğim soru buydu. Satış sonrası bir problemde garanti sıkıntı yaratır mı. Geçmişte eurasia garantili cihazlar 300-500 daha pahalı oluyordu gözüm kapalı sony garantili alıyordum ama artık işler değişti fiyat farkları muazzam seviyede.
-
Sony eurasia garantili cihaz satan yer var mı ?
PS5 beta DualSense kumanda ses geliştirmeleri ve Share Screen etkileşimleri ekliyor!!
Beta, belirli ülkelerdeki davetli katılımcılar için bugün başlıyor.
Yeni yıl, The Last of Us Part II Remastered, Tekken 8 ve Helldivers 2 gibi PS5 oyunlarının yanı sıra bu ayın sonunda FINAL FANTASY VII Rebirth'ün piyasaya sürüleceği muhteşem bir liste ile başlarken, bugün bir dizi yaşam kalitesi iyileştirmesi ve yeni özellik içeren yeni bir PS5 sistem yazılımı beta sürümünü sunmaktan mutluluk duyuyoruz.
Beta erişimi belirli ülkelerdeki* davetli katılımcılarla sınırlı olsa da, güncellemeyi önümüzdeki aylarda küresel olarak yayınlamayı planlıyoruz. Beta sürümüne katılmak için seçildiyseniz, indirmeye hazır olduğunda bugün bir e-posta daveti alacaksınız. Beta aşamasında mevcut olan bazı özellikler son sürümde yer almayabilir veya önemli değişiklikler görebilir.
Şimdi yeni eklenen özelliklere geçelim:
DualSense kablosuz kumanda dahili mikrofon ve hoparlör ses geliştirmeleri
DualSense ve DualSense Edge kablosuz kontrol cihazlarının ses özelliklerini geliştirmek için cihaz yazılımını güncelledik.
- Kumanda hoparlörü geliştirmeleri. Kumanda hoparlörleri artık daha yüksek ses üreterek oyun içi sesleri ve sesli sohbet sesini daha net duymanızı sağlar.
- Geliştirilmiş gürültü engelleme. Bu kontrol cihazlarındaki mikrofon giriş kalitesi, yeni bir yapay zeka makine öğrenme modeli sayesinde iyileştirildi. Düğmeye basma ve oyun seslerinden gelen arka plan gürültüsü bastırılarak daha iyi bir sesli sohbet deneyimi elde edildi. Sistem yazılımı beta sürümünü yükleyin ve kontrol cihazı mikrofonunu kullanırken sesli sohbet sesinizin daha net olmasının keyfini çıkarmak için kontrol cihazı yazılımını güncelleyin.
- Bu güncelleme ile kontrol cihazı hoparlörünüzden gelen seslerin daha yüksek olduğunu hissedebilirsiniz. Kumanda hoparlörünün ses seviyesini kontrol merkezinden ayarlayabilirsiniz.
Ekran Etkileşimlerini Paylaş
Share Screen'i tam ekran modunda izleyen oyuncular artık işaretçileri ve emoji tepkilerini kullanarak sunucunun oyunuyla etkileşime geçebiliyor.
- İzleyiciler bir işaretçiyi hareket ettirebilir, bir ping gönderebilir veya paylaşılan ekranda bir çizgi çizebilir, böylece ev sahibi oyuncuyu daha doğru bir şekilde yönlendirmek için belirli nesneleri veya alanları vurgulayabilirler.
- İzleyiciler, oyun eylemlerini görsel olarak teşvik etmek ve kutlamak için ev sahibinin ekranına emoji tabanlı tepkiler gönderebilir.
- Not: Bu özellik varsayılan olarak mevcuttur ancak ev sahibi tarafından Ekranı Paylaş ayarlarından kapatılabilir. Beta döneminde bu özelliği kullanabilmek için hem ev sahibi hem de izleyici betaya katılıyor olmalıdır.
PS5 Güç Göstergesinin Parlaklığını Ayarlama
Artık PS5 konsolunuzun güç göstergesinin parlaklığını ayarlayabilirsiniz.
- Ayarlar] > [Sistem] > [Bip ve Işık] bölümüne gidin ve ardından [Parlaklık] öğesini seçin.
Topluluğumuza her zaman değerli geri bildirimler sağladıkları ve beta programlarımızı destekledikleri için yürekten teşekkür ederiz. Düşüncelerinizi duymak bizi heyecanlandırıyor!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 6 Şubat 2024; 12:7:34 >
-
Çok şükür güç göstergesi parlaklık ayarı geliyor. Özellikle yaz aylarında çevrede ne kadar börtü böcek varsa PS5'in ışığına gidiyor.
-
Bip sesinden sonra Güç Göstergesi parlaklık ayarının gelmesi güzel oldu. Geliştiriciler feedback olayını ele almaları gayet hoş. :)
-
Keşke dualsense renk seçenekleri ve parlaklık ayarı da gelse.
-
Dualsense parlaklık ayarı vardı ayarlarda ama renk değiştirme yok oyun içinde kendi değişiyor.
-
Cidden OLED TV'de deneyim bir başka oluyor
Bazen ekran yanığı olacak diye korkuyorum ama gecikme sıfır , görüntü müthiş her şekilde değiyor
-
Fiyat algımız o kadar bozuldu ki 5.999 TL burada ucuz muydu pahalı mıydı normal miydi hiç anlayamıyorum bile
-
Aha kolun altında taktığım kulaklık yüzünden sorun çıkıyordu, buda düzelir umarım bu güncelleme ile.
-
evet biliyorum teşekkürler
-
pro derken ustam? slim çıkmadı mı
-
Drift sorunu çözülmüş yeni versiyon dualsense neden yapmıyor bu Sony anlamadım gitti. 1 yılda iki cihazda da aynı sorun var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam drift sorunu maalesef her fps her fifa oyuncularının kısa sürede yaşacağı bir sorun buna sony bir önlem alabilecek mi merak ediyorum hali hazır da mecburen 4 kol aldım cihazı aldığımdan beri ama fifanın etkisi çok fazla drift probleminde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sayfada vizyon var ilerigorusluluk var.
Bu sayfadakiler en azından PS6 çıktığında konsollarini satabilecekler.
Series X imi haftaya 5kya alan olur mu şüpheliyim ahaha.
Drift sorunun çözümü kolay.
Hafif hafif kolonyagi sıkın. Dökmeyin.
Ben ilk yaptığımda hafiften düzeldi. İkincisinde tamamen düzeldi. 3 aydır sorunsuz. Xbox için konuşturuyorum tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X