Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8898. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kripto2n , istanblue001 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.663
Cevap
1.610
Favori
10.322.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 88968897889888998900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an indirimli Deluxe 1835 TL , Extra 1380 TL .

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

eyw yapıştıram hemen. bi bakarsın 45'e atarlar kuru sağları solları hiç belli değel PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• hani nirde 1835 PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
  • Yeni üyelere o zaman benim hesapta mevcutta üyelik bulunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • promedyumx P kullanıcısına yanıt

almışken 3 senelik delüx ya da 5 senelik extra al. yatırım tavsiyesidir

• ebenama kullanıcısına yanıt

İndirimli sadece 1 yıl aldırır bence eğer aynı fiyattan devam ettirse uzun süreli almak lazım dediğin gibi

• Aman diyeyim başka yerde böyle 100 lira tutmaz diye konuşmayın, mağara soğuk muydu diye sorarlar adama PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• zepharoth kullanıcısına yanıt

Yani PS de fiyatlar ne durumda bilmiyorum.xbox gamepadinde 100 değiştirdim hatta 2 tane sticki.

Xbox konusunda kan gövdeyi götürdü. Xbox ölüyor önümüzdeki hafta itibariyle anlatıyorum.

Seçim gecesi nasıl kabullenemiyorlarsa yine kabullenemiyor Xbox tayfa .D

En yakın zamanda SX satıp alacağım PS5 i.

• Bu cihazı hangi satıcıdan alacağız arkadaşlar şimdi? Şeytan diyor git Batumdan al gel ama Samsundan gidince aynı paraya geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Hocam bir dahaki ay bi tanıdığım Gürcistana gidecek istersen alabilirim dedi ama fiyatlar ne durumda acaba beklemeye değer mi bilmiyorum

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Tax free sırası beklerse yaklaşık 15 bine geliyor. Telefon için giden çok oluyordu bu sene o iş bitti o yüzden etrafımızdan giden azaldı

• ImKeynes kullanıcısına yanıt
    O zaman bekleyeyim hocam 18 bin vermektense 15 bin liraya değer bence hayırlısı artık teşekkürler :)

• arkadaşlar slim dijital versiyon ps5 almak istiyorum ama trendyol-hepsiburada gibi yerlerde satış yapanların incelemelerine baktığım zaman konsolların asya'dan tedarik edildiği görünüyor, bu şekilde olan bir konsolu alırsam türkiyede kullanımda herhangi bir sıkıntı çıkar mı acaba? forumdan kardeşlik başlığından hesap alırsam kullanabilir miyim bu cihazda acaba?

• Gokmen_gs G kullanıcısına yanıt

Değeceğini düşünmüyorum kırık bir nintendo switch oled veya steam deck çok daha alınır cihazlar bence hem mod destekleri hemde oyun çeşitlilikleri açısından.

• ebenama kullanıcısına yanıt

Plus üyeliği olmayanlar için geçerli.

• Arkadaşlar 2 adet ps5 slim alacagız.İthalatcı garantili düsünüyoruz.ist içi güvenilir mağaza tavsiye edebilirmisiniz.
    Hangi sürümünü alalım sürüm farklılığında değisen nedir.Full türkce menülü sessiz fanlı olsun istiyoruz taksitli alınacak
    Şimdiden teşekkürler.

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Gerçek yapay olmayan Reçine mat renkler ile inanılmaz bir görsel keyif oluyor gerçekten. Oyun amaçlı kullanılan tv lerde yanma görülmez

• 
Sayfa: önceki 88968897889888998900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.