Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kripto2n , istanblue001 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
188.663
Cevap
1.610
Favori
10.322.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 88958896889788988899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende sola çekme sorunu var garantisi de yok var mı bir çözüm siz dahil tüm arkadaşlara sorayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam beyler dualsense sola çekme (drift) sorunu başladı garantisi maalesef mevcut değil var mıdır bir çözümü geçici çözüm de olsa olur en azından yaz aylarına kadar

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt
    Hocam 2015te aldığım Xbox gamepad Pc de halen kullanıyorum analoglar aşındı ona rağmen drift yok. 3 tane dualshock 4 kullandım hiç yaşamadım var bu nesilde bir sorun. Ha çok güzel cihaz dualsense ama sorunlu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yani yazdım ya zaten. Fıs fıs olanlardan, kolonyagi kullan.

Drift sorunu basit bir sorun hani klavyenin arasına toz birikiyor ya aynısı.

Bende ilk kolonyagi fislatigim zaman düzeldi sonra geri geldi. İkinci kez tekrar kolonyagi fislattim. Tamamen temizlendi.

Çok basit bir sorun yani. Youtubeda bolca kolonyagi ile çözen var bu durumu benim gibi.

Ha bozulmasından çok titizleniyorsun. İçini açtırıp temiz şurayı dayı dersin temizler esnaf. 100 lira tutanağını sanmam.

Yani donanımsal bir sorun yok sadece kirden tozdan oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-736BD35B8 -- 6 Şubat 2024; 15:1:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 1 yıl oldu drif sorunu yok ilk gün nasılsa hala öyle, futbol oyunlarına oldum olası gıcık olurum hiç oynamadım belki bundan kaynaklıdır. Drift sorunu çözülebilir manyetik analog takılırsa o potans yüzünden başlayan drift sorunu tarihe karışır, kol gerçek anlamda bozulana kadar drift sorunu filan olmaz.

Önceden de yazdım pek sallayan olmadı, sorun 50 yıllık elektronik parça olan Potans kaynaklı, bu ilkel parçayı inatla kollarda kullanmaya devam ediyorlar nedense.

• SerdarS. kullanıcısına yanıt

Nope. Nano tech kullanmadığın sürece drift sorunu çözülmez. Eninde sonunda giren toz kir miktarına bagli olarak aynısı olur daha erken dahs geç.

Drift sorunh çok basit bir şey ya niye büyütüyorsunuz ki 100 lira bile tutmaz temizletmrk

İstanbul'da 2 yer var yapan. Biri Kadıköy iskelenin orada, diğeri de Tahtakale. Tabi çok yapan vardır ancak benim yaklaşık 15 yıldır tanıdığım insanlar bunlar.

• Benim için sorun değil zaten hocam, ilk sorun çıktığı anda manyetik analog takacağım zaten. 100 liraya aleyküm selam bile demezler ayrıca :D

Dediğim analog motorunda toz moz etkilemiyor manyetik çünkü, o sorun çıkaran parça potans kullanılmıyor.

• Playstation Portal kullanan var mı? Sadece ara sıra evde kullanmak için düşünüyorum. Yani çoğunlukla aynı ağda kullanacağım.

• Aga kolonyagi fislatin duzelmezse parasi benden bu kadar söylüyorum ahaha

• Yurtdışı cihazın faturasının olması bir artı sağlar mı ?

• arkadaşlar ps5 için 1tblık ssd öneriniz var mıdır?

• alphi3458 kullanıcısına yanıt

Yurtdışı Mediamarkt'lardan alınan cihazlara TR'de Mediamarkt 1 yıl garanti veriyordu. Bu durum değişmedi ise yurtdışı cihaz MM çıkışlı ise faturası olması iyi olur/gerekebilir.

Burada konuya değinilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 6 Şubat 2024; 16:35:2 >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

evet benim de 2 yıl olmuş. sessiz sakin çalışıyor. kolun birinin pili zıbardı PC'ye bağladım kablodan. diğeri 2-3 saat dayanıyor. maviş çaktım bi tane tavsiye ederim 8-10 saat gidiyor rahat

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

• quote:

Orijinalden alıntı: ebenama

evet benim de 2 yıl olmuş. sessiz sakin çalışıyor. kolun birinin pili zıbardı PC'ye bağladım kablodan. diğeri 2-3 saat dayanıyor. maviş çaktım bi tane tavsiye ederim 8-10 saat gidiyor rahat

Güle güle kullanın

• Psn Plus Extra ile Deluxe arasında çok dramatik bir fark var mı? Deluxe sürümde Klasikler Kataloğu ile Oyun Deneme Sürümleri var farklı olarak galiba. Deneme sürüm olayı çok gerekli değil ama sırf Klasikler Kataloğu için alınır der misiniz. Zamanında Ps4 sahibiydim exclusive oyunların bir çoğunu oynadım.

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

Bence Extra alabilirsin. Sebebi de şu, kataloğa her ay yeni oyunlar ekleniyor. Onları bitirmeye kalksan bile yetiştiremezsin. Klasiklere sıra gelmeyebilir. Ben şahsen daha klasiklere geçemedim bile. Ama tabii Deluxe üyeliğe bazen remastered, remake oyunlar eklenebiliyor. Eğer onları da oynarım diyorsan Deluxe alabilirsin.

• firat1337 F kullanıcısına yanıt
    Samsung 990pro ssd soğutuculu almayı düşünüyorum

• Venomstr kullanıcısına yanıt

O zaman olmuşken tam olsun direk Deluxe sürümü alayım dursun kenarda.

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

klasik kataloğu o kadar iyi değil ama zam yemeden önce aradaki fark önemsizdi. şimdi güncel extra senelik fiyatı anca değer. zamdan önce 2 senelik daha yapıştırmak varmış PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebenama -- 6 Şubat 2024; 17:23:52 >
  • 
Sayfa: önceki 88958896889788988899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.