Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zepharoth , etokel , webster21 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
188.663
Cevap
1.610
Favori
10.321.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 88978898889989008901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+1

OLED'in görüntüye kattığı derinlik ve keskinlik bir başka. Genelde kontrasta odaklanılıyor, ama OLED'in esas olayı bu bence. Mesela kameranın ortasındaki karakter sahneden bağımsız görünüyor. Veya ışık kaynaklarına bakıldığı zaman, sanki o parlak obje hakkaten ordaymış gibi hissediliyor vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubat kullanıcısına yanıt

Hocam bende 1 haftadır bu konuda araştırma yapıyorum. Anadolu bölgesinde Kahraman Konsol , Avrupa bölgesinde Konsol Tech ve Khalkedon Elektronik filtreme takılan firmalar. Kahraman Konsol ve Konsol Tech firmaları e ticaret sitelerinde de satış yapıyor. Karta taksitli alacaksanız tek yol oradan almak. Mağazadan sadece nakit satış yapıyorlarmış. Slim digital versiyon için Kahraman Konsol Cfi 2000 Asya ürünü, diğer iki firma cfi 2016 Avrupa ürünü sattıklarını söylediler. Kendi içlerinde 1 veya 2 yıl garanti verdiklerini söylediler ama Allah korusun bir arızada bu senin hatan ücretli onarılır demeyeceklerinin garantisi yok tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 7 Şubat 2024; 8:46:11 >
  • Zooe kullanıcısına yanıt
    Oyun amaçlı Tv’lerde gayet yanma görülebilir, saniyelik kare sayısının artması bunu etkilemez. Sürekli aynı noktaya hud basan bir oyunu oynuyorsanız yanma görmeniz olasıdır.

Fakat bu yanmalar artık yeni oled ekranlarda hem daha zor oluşuyor, hem de tv’deki yazılım ile temizleyebiliyor. O yüzden çok kafa takılacak bir konu değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Evimde 2 adet Oled var 2017 2023 Salonundaki Tv amaçlı maalesef ufak yanma oluştu ( Bu konuda telegram da sayfalar açtık yıllarca tartıştık)
    Yeni teknoloji 2023 serisinde Ps amaçlı ise yanma çok zor stabil bir görüntü yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Onun PS amacıyla alakası yok aslında hocam, Tv sizin hangi kaynakta kullandığınızı önemsemez. Yeni oled’ler periyodik olarak off-rs yaptığı için çok uzun süreli kullanım değilse görüntüde yanma görme olasılığınız epey düşüktür. Görseniz de kendiliğinden temizlenecektir

• Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Ps demenin amacını açmam gerekmez sanırım..
    Tv kaynak hocam bunları aşalı çok oldu yamlış anlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 7 Şubat 2024; 9:8:5 >
    Kaynaktan kastım TV’nin source’ları, herhangi bir HDMı cihazı için aynı şey geçerli. HDMI 1,2,3,4, TV Source, AV source, wireless display fark etmez onu demek istiyorum . TV siz Hdmi’dan cihaz taktığınız için tanıyıp yanmayı azaltmaz ya da Hdmi’da yanmayı azaltıcı farklı bir config kullanmaz.

Şöyle bir durum olabilir, game mode’daki parlaklık ayarınız farklı ise yanma olasılığınız da doğru orantılı olarak değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Kaynaktan kastım TV’nin source’ları, herhangi bir HDMı cihazı için aynı şey geçerli. HDMI 1,2,3,4, TV Source, AV source, wireless display fark etmez onu demek istiyorum . TV siz Hdmi’dan cihaz taktığınız için tanıyıp yanmayı azaltmaz ya da Hdmi’da yanmayı azaltıcı farklı bir config kullanmaz.

Şöyle bir durum olabilir, game mode’daki parlaklık ayarınız farklı ise yanma olasılığınız da doğru orantılı olarak değişir
    Yahu tv veya Ps dememin sebebi kullanım amacı ile ilgili konuyu nereye çektin 😁😁
    Ps da Sabit bir görüntü logo şerit bar yok.

Tv de kanal logoları haber kanallarında alt bar var oke

Oyunlarda HUD ne demek biliyor musunuz? Aşağı yukarı her oyunda sabit bir OSD olur. Can, mana, exp, level göstergeli, minimal, karakteri portesi, görev tanımları uzar gider.

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

Kahraman konsoldaki asya cihazının olmasının dezavantajı varmı herkes 2016 avrupa modeli öneriyor

Sercomda var avrupa yakası 18bine veriyor tek cekim yaptırıp banka üzerinden taksit yaptırabilirsiniz dedi.

Banka kaç taksit yapar acaba ve fiyat ne olacak bakıyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 7 Şubat 2024; 11:14:14 >
  • PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

• Asya cihazlarında dönüştürücü kullanmak gerekiyor veya Türkiye uyumlu kablo almak gerekiyor. Genelde sorduğumda ya dönüştürücü ekliyoruz ya da uyumlu kablo ekliyoruz diyorlar. Bir de Asya cihazlarında kutunun koruma bandrolü olmuyormuş. Gerçi Avrupa cihazlarının kutusu için koruma bandrolü üretmek çok zor olmasa gerek.

2016 serisimi alalım

• şubat kullanıcısına yanıt

Ben 2016 serisi alacağım dönüştürücü vs uğraşmak istemiyorum açıkçası. Taksit için eğer enpara varsa o belirli tutar oranlarında 6 taksite kadar bölüyor sonradan faizsiz. Tabi kartın çekildiği pos cihazının bağlı olduğu sektör önemli, sektör kısıtına takılmazsanız taksit yaptırabilir sonradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 7 Şubat 2024; 11:31:58 >
    Hocam dönüştürücü ile uğraşmayın bildiğimiz teyp kablosu 50-60 tl elekticilerde

• Arkadaşa geçen hafta batumdan aldırdım 16700'e geldi. Slim cdli versiyon tek kol

• arkadaşım ps5 aldı ikimiz kardeşlik yapmak istiyoruz fakat iki taraf da kupaları alabiliyor mu yoksa sadece primary olana mı kupa gidiyor bir de ps plus deluxe oyunları da kardeşlikle kullanilabiliyor mu

• Merhaba arkadaşlar, bluetooth kulakiçi kulaklık öneriniz var mıdır ?

• 
Sayfa: önceki 88978898889989008901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.