Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8895. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: encuni Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
188.664
Cevap
1.610
Favori
10.322.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 88938894889588968897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kendi oyun motorlarını kullanıyorlar muhtemelen gta 6 ps7 e bile cıkıcağını varsayarsak baya iyi optimize etmeleri lazım cunku en aşagı ps8 cıkana kadar sömürecekler bu yüzden basit optimizasyon özürlüsü starfield gibi bir oyun yapacaklarını düşünmüyorum dünyanın parasını harcayacak oyuncular deli para dönecek ağızları sağlam sulanıyordur rockstarın.

• Jeff Grubb - Microsoft, Gears of War'ı PS5'e getirmeyi düşünüyor

Giant Bombyoutube
    RETURN OF THE MESS #gmm #gamemessmornings #giantbomb
    https://www.youtube.com/live/jeeCiI4QmDs?si=c7vLwgZ81_pum2Af
  • Bölümde Halo PS5 ana başlığını görürüz.  

• aschil kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum hocam da Microsoft'un bu karar değişikliği oyucularda bir enkaz mı yoksa Para için bazı şeylerden ödün vermek mi bilemedim. :) Aslında Enkaz ağır bir tabir olabilir ama MS'a karşı bir küsme mevcut olabileceğini düşünüyorum.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Tabi ki de küsecekler, sinirlenecekler. Bunların başında ben geliyorum. Ne hayal ettik ne bulduk. Özellikle rekabet ortamının bitmesi oyunculara uzun vadede yaramayacaktır. Neler olacak hep beraber göreceğiz.

• Forza horizon serisi ps5 versiyonu of, ilk onlar gelir umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

Bu olay sanırım Sony oyunlarını PC'ye getirmesinden de büyük bir olay görülüyor. Ben rekabetin olmasından yanayım. Bu firmaları daha cesur kararlar almaya itiyor. Rekabet öldüğü taktirde oyunların kalitesi veya çıkış sürelerinin de bir hayli uzayacağı anlamına geliyor. MS ilerleyen haftalarda bununla ilgili bir açıklama tarzında birşeyler yapacaktır. Dediğiniz gibi bekleyip görelim. :)

• Ps5 te fps nasıl anlıyorsunuz? Pc de msı afterburner kullanıyordum konsolda var mı oyunla eş zamanlı fps ölçmek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, vatan bilgisayar da satılık olan ps5 ler Bilkom garantili mi ?

• VRR açınca ölçülebiliyor. Yeni monitör ve TV'lerde Hz sayacı var. VRR açınca Hz ile FPS eşitlendiği için, FPS ölçülmüş oluyor.

VRR her oyunda açılabilir. PS5'in video ayarlarından zorla açılıyor. Ama sadece 48-120 FPS arası destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Şubat 2024; 0:10:2 >
  • onderkaan kullanıcısına yanıt

Ölçme yok. Tahminen hissettikleri FPS’yi yazıyorlar. Veyahut DigitalFoundry gibi yerlerden testler geliyor.

• Mesela fidelity’de rahat miles morales’ten çok daha akışkan spidey 2.

• onderkaan kullanıcısına yanıt
    Qn90a tv’mde oyun modunu açtığında vrr destekli oyunlarda 60 fps üstü oyunlarda sayaç görünüyor.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba benim monitörüm VRR destekliyor fakat açılmıyor nedense. Playstation 5’in kendi hdmi ile kullanıyorum. 2.1 değil mi bu?

• AhmetBY1 A kullanıcısına yanıt

Monitör modeli nedir hocam? PS5'te VRR için HDMI 2.1 destekli monitör gerekli.

Modeli: TUF GAMING VG27AQ1A. Full HD(1920 X 1080)@120Hz & 1440P (2560 x 1440)@60Hz output on PS5; Full HD &1440P(2560 x 1440)@120Hz VRR output on Xbox Series X/S böyle yazıyor. Demek ki 2.1 desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetBY1 -- 6 Şubat 2024; 1:0:4 >
  • AhmetBY1 A kullanıcısına yanıt

Evet HDMI 1.4 varmış sizin monitörde. Tam kapasitesini Display Port'tan veriyor. O da konsollarda yok.

Xbox'ta FreeSync sayesinde VRR kısıtlaması yok. PS5 ise HDMI standardı üzerinden gittiği için 2.1'i şart koşuyor. Bazı HDMI 2.0 monitörlerde FW güncellemesiyle bunun atlatıldığı söyleniyordu ama çok az modelde vardır.

Kötü olmuş. Belki ileride bir güncelleme gelir monitöre. PS de xbox gibi yapsa kullanırdık ne güzel. 2.1 destekli monitör ne var ki 2k monitörlerden.

Benim tv de onlar dan biri hdmi 2.0 olduğu halde vrr açılıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 88938894889588968897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.