< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8893. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben de 60 fps altına çok dayanamıyordum. Ama Kendi deneyimime göre (tabii digital foundry türevi kanallar gibi testler yapamam), son spider-man 2 ve tlou pt2 remastered’da vrr ile 40 fps oldukça akışkan hissettim. Önceki oyunlar çok tatmin etmiyordu. Gow ragnorak’ta deneyimledim. Yeni oyunlarda bunu sürdürürlerse oldukça makul fidelity. Özellikle Spider-man 2’de bunu hissettim ve full fidelity oynadım. Tlou pt 2’de fidelity başladım ama performanta 100 fps’leri görünce o akışkanlığa kayıtsız kalamadım😂 yeni bir exclusive oyunda daha test edersem bunu çözdüklerine ikna olabilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yeni abonelikler için mi acaba
Baktığım hesapta Plus yok. Yeni için geçerlidir.
-
Yaptım hocam gene aynı hata. Bugün yollayacağım aldığım yere. İlk kez aldığım bir cihaz arıza yaptı.
Teşekkürler hocam evet 24 ile ilgili böyle görüşler olduğu için ikilemde kaldım
Bazı arkadaşlar bende sorun yok diyor ama herkeste vardır değil mi hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bethesda'nın yakında çıkacak Indiana Jones oyununun Sony'nin PlayStation 5 konsolunda da piyasaya sürülmesi planlanıyor. Indiana Jones and the Great Circle'a ilk kez geçtiğimiz ay Microsoft'un Xbox Developer Direct etkinliği sırasında Xbox ve PC için duyurulduğunda göz atmıştık. Microsoft'un planları hakkında bilgi sahibi olan bir kaynak The Verge'e Bethesda'nın Indiana Jones and the Great Circle'ı PS5'e de getirmeyi düşündüğünü söyledi.
Microsoft içinde bazı Xbox oyunları için yeni bir çoklu platform yaklaşımının ortaya çıktığı ve şirketin hangi oyunların özel olarak kalacağını ve diğerlerinin gelecekte Switch veya PS5'te görüneceğini tarttığı söyleniyor. Indiana Jones bu yeni çok platformlu oyun dalgasının bir parçası gibi görünüyor.
-
Farketmiyorlardır hocam elbet vardır. Hatta yeni farkettim, şu sahada çıkan görüntülü animasyonlar varya onlar çıktıktan sonra oluyor bu kasma. Başka zaman olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Microsoft, PlayStation 5 için Starfield ve Hi-Fi Rush'ın piyasaya sürülmesini planlıyor
(Tom Warren: Indiana Jones da muhtemelen gelecek)
Haftalardır Microsoft'un Hi-Fi Rush ve Sea of Thieves gibi bir dizi 1. parti oyunu rakip platformlarda yayınlama niyetine ilişkin söylentiler devam ediyor. Şirket planları hakkında konuşma yetkileri olmadığı için isimlerinin açıklanmasını istemeyen kaynaklarımıza göre, bu oyunlar listesinde Bethesda Game Studio'nun Starfield oyunu da yer alıyor.
Starfield, 2023 yılının Ağustos ayında (şu anda internette var olan anlatıya rağmen) oldukça olumlu tepkilerle piyasaya sürüldü ve piyasaya sürüldükten sonraki bir hafta içinde 6 milyon oyuncuyu aşarak tüm zamanların en büyük Bethesda oyunu lansmanı oldu.
Şimdi Microsoft, Bethesda'nın en yeni RPG evrenini tamamen yeni bir platforma, PlayStation 5'e getirmeyi planlıyor gibi görünüyor.
Kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, Microsoft şu anda Starfield'ın PlayStation 5'te piyasaya sürülmesini, Xbox ve PC için duyurulmuş olan ve bu yılın sonlarına doğru çıkması hedeflenen "Shattered Space" genişleme paketinin piyasaya sürülmesinden sonra planlıyor. Ayrıca Microsoft'un devam eden geliştirme çalışmalarını desteklemek için PlayStation 5 geliştirme kitlerine ek yatırım yaptığı bilgisi de yangına körükle gidiyor.
Halihazırda var olan söylentilerin de işaret ettiği gibi, 1. parti oyunları rakip konsol platformlarına getirme fikri Microsoft için büyük bir strateji değişikliğine işaret ediyor ve anladığım kadarıyla bu yeni yön konusunda şirket içinde şiddetli tartışmalar yaşanmıyor değil. Starfield'ın PlayStation 5'te yayınlanması, Xbox ve Bethesda Games Studios'un 2021 yaz vitrini sırasında Xbox Başkanı Sarah Bond tarafından yapılan münhasırlık konusundaki orijinal açıklamayla çelişiyor.
Kaynaklarımıza göre, Microsoft üst düzey yönetiminin, özel yazılımlarını başka yerlerde daha fazla yayınlamanın çeşitli artı ve eksilerini tartıştığı ve şirket içinde herkesin bu karardan memnun olmadığı, ancak başka bir yerde yayınlamayarak "masada bırakılan" potansiyel parayı telafi etmenin tartışmalı bir şekilde kazandığı bildirildi.
Kaynaklara göre, Hi-Fi Rush'ın rakip platformlarda yayınlanması bu yılın ilk çeyreğinde planlanıyor ve Microsoft'un bu ay bu yeni strateji hakkında daha fazla duyuru yapmasını beklememiz tavsiye edildi.
Kaynak : https://xboxera.com/2024/02/04/exclusive-microsoft-plans-starfield-launch-for-playstation-5/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 5 Şubat 2024; 11:51:34 >
-
Starfield gelse güzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. Şu anda oturduğum evde çok eski 1366x768 çözünürlüklü HDMI 1.3 portuna sahip bir Grundig TV var. Buna bir PS5 bağlamayı düşünüyorum geçici bir süre. Kaliteli görüntü falan beklemiyorum tabii. Çalışsın yeter. Sorularım
1) Playstation 5 alıp buna bağlasam çalışır mı?
2) Bu eski cihazın ve çok eski HDMI portunun (1.3) konsola bir zararı olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 5 Şubat 2024; 12:45:18 > -
Sanırım ilerleyen zamanlarda açıklayacaklar gibi duruyor. Stratejileri değişmiş gibi görünüyor Microsoft'un. :)
-
Çalışır ama full hd görüntü bile alamazsınız tv çözünürlüğünden ötürü
-
Umarım doğrudur. Exc oyuna karşıyım. Her oyun her platformda ulaşılabilir olmalı. Ticari kaygı güdüyolar anlıyorum ama onun da şöyle çözümü olabilir. Exc oyun yaparsın ya belli bir süre konsola özel tutarsın ya dersin ki cod lar bende kardeşim ilk günden servisime getircem sen rakip konsol sahibiysen bayıl bakalım 2 bin lira dersin. Bu da bir stratejidir hem de oyuncu dostudur. Her oyun her platformda oynansın gerekirse daha yüksek ücrete. Ama nihayetinde oynansın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce konsol sahibi olmayıp da Playstation 5 almayı düşünen biri şimdi mi almalı yoksa Pro versiyonunu mu beklemeli? Gerçi şimdi almaya kalksam stoklarda yine yok. Bağımsız satıcılarda gözüküyor sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 5 Şubat 2024; 13:25:25 > -
PS+ extra game catalogue oyunlarını görsel şekilde görüp filtreleyebileceğimiz bir site var mı arkadaşlar?
-
Xboxdan PS5'e geçmeyi düşünüyorum. Bir iki sorum olacaktı.
PS5 pro beklemeli miyim? Yoksa Slim kasa alıp geçeyim mi?
PS5'de kardeşlik sistemi Xbox'da olduğu gibi mi işliyor. Orada sadece P2 hesap alıp direkt kendi hesabımdan oynuyormuş gibi oynayabiliyordum. PS5'de de bu kadar kolay mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X