Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Atatürk_1881 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188.887
Cevap
1.613
Favori
10.336.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 88868887888888898890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayırlı olsun hocam çok güzel fiyat 👍🏻 ben geçen hafta barumdaydım dijital bulamadım hiç bir yerde siz nerden aldınız acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 2 Şubat 2024; 21:8:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Babamın arkadaşına aldırttık kendisi Zoomer'de bulmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaplan81 K kullanıcısına yanıt
    Ragnarok’u 4K-120fps oynasanız zaten PS5 Pro’ya hatta PS6’ya gerek kalmazdı 😄 hocam TV ile bir alakası yok, konsolun gücü bu kadar. Oyunlarda fps oranı arttıkça çözünürlük düşer, bu yüzden performans ve çözünürlük gibi görüntü modları var. Ana menüde görüntü ayarlarına gelin, 120 hz ve 4K desteği görüyorsanız tamamdır zaten. TV sorunsuzca destekliyor, gerisi konsola ve oynadığınız oyuna kalmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neil Druckmann TLOU2 Belgesi hakkında: "Naughty Dog'un bir sonraki projesi bir The Last of Us değil, ancak TLOU3 konsept düzeyinde, çünkü hikayede bir bölüm daha var"

Naughty Dogyoutube
    Watch the full documentary Grounded II: Making The Last of Us™ Part II, which takes viewers through the development process of Naughty Dog’s acclaimed sequel, The Last of Us™ Part II. Learn from behind-the-scenes footage of what went into Part II’s development throughout the years, including its launch. Grounded II is available to watch starting Feb. 2, 2024 at 9 am PT and as part of a downloadable patch 1.1.0 (internet connection required) for The Last of Us Part II Remastered, available for the PlayStation®5 console at the same time. For more information, check out: https://www.playstation.com/games/the-last-of-us-part-ii-remastered/ This documentary includes spoilers for The Last of Us Part II.
    https://www.youtube.com/watch?v=SC3C7GMMfDU
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Bu demek oluyor ki en az 4-5 yıla kadar part3 gelmeyecek

Offf türkçe altyazıda var mısır patlatıp 2 saat keyif sürmelik içerik,ilk oyunun yapım aşaması remastered ile birlikte gelmişti 3 defa izlemiştim,türkçe olmuycak diye çok korktum bunda,2. oyunda o kadar çok animasyon detay kalitesi var ki kamera arkasını ve o detaylara nasıl karar verip yaptıklarını çok merak ediyorum,ilk müsait vaktimde gömülcem bu içeriğe 👍🏻❤️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt

PS5 son demlerinde gelecek gibi hocam. Öncesinde Yeni yapıyor oldukları IP'yi sunacaklardır. Bence Part 3 öncesi Yeni bir oyun ile oyuncuların gönüllerini fethedeceklerdir. :)

Araya ufaktan bi uncharted collection remake gelse süper olurdu

Bence Remastered ve Remake biraz ara vermeleri lazım yoksa baya alay konusu olacak. :) Yeni oyunlarını yayınladıktan sonra bir Uncharted 1-2-3 Remake hoş olabilir. Ama insanlar artık ND'nin kendine gelmesini istiyorlar haliyle.

Uncharted serisinin ilk 3 oyunu hakediyor kimse ona bişey demez, gidip de part2de remake Remastered kredilerini bitirdiler sanırım

Uncharted 1-2-3'ü yeniden yapsalar emin olun TLOU remake gibi ona da tepki yağar çünkü onun da remastered versiyonu var.  

Bence kesinlikle gelmeli, insanlar ilk 3 oyuna grafik açısından önyargılı, Sony için de güzel bir fırsat olur.

• DS2 deki çakma Mimir kuklanın yüzü Fatih Akın malumunuz ama sesi başka bir oyuncuya ait olacakmış.

x (formerly twitter)
    HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) on X
    https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/status/1753687334347047107?s=20
  • Son zamanlarda ps5 çok sık kilitlenip kapanıyor, son 1 aydır başladı sorun öncesinde hiç olmadı. Ps4 oyunları için taktığım Harici disk yüzünden olduğunu düşünüyordum onu çıkardım ancak Ps5 oyununda da olunca sorunun ondan olmadığını gördüm.

Son 1 ayda yaptığım farklı şey kolun 3.5mm giriş kısmına kendi kablolu kulaklığımı takmak oldu, bunun yüzünden oluyor gibi başka ihtimal kalmadı çünkü.

Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Bir süre o kulaklığı artık kola takmayacağım çünkü daha öncesinden hiç böyle şeyler olmuyordu.

Son gelen iki güncellemeden kaynaklanma ihtimali var mı acaba, kulaklık için değişik güncellemeler gelmişti bu sürede çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 3 Şubat 2024; 11:27:51 >
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt

Aklıma ilk gelen ısınma problemi, konsollar genelde tv ünitelerini pek sevmezler çünkü hava sirkülasyonu az olur. Böyle bir durum var mı? Kapanmadan önce fan sesi yükseliyor mu mesela?

• broodofqueen kullanıcısına yanıt

Yok hocam ısınma sorunu değil konsol buz gibi temiz bakıyorum, ps4 oyunlarında bile kilitlenmeler oluyor. Kolun altındaki girişe bir süre kulaklık takmadan deneyeceğim %90 bundan kaynaklanıyor ilginç bir hata.

Bu kolun altındaki girişe daha önce kendi kablolu kulaklığımı takmıyordum, son 1 aydır bunu kullanmaya başladım, en güçlü ihtimal bu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 3 Şubat 2024; 11:33:7 >
  • Tr garantili ps 5 slim nereden alabiliriz?

• alphi3458 kullanıcısına yanıt

resmi bilkom garantili ürünler henüz satışa sunulmadı.

bilindik yerlerden firma garantili slim alabilirsin Khalkedon Elektronik den aldım ben 18bin liraya 1 yıl garantili dip fiyat 👍🏻

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Hocam Arcelik Ve Beko Bayilerine sor istersen ben ordan aldım. Cdlisi yoktu digital aldım. Sony Avrasya garantili. Garanti belgesi de çıkıyor içinden

• Cevaplar için tşk

• SerdarS. kullanıcısına yanıt

save dosylarını buluta yükle bi format çak.

• 
Sayfa: önceki 88868887888888898890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.