< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8905. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok da uzak olmayan bir gelecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony garantili güvenilir bir satıcı yok mu? Vatanda 32bin küsür tl olmuş cihaz. Uygun fiyatlı güvenilir bir satıcı tavsiye edebilir misiniz?
-
Biraz daha farklı, ayrı bir kardeşlik konusu var ve oldukça aktif.
Örnek bir orjinal Sony garanti belgesi fotoğrafın nerden bulabilirim?
-
Hocam yok ya ne xbox ı, playstation tarafındayım ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimal fat kasa ps5 alacağım hocam da, soundbar olayını nası yapacağız? TV ye bluetooth ile bagladigimda gecikme oluyor yarım saniye kadar. Çok aşırı önemli bisey değil gerçi. Ps5 e direkt bluetooth ile bağlanıyor mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 8 Şubat 2024; 18:46:27 >
Bugünlerde satışlar başlayacak,Vatandan almayın resmi garantili değil
Ve garanti belgesi çok da önemli değil,fatura varsa garanti konusunda sıkıntı olmaz
Benim gözlemlediğim, en genel arızası drift arızası. Onu da 150-200 liraya hallediyorlar. TR'den 2 tane alana kadar, 3 tane garantisiz alıp, üzerine de Dualsense dock alınır. Gayet mantıklı.
-
Hdmi earc girişinden girin tv’ye, ps’e ayrıca bir şey bağlamanıza gerek yok
Rise of the Ronin - Behind the Scenes: Episode 1 | PS5 Games
PlayStationyoutube
https://www.playstation.com/games/rise-of-the-ronin/ Rise of the Ronin, Begind the scenes, episode 1 Release date: February 8th, 8am PT #ps5 #ps5games #riseoftheronin Rated Maturehttps://www.youtube.com/watch?v=hY9lSAZQfbk -
Drift de, analoglara hava basınca genellikle düzeliyor. En azından, uzun bir süre idare etmesi sağlanabilir.
Ben kompresörle hava basınca sorun kalmadı. Elektrikli hava pompası veya detay temizlikte kullanılan, ince borudan hava basan spreyler de yeterli olur.
Oyunun PS4 versiyonu varsa, 3 hak. Sadece PS5 versiyonu varsa, Primary ve Secondary olarak ayrılıyor. Primary, diğer hesapta oynayabiliyor ama Secondary sadece oyunun olduğu hesapta oynayabiliyor.
-
Hocam anlamadım açıkçası, samsung m5 tv monitörde earc olduğunu düşünmüyorum. tv ye yine bluetooth ile bağlamayacak miyiz
Bilkom ne zaman tedarik edecek bir bilgi paylaştı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu hafta gelir diyordum ama olmadı,büyük ihtimalle 10 gün içinde çoğu resmi yere gelir cihazlar
Arkadaşlar, amazon almanya da felan dualsense edge için stok yakalayan oldumu bu aralar?
Dedikleriniz çoğunlukla doğru. HUD konusunu genellemek doğru değil, zira gizlenebilir veyahut düşük kontrastlı hudlar yeni sayılır; yine de burn-in oluşma olasılığı olacaktır fakat kalıcı burn-in oluşturmak oyunda da canlı yayında da günümüz itibariyle epey zor. Dediğim gibi, son yıllarda çıkan OLED’lerde bunu engellemek için birkaç tane gerçekten işe yarar fonksiyon bulunuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki 2-3 ay içerisinde ps5 almayı düşünüyorum. Ana oyun cihazım farklı sadece exclusiveler için alacağım (maksimum 10-15 oyun). Uğruna daha yeni dizdiğim setupın üzerine 15-20k daha masraf yapmayı göze aldığım ne kadar oyun varsa şu an store'da asla elimi sürmeyeceğim fiyatlara zamlanmış. Daha önce soran yahut farklı bir başlıkta yazmam gereken bir konuysa kusura bakmayın ama nerede arattıysam adam akıllı bilgi bulamadım. Bildiğim kadarıyla cihazda maksimum 16 hesap açabiliyoruz ve hepsini ana hesap olarak seçme şansımız var. Acaba zam öncesi fiyatlardan satın alıp da şu an dijital ortaklık bölümünde hesabı satan arkadaşlardan devralıp, bu şekilde 10-15 hesapla kendime göre bir kütüphane dizip sorunsuz oynayabilir miyim? Sadece sağlam exclusive hedefim olduğundan hesap limitinin ileride sıkıntı çıkaracağını pek sanmıyorum. Eğer yapabiliyorsam hesabın tüm haklarını mı almam lazım yoksa sadece primary haklarını alıp cihaza kaydedebiliyor muyum? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Saygılar sevgiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X