Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8906. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wardaddy58 , encuni , sebom Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir - 14 Masaüstü
5 sn
188.822
Cevap
1.614
Favori
10.332.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 89048905890689078908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu nasıl bir nick yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• Kriptofetocu kullanıcısına yanıt
    Öncelikle plus deluxe ya da extra paketi alın birçok ps exclusive oyunu dahil zaten
    Sonradan indirimlerle olmayan oyunları da alırsınız,gidip de 15-16 ayrı hesap açmanıza gerek yok
    Tek tek alın oynayın bitirin yoksa 1 ay sonra sıkılıp satarsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hesapları stoklayıp bir anda yığılmayacağım zaten hocam. Halihazırda oynadığım oyunlarla beraber uzun bir periyoda yayarak oynamayı düşünüyorum. Teoride mümkün müdür diye sordum ilerisi için bu bir sürü farklı hesaptan oynama işini. Abonelik işine pek sıcak bakmıyorum ara ara dönüp sevdiğim oyunları aradan yıllar geçmesine rağmen tekrardan oynama huyum olduğu için kütüphaneme ekleyebilirsem daha rahat olur kafam. Zaten netflixti disneydi spotifydı prime'dı gamepassti derken bide bunu eklersem maaşın yarısı aboneliklere gidecek artık.

• Kriptofetocu kullanıcısına yanıt
    Ayrı olarak almanız mümkün evet,güvenilir referansları olan kişilerden alın sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 9 Şubat 2024; 4:25:13 >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Hiç primary secondary muhabbetine girmeyeyim o zaman. Birden fazla cihaza hesap entegre ettiğinde aynı anda sadece tek hesaba giriş yapabiliyorsun minvalinde bir şey okumuştum. Dümdüz bütün hakları alayım direkt garanti olsun. Çok teşekkür ederim esenlikle kalın.

• Günaydın;

Yeni üyelik alacağım ve deluxe 12 aylık 1.835 TL / extra 12 aylık 1.380 TL . Aradaki 500 lira farka değer mi

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Deluxe'de bazı oyunları satın almadan önce 2-3 saat deneyebiliyorsunuz. Bir de eski PS klasikleri var. Bunlar ilginizi çekmiyorsa Extra alın geçin bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler 🙏

• O değil de alçaklar Bayonetta’yı ne zamlamışlar ya. 40 liraya alamamıştım 170 lira olmuş indirimli hali bile. İçim acıdı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Resident evil 4 fiyatı 2200 TL den 999 tl ye çekilmiş (indirim değil) gold ise 1250 bence gayet makul fiyatlar

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

• nier kullanıcısına yanıt
    Saçmaladıklarını anlamışlar, sanki yeni oyun, sürümden kazanmak varken. Darısı diğer oyunların başına. 1-2 yıllık 3A oyunların 1000 TL'den fazla olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 9 Şubat 2024; 12:0:24 >
  • Arkadaşlar psn'de kullandığım mail adresinin şifresini unuttum çok eski bir mail'di. O mail'e kayıtlı olan hattıda kapatalı 5 sene oldu. Psn hesabıma erişemiyorum. Mail şifre yenilesem eski telefona kod gidiyor ne yapmam gerekiyor ? Mail'de soru cevapla yapıyorum ama kabul etmiyor.

• Gold sürümünün launc günü o yüzden sanırım, diğer zamlı capcom oyunlarında değişiklik yok maalesef. Bir de capcom gibi üçüncü part oyun firmaları nedense playstation tarafında zam çakmış, xbox tarafında hala çok uygun bu oyunlar.

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

Hocam Gran Turismo ps4 sürümünü denedim bir kaç saat, Ps5 sürümünde yaşanan hiç bir fps drop ve saçmalıklar bunda olmuyor. + olarak oyunun ps5 üstündeki ilerlemesi kupalar dahil ps4 oyununa yansıyor hemen, yani kaldığın yerden ps4 sürümü ile devam edebiliyorsun.

Ps4 sürümünde de 4k grafik olduğu iddia ediliyor yani öyle gösteriyor oyun ayarlarında, ama grafik bi tık daha kötü doğal olarak, bir de bekleme süreleri var tabi, onun dışında fps drop filan yok oyunda akıcı ve olması gerektiği gibi çalışıyor.

Ps5 cihazımızla oyunun Ps4 sürümünü oynamaya mahkum kalıyoruz, neden çünkü Gran Turismo 7 ps5 sürümü rezilce özenilmeden yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 9 Şubat 2024; 14:19:36 >
  • Arkadaşlar selamlar, bu oyun kardeşliği nasıl oluyor pek anlamadım. Pri var sec var, hangisini alınca ne oluyor. Mesela pri aldım kendi hesabımda oynuyorum sanırım ama hak falan birşeyler demişsiniz. Açıklayacaklara teşekkkürler şimdiden.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Peki o hat halen açık mı?

• şubat kullanıcısına yanıt

Evet, Slim'de de bobin ve kapasitörlere silikon ve izolasyon uygulamadılar. CW riski devam.

Tabi sesin seviyesini, kullanılan parçalar ve montaj kalitesi de etkiliyor. Slim'de bu anlamda bir gelişme yapılmış olabilir. Ama izolasyon yoksa, az veya çok, illa CW oluyor.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Sony tutum olarak nasıldır bilmiyorum ama ben başka bir online oyunda kullandığım kredi kart no ve satın alma tarihleri ile destek ekibine ulaşıp bilgilerimi güncelletmiştim. Umarım çözebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89048905890689078908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.