Slim ile Fat kasa karşılaştırması yaptık. Açık ara fat kasa daha iyi. Yeri kaplamasını falan bir kenara bırakırsak ciddi anlamda ses farkı var. Fat kasa neredeyse duyulmayacak bir seviyede iken slim kasa bildiğiniz ps4 pro gibi bir sesi var. Farkı görünce gerçekten hissedilir ve sinir bozucu bir sesi var. Sanıyorum arkadaşa farklı marka olan fanlardan biri denk geldi. Umarım alışılabilir bir seviyede olur yoksa satar fat kasa alır bu adam :D |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8958. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Japon surum Ps5 slim dijital Türkiye prizlerinde sorun çıkartır mı ? Kutuda 100V yazıyor bir problem çıkartır mı ilerleyen zamanlarda acaba teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol reis. Kumar oynayacağız artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sarı sitede veya instada falan var satanlar hocam. Belirli bir link yok. Ama kolaylıkla bulursunuz
Bende öyle düşünüyorum. Gerçekten ciddi fiyat farkı var. Cevabınız için teşekkür ederim.
Kablo uyumlu değilse dönüştürücü ya da orjinal PS5 kablosu almanız yeterli. Voltaj konusunda hiçbir sıkıntı olmaz, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
-
Delta fanlı Slim denk gelmiş olabilir. Şu videoda Delta'yla 42 dB ölçmüş: https://www.youtube.com/watch?t=10m36s&v=niQIsr-oiA8&feature=youtu.be
Slim'de Foxconn ve Nidec fanlar sessiz, ama Delta ve NMB, hiçbir Fat'te olmayan seviyede hava akım sesi çıkarıyor gibi.
ps4ü de ps5i de amazon.de den trdeki satış fiyatının yarısına aldım. ama maalesef o kapı kapanmış gözüküyor. en mantıklısı yurtdışından alıp getirmek. yoksa trde bi tane kendine bi tane de malum kişilere alıyosun.
-
Rica ederim ne demek
Henüz ülkeye resmi olarak gelmeden, o kanal açık oluyor. Resmi girince kapatıyorlar o kanalı. Gerçi dükkanlar da artık güzel fiyata veriyor. Hatta 1:1 değiştirmeye +2000 lira isteseler, ben 20K'ya dükkandan alırım. Yine de 30K verilmez bu yamyam rejime.
-
Hocam ekstra olarak biz dışarıdan alıp değiştirebilir miyiz acaba? Çünkü bu gerçekten çekilecek bir çile değil.
-
Değiştirmesi çok basit. Tek dikkat isteyen nokta, fan konektörü çok küçük ve çıkartırken çekmemek lazım. Oturduğu soketi bir cımbızla bastırıp, ufak hareketlerle çıkarmak lazım. Fan konektörünü çekmeye çalışınca, altındaki soketle beraber geliyor. Soket anakarta lehimli değil. Kapaklarını açmak yeterli bu işlem için.
-
Hocam evet izledim şimdi ekran kartı değiştirmekten daha basit. Peki soru şu; hangi fan?
Ufak baktım şunu öneren çok;
https://www.aliexpress.us/item/3256802958519278.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US
23 yaprak fanı olduğu için soğutma etkisi de daha iyi deniyor. Ses olarakta karşılaştırmaya baktım bariz bir sessizlik var. Fakat linkte 2 çeşit var biri orijinal diyor 2500 lira diğeri sanıyorum yan sanayi 800 küsür lira.
Tavsiye edebileceğiniz fan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
O kısımda, Castle Bravo arkadaşımız yardımcı olabilir sanırım. Benim o konuda net bir bilgim yok maalesef.
-
Türkiye tipi priz ucu ve ps5 için 2 li dişi kablo verdi satıcı (eskiden teyp kablosu gibi ) baya kafamı kurcalamıştı volt 100 görünce kutuda ve cihaz üzerinde…sorun çıkartmıyor ise mesele yok devam :)
Hocam merhaba. Piyasadaki cfi 2000 kodlu japon ps5 lerden alsak kapalı kutu sarı siteden şahıslardan, eve getirince sıkıntı mı yaşayacağız kablo vs? Yani dönüştürücü priz problem değil onu buluruz da orjinal kablo nasıl olcak?
Alırken satıcıdan uygun kabloyu isteyebilirsin, eğer ki satıcıda da yoksa teyp kablosu diye satılan kablolar işini görür, çok özel bir kablo değil.
Bi bakayım hocam neymiş o.
Avrupa modeli olan cfi 2016 alsam bu problemler olmaz dimi
Hocam kablo orjinal japon kalsa, prize dönüştürücü başlık taksak olmuyor mu? Sanırım teyp kablo çözümü dönüştürücü kullanmak istemeyenler için toptan çözüm?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X