Teşekkür ederim cevabınız için. Maalesef o saldıranlar haksızmış dostum. Cihaz bildiğin ısınıyor ve sesli. Dediğin gibi bende bu kısmet olduktan sonra fat kasa son sürüm de olsa gider sesliyi bulurum gibime geliyor.Birde üstüne galiba 2-3 bin TL ekleyerek fat kasaya geçmek mümkün. Buda şuan için bana zor. Başka bir sitede birisi şöyle bir mesaj yazmış bu sorun ile ilgili olarak. ''Hocam düzeltme yapmam lazım. PS5 Slim'i 1-2 hafta kullanırsanız fan sesi birden ortadan kayboluyor. 7 saat aralıksız GoW ragnarok oynadım. Fan sesi hiç yok.'' Keşke bende de böyle olsa diyorum ama pek ümidim yok. Sistemin ne kadar sıcaklıkta olduğunu görebileceğimiz bir yer yok değil mi konsolda |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8960. sayfa)
-
-
Hayır sistemin sıcaklığını görebileceğiniz bir yer yok.Ben arada cihazın arkasını elimle kontrol ediyorum ne kadar sağlıklı bir ölçüm olursa artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ps5 slim alanlari anlamiyorum. bir cihazi ne kadar kucultursen diger taraftan dezavantajlari dogar:) mantikken kucuk olan cihaz daha cabuk isinir ve fan daha cok calisma gereksinimi duyar. bu muhendislik bilgisi degil aslinda
-
Arkadaşlar bir şey soracağım. Cfi 2000 sürümde tr de bir fark oluyor mu çalışmayan bir özellik, aksam, dil veya bir şeyde eksik?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Japon cihazın fişine olur mu emin değilim, Çin ile aynı olmuyor prizleri ama çok da takma, arkadaşların üst mesajlarda yazdığı gibi ps5’i satın alacağın ithalatçı büyük ihtimalle içine Türkiye kullanımına uygun fişli kabloyu koyacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kapanmaların bir kısmı bazı oyunlardan dolayı yaşandı. Örneğin ff16 yeni çıkış yaptığında böyle sıkıntılar yaşatmıştı, neyse ki sonradan oyuna güncelleme getirip düzelttiler.
Tabii ki işin tozlanma boyutu da var, çıkışta alınmış fat kasalar 3,5 yaşına geldi, eğer arada açılıp temizlik yapılmamışsa illa toz birikmesi olmuştur, bu da fazla ısınmaya yol açar.
İthalatçı değil de valizciden gelcek almanyadan sıfır Asya kodlu. Üstte de sordum hocam içerikle ilgili bir fark oluyor mu? Fiziki kablo falan değil de
Cihaz Çin’den gelmediği sürece farketmez, Çin’de satılan daha uygun fiyatlı cihazlara sadece Çin psn hesapları giriliyor, diğer bölge psnlerini kabul etmiyor, ps4’ler de böyleydi
Acaba nasıl bilcez ki çin mi değil mi :s slim cfi 2000 kod genel bir kod mu asya bölgesi için, yoksa japon mu sadece acaba
O detayı ben de bilmiyorum, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar
Aynı şekilde hocam ben alırım en dandik fanlı olanı bana denk gelir ki geldi de 😂
Artık Pro versiyonunu bekleyeceğiz. Ancak o zaman değiştiririm ya da Amazon’dan yeni 23 yaprak fan alıp deneyeceğiz.
PS4'un slim modelinde boyle bir sorun yoktu yanlis hatirlamiyorsam. Bu da dusuncenizin yanlis oldugunu gösterir.
Ps4 zamaninda da bilerek kalin olani almistim ki isinma sorunu olmasin diye. Slimlerde daha cavuk isinma sorunu vardi
Bende fat kasa vardı üstadım. Arkadaslarimda slim vardi ama tabi yanlış hatırlıyor da olabilirim.
anlamıyorsanız çokta zorlamayın hocam 🙋🏻♂️
Halen slim fat karşılaştırması kullanmadan bilmeden yazıyorlar öyle
Ses ve ısınma sorunu tüm ps5 modellerinde var nadiren bazı cihazlarda daha az ses sorunu oluyor
Ama genelde açıp bakın ps5 normal sürüm dönemlerinde hep ses konusunda tartışmalar yaşandı,slimde de aynı durum var,bazı cihazlarda ses belirgin çıkıyor ama sessiz olanlar da var
Ps5in genel sorunu bu ama ps4 dönemindeki gibi değil,o dönem uçak motoru gibi çalışıyordu cihaz şimdiki kulağını dayarsan ses geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
16 Mayıs'ta PC için Çıkış Yapacak.
Ghost of Tsushima Director's Cut - Features Trailer | PC Games
PlayStationyoutubeA storm is coming to PC. Experience the complete Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT on PC, featuring all additional content released to date. - Experience Ghost of Tsushima with unlocked framerates and a variety of graphics options tailored to a wide range of hardware, ranging from high-end PCs to portable PC gaming devices.* - Get a view of even more of the action with support for Ultrawide (21:9), Super Ultrawide (32:9) and even 48:9 Triple Monitor support.* - Boost performance with upscaling and frame generation technologies like NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 and Intel XeSS. NVIDIA Reflex and image quality-enhancing NVIDIA DLAA are also supported.** - Japanese lip sync – enjoy a more authentic experience with lip sync for Japanese voiceover, made possible by cinematics being rendered in real time by your PC. - Choose how you control the action: experience haptic feedback and adaptive triggers through a wired DualSense™ controller…*** - …or go with mouse and keyboard, with fully customizable controls. - Haptic feedback – master your blade through the DualSense™ controller’s immersive haptic feedback.*** - Adaptive triggers – enhance your accuracy with a bow using adaptive trigger resistance.*** *Compatible PC and display device required. **Compatible PC and graphics card required. ***Wired connection required to experience the full range of in-game controller features. ©2024 Sony Interactive Entertainment LLC. Developed by Sucker Punch Productions LLC. Ghost of Tsushima is a registered trademark of Sony Interactive Entertainment LLC in the United States and other countries. #playstation #pcgames #ghostoftsushima Rated Maturehttps://www.youtube.com/watch?v=EzWBNwhb870
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 6 Mart 2024; 19:51:39 > -
Hadi hayırlı olsun.
-
[Washington Post] Sony, Final Fantasy VII Remake Üçlemesini konsola özel olarak kilitledi.
-
Arkadaşlar ps5 ve pc için bluetoth kulak üstü kulaklık tavsiyesi almak istiyorum. Bütçe 2000-3000.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X