Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8959. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: encuni Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.593
Cevap
1.610
Favori
10.309.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
352 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 89578958895989608961
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benim cihaz bildiğiniz teyp kablosu herhangi bir sıkımtı olmuyor. Zaten çektiği Watt belli. O kablolar o gücü kaldırabilir düzeyde. İsterseniz 0.75-1 arası kablo alıp kendiniz bile yapabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bsliali kullanıcısına yanıt

Aynen. Iyi oyunlar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt

Merhaba. Dönüştürücü alirsaniz orijinal kabloya gerek kakmaz. PS kutusundan cikan kabloya dönüştürücü takinca zaten TR'ye uyumlu hale gelmiş oluyor. Zaten bazi cihazlarin icine Tr uyumlu kablo konmus oluyor. Ben de aldigimda Japon versiyondu ama icinde tr kablo vardi. Getirenler degistirmis kabloyu. Yani belki dönüştürücüye bile gerek olmayacak.

• citm C kullanıcısına yanıt

Merhaba. Ben gidip elden teslim aldım böyle bir mağazadan adam kendi garantisini veriyor zaten ps her türlü tamir hizmeti veriyor. ps4'ü de bu şekilde almıştım çok şükür hiçbir sorun yaşamadım.

• Ebuu kullanıcısına yanıt

Allah nazarlardan saklasın fat kasam sessiz sedasız çalışıyor çok memnunum.

Ps4'ten çok çekmiştim bu konuda tahammülüm yok herhangi bir fan sesine

• UnluckyGuy kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ekstra mini atx PC var. Kasada ekran kartı ve cpu fanını da sayarsak, 2x cpu, 3x gpu, 6x kasa fanı var toplamda 11 fanlı bir kasanın fan sesi bile bu kadar duyulmuyor. Abartmıyorum video bile çekip atacağım buraya gerçekten inanılmaz fail bir kasa olmuş bu slim. Şimdi fan arıyorum 23 yapraklı, sanırım içindeki 17 yaprak. Bir kaç video izledim 23 olanlar bir tık daha iyiymiş.

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

kutu açılmışsa dediğiniz gibi olabilir ama sıfır kapalı kutu bandrollü falan diye satılanlar varya onlardan birini alırsam yüksek ihtimal orjinal asya prizi gelir.

Fakat şimdi düşündüm de bende aliexpresten alınma eski 6'lı xiaomi orjinal blutooh'lu priz var. Girişleri bir tuhaf hem 3gen gibi hem TR fişleri girebiliyor :)

Ona direkt uyum sağlar bence.

Düzeltme: Foto. Buldum ürünü bundan var.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 6 Mart 2024; 11:50:21 >

Üçgen olanlar Çin tipi priz girişleri PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• Bilkom garantili dualsense alabileceğimiz bir yer var mı şu an acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UnluckyGuy kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgilendirme için.

Orjinal kabloya vs gerek yok. Altı üstü teyp kablosu hocam.

Size şöyle bi önerim topraksız viko erkek priz alıp. Kablonun ucunu kesip bağlayabilirsiniz. Ben öyle yaptım hep prizede tam oturuyor daha sağlam oldu.

• ingilteren gelirken ps slim yatay standları kayıp etmişim satışıda yok heralde türkiyede bi yerde bulamazmıyız?

O da olur ama dediğim teyp kablosu 60-70 TL’ye satılan birşey, hadi biraz uzununu alsan 100-120 TL’dir

• FIRTINA_07 kullanıcısına yanıt

3 boyutlu yazıcıyla üretip satanlar var deniliyordu

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

Hocam sizi de motor yağı konusundan hatırlayacam gibi ama yanılıyor da olabilirim :) Hele bir alalım da kablo işini hallederiz illa ki. :)

• zepharoth kullanıcısına yanıt

asya kodlu ürünlere olmuyor mu yani :D

• S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Üçlemesi PS4 ön siparişleri Japonya'da başladı

PlayStation 4 için henüz duyurulmamış S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy için ön siparişler Biccamera, Neowing ve Rakuten Books gibi Japon perakendecilerde başladı. Japonya'da 27 Haziran'da 6,578 yen fiyatla satışa sunulacak.

Üç oyundan oluşan koleksiyon S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky ve S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat'ı içeriyor ve hayatta kalma korkusu birinci şahıs nişancı serisinin konsollara ilk kez taşınması anlamına geliyor.

Kaynak :

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |gematsu
    S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy PS4 pre-orders go live in Japan
    https://www.gematsu.com/2024/03/stalker-legends-of-the-zone-trilogy-ps4-pre-orders-go-live-in-japan

• Ebuu kullanıcısına yanıt

Dostlar aynı sorunu yaşıyorum.Ps5 slim İngiltere modeli aldım 1.5 ay önce. Cihaz ana menüde boştayken sessiz sıfır fan nerdeyse ama ne zaman herhangi bir oyunu başlata bastığım zaman oyundan çıkana kadar fan hiç susmuyor ve bildiğiniz gürültülü çalışıyor ,açıkçası ben böyle şeylere takan biriyim, şansıma da hep gürültülü fan gelir. Bilenler vardır xbox 360 elite vardı bende 2010 yılında Almanya'dan almıştım. O cihazda da şansıma en gürültülü olan model gelmişti. O cihaz da bu seslerden bezdikten sonra tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyordum ki yine beni buldu maalesef. Cihaz almadan da araştırma yaptım, videolar izledim hem sıcaklık hem fan sesi benzer diyorlardı. Bu yüzden 1 tb olayına aldanıp slim aldım pişmanım PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | Şimdi dostlar sizlerin fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Sizce ne yapmalıyım.

Aslında oyun sesi vs. olunca rahatsız etmiyor ama ben gece kısık sesle oynuyorum. Oda da başka ses olmayınca baya beni gıcık ediyor. Ayrıyeten cihaz bana fazla ısınıyor gibi geliyor elimi ne zaman arka tarafa götürsem baya sıcak.

Aklımda bu taptaze cihazı satıp son sürüm fat kasaya geçmek var sizce değer mi bu çılgınlığa?

• HedoTurkoglu kullanıcısına yanıt
    Burda cihazdan, soğutma bloğundan çaldılar, cihazın boyutu küçüldü hava sirkülasyonu azaldı diyene saldırdı bazı arkadaşlar, ama son zamanlarda kullanıcı sayısı arttıkça slimin fat kasadan fark edilir derecede daha fazla ısındığını ve daha sesli çalıştığını görüp duyuyoruz. Ama fat kasada da son sürüm olsa dahi bazıları daha sesli bazıları daha sessiz çalışıyor iki farklı fat kasa kullandım iade ettiğim cihaz şu anki cihazdan daha sesli çalışıyordu ama çok da rahatsız etmiyordu.oyun oynarken rahatsız etmiyorsa bence macera aramaya gerek yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fat kasada da isinma sonucu makinenin kapanma durumu yasayanlar var. Bazi kullanicilar yasamis bu problemi. Ben slim kullaniyorum ve su ana kadar rahatsiz edici bir ses problemi olmadi. Bu biraz da şans işi sanirim

• 
Sayfa: önceki 89578958895989608961
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.