Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
188.215
Cevap
1.613
Favori
10.285.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #30
Sayfa: önceki 93999400940194029403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peki bu şekilde Pri hakkı elinde olan kişi, oyuna kendi hesabından da girebiliyor mu aynı anda?

• PlayStation eş CEO'su Hermen Hulst, Sony'nin klasik oyun serilerinden oluşan arka kataloğunu yeniden canlandırmaya açık olduğunu söyledi. 

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

“Sahip olduğumuz çeşitli IP'ler PlayStation için önemli bir varlıktır ve portföyümüzü güçlendirme çabalarımızın bir parçası olarak, sürekli olarak geçmiş IP'lerden yararlanma ve yeni franchise'lar geliştirme fırsatlarını araştırıyoruz” dedi.

“Amacımız hem PlayStation içinde hem de dışında dünyanın en iyi yaratıcılarının oyunlarını yayınlamak ve bugüne kadar dış geliştirme stüdyolarıyla yakın çalışarak birçok başarı elde ettik.”

Kaynak :

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |vgc
    PlayStation’s boss says it’s open to reviving classic franchises | VGC
    https://www.videogameschronicle.com/news/playstations-boss-says-its-open-to-reviving-classic-franchises/

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Abi bi zahmet ya. Infamouslar God of Warlar falan gelse fena mi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Kafalarına birşey mi düştü acaba? Böyle fikirler geliyormuş demek ki arada Sony'e :)

• PlayStation Studios'un Geliştirme Aşamasında Çok Sayıda Oyunu Var!

Sony Interactive Entertainment/PlayStation Studio İş Grubu CEO'su Hermen Hulst:

"Ghost Of Yotei ve Death Stranding 2 On the Beach gibi geliştirme aşamasında olan birçok harika oyunumuz var. Portföyümüzde çok çeşitli oyunlar var, bu yüzden herkese hitap eden bir şeyler mutlaka vardır."

• En son kullandığım konsol PS1'di. Xbox mı alsam PS mi derken PS5 almıştım. 1 ay oldu ve bu süreçte o kadar keyif aldım ki iyi ki almışım dedim. Bunlardan ilk sebebi kesinlikle dualsense oldu. Normal oyunlarda çok fark yok ama baktım Astro bot vardı (demo sürüm olan) girdim oynadım. O kadar keyif verdi ki şu an tam sürüm için güzel bir indirim bekliyorum kesinlikle alacağım. Diğer sebepler ise PS1'den sonra hep PC'den devam etmiştim. O zamanlar grafik ayarı, fps vs. derken oyunun keyfini süremiyordum resmen. Ama PS'de gir oyna mis gibi ne ayar ne bir şey kafam rahatladı. Tek eksisi oyun fiyatları yüksek ama indirim zamanları gayette güzel fırsatlar oluyor. Kütüphane yapmayı seven birisiyim. Yavaş yavaş büyüyor kütüphanem. PS1'den kalan alışkanlık ile aldığım ilk oyun Crash Bandicoot serileri oldu. Tekken 3'ü deli gibi oynardım bu yüzden de Tekken 8 almayı düşünüyorum. O da listemde bakalım. Kısacası özlemişim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqEagless -- 29 Aralık 2024; 0:28:59 >

• TechVET kullanıcısına yanıt

Tabi ki girebilir

• zepharoth kullanıcısına yanıt

• Selamlar, PS5 Fat kasa Gow-tlou oynarken hiç sorun çıkarmıyor fakat bugun fc25 indirdim, ilk yarı bitmeden konsol kendi kendine kapanıyor. Kapanırken hiç ses felan gelmiyor direkt ışığı sönüyor. Sorun ne olabilir sizce?

Kablo da veya farklı bir yerde sorun olsa diğer oyunlarda da sorun çıkardı diye düşünüyorum.

Kapandıktan hemen sonra ise açılmıyor. Bir süre beklemem gerekiyor veya fişi çekip taktığımda açılıyor tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 29 Aralık 2024; 21:4:26 >
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    Bende de Slim kasa var FC25 de optimizasyon sorunu var muhtemelen. Bende teknik direktör modu oynarken cihaz çok ısındı uyarısı verdi ama oyun oynamaya devam edebildim.

Hatta tribe girip fan ve Sıvı metal soğutucu siparişi verdim🤣🤣🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 30 Aralık 2024; 14:13:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkrose511 kullanıcısına yanıt

Ben kapaklarını açıp önce süpürgeyle çektim ardından kompresor ile hava verdim , şimdilik bir sorun kalmadı hocam. Ancak fan sesi rahatsız edecek seviye halen. Ona ne yapılır bilemedim.

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    Fc25 de fan çok fazla çalışıyor. Saçmalık ara sahnelerde menüde çok fazla güç harcaması. Ben ana kartı söküp sıvı metali biraz dağıttım(bu durumu biraz abartmış olabilirim😅😅)) dün 5 saat oynadım düzeldi gibi akşam bir daha deneyeceğim.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

• god of war ascension ps5 e çıktı mı plus'ta varmı.

• indiana79 İ kullanıcısına yanıt

Hayır çıkmadı , PS Plus'ta yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

god of war ascension ps5 e çıktı mı plus'ta varmı.
    Şimdilik sadece Ps3te oynayabilirsiniz.

• 2 sorum var cevap verirseniz çok memnun olurum

1-ac vallhala başadım, monçtr 2k, sanırım 2k 120 hz görüntü almam lazım ama ayarlarda bulamadım bunu nerden ayarlacağız?

2-ses olayını halen çözemedim, monitörde optik çıkış yok, ps5 kulaklığı harici sesi nasıl alabilirim?

RPCS3 ile ps3 oyunlarını güncel donanımlara getirme söylentisi vardı. Söylentide kaldı şimdilik. Bir noktada eski kataloğu getirecekler ama hiç acele etmeye niyetleri yok gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Ekran ve Video-Video Çıkışı-Bağlı Hdmi cihazı hakkında bilgi,

Üzerinden kurulumunuz destekliyor mu? Oradan kontrol edebilirsiniz. Haricen gerisi gerisi oyunların ne kadarı o özellikleri destekliyor kısmında.

Ses hdmi üzerinden iletiliyor. kontrolcüdeki jak çıkışı da kullananı duydum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ps5’e çıkmadı, 2 yıl önce plus premium kütüphanesine dahildi fakat hala kütüphanede mi bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 93999400940194029403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.