Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
188.212
Cevap
1.612
Favori
10.285.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 94019402940394049405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    O 4 tane vidayi sokup ters cevirirseniz uzerinde yaziyor modelini ama bosverin gitsin yeni almissiniz cihazi zaten oynayin boyle
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt

Aynen hocam şimdilik böyle kullanacağım çok sorun olursa ileride bakarım artık.

• Dualsenseyi telefona bağlayınca tuşlar farklı çalışıyor.
    Bunu düzeltmemizin yolu yok mu ?
    L2 basıyorum L1 çalışıyor
    R2 basıyorum R1 çalışıyor
    Kareye basıyorum X'e basıyor.

Ps5'e baglayınca düzgün çalışıyor.Uzaktan remote ile telden bağlayınca gamepadin her şeyi ters
  • Arkadaşlar yiğenim ps kurcalarken gitmiş 2499 liraya oyun almış indir bile demeden mesaj geldi fark ettim iptal edilebiliyordu sanki bu durumdayken nasıl yapılır
  • baribuga kullanıcısına yanıt
    Çok emin olmamakla beraber psn de iade yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baribuga

Arkadaşlar yiğenim ps kurcalarken gitmiş 2499 liraya oyun almış indir bile demeden mesaj geldi fark ettim iptal edilebiliyordu sanki bu durumdayken nasıl yapılır
    Indirmediyseniz iade edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baribuga

Arkadaşlar yiğenim ps kurcalarken gitmiş 2499 liraya oyun almış indir bile demeden mesaj geldi fark ettim iptal edilebiliyordu sanki bu durumdayken nasıl yapılır
    İade alıyolar ben indirdim birazda oynadım o halde bile iade aldı bende şaşırdım iade almazlar diye düşünmüştüm

https://www.playstation.com/tr-tr/support/store/ps-store-refund-request//

Link sizi yönlendiriyor zaten hocam, durumu anlatan bir mail atın büyük ihtimalle iadenizi alırsınız.

Aşağıdaki linkten sırasıyla "İadeler, Para Puan Kodları ve Ödemeler > Geri Ödeme Talep Etme > Bu içeriği yanlışlıkla satın aldım" adımlarını seçin ve gelen sayfada yer alan formdaki tüm bilgileri doğru olarak doldurun.

https://ps-support.playstation.com/s/?language=tr&locale=tr-tr

Formu doldurup gönderdikten sonra size bir mail gelecek ve bu mail içerisinde "Olay kaydı numarası" olacak, bu numarayı bir yere not edin.

Yarın yılbaşı dolayısıyla mesai yapmayacakları için perşembe günü sabah 10.00 itibariyle şu numarayı arayın: 0850 969 82 77

Durumu anlatın ve size mail ile gelen olay kaydı numarasını paylaşın. Teyit için formu doldururken girdiğiniz bilgileri tekrar sorabilirler, bu nedenle bu bilgiler de kolayınızda olsun. Bu işlemleri yaptıktan sonra iade işleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşiyor.

Yaklaşık 1 ay önce bahsettiğim bu yöntem ile satın alıp konsola indirdiğim ancak hiç başlatmadığım oyunun iadesini yaptım.

Önlem olarak hesabınızdaki "Ödeme için Şifre İste" seçeneğini aktifleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 31 Aralık 2024; 21:54:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

Çok emin olmamakla beraber psn de iade yok diye biliyorum
    Yanlış bilgi vermeyelim psn'de iade var
  • Selamlar herkese, PS5 Slim alacağım araştırıyorum karşıma PS5 D chasis diye bir ürün çıktı bundle. Bunun farkı nedir? Farklı bir cihaz mı?

• ru1ns R kullanıcısına yanıt

PS5 A Chassis - CFI-10xx (Fat kasa)

PS5 B Chassis - CFI-11xx (Fat kasa)

PS5 C Chassis - CFI-12xx (Fat kasa)

PS5 D Chassis - CFI-20xx (Slim kasa)

• sarppy kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• 2025 yılının sizlere sağlık, mutluluk ve bolca oyun dolu anlar getirmesini diliyorum!!

• Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt
    Dualsense Android'te düzgün çalışmıyor.
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Nidec fan modeline sahipsiniz, NMB kadar ses problemi olduğu söyleniyor ama tamamen kullanımınıza göre duyup duymadığınız değişir
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt

İyi kötü bir soundbarım var hocam sesi bir iki kademe artırınca fan sesi kayboluyor diyebilirim. Daha doğrusu üstünü kapatıyorum 😀 Normal fan sesi olsa neyse de bir yere sürter gibi çalışıyor, garip bir sesi var.

Ses dışında konsola bi zararı olmasın da sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 1 Ocak 2025; 12:53:5 >
  • Playstation Plus Ocak Ayı oyunları

Suicide Squad: Kill the Justice League | PS5 

Need for Speed Hot Pursuit Remastered | PS4 

The Stanley Parable: Ultra Deluxe | PS4, PS5 

Aralık ayının oyunlarını indirmek için son şans

PlayStation Plus üyelerinin It Takes Two, Aliens: Dark Descent ve Temtem'i oyun kütüphanelerine eklemek için 6 Ocak'a kadar süreleri var.

Kaynak : https://blog.playstation.com/2025/01/01/playstation-plus-monthly-games-for-jan-2025-suicide-squad-kill-the-justice-league-need-for-speed-hot-pursuit-remastered-the-stanley-parable-ultra-deluxe

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Artık oyun verdim demek için oyun veriyorlar.

Epic'in ücretsiz verdiği oyunlardan bir farkı kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 94019402940394049405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.