< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 1 Ocak 2025; 22:16:1 > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9404. sayfa)
-
-
Alirsaniz burdan haber verir misiniz hocam. Hangi surum geliyor merak ettim bende arastirma icerisindeyim.
-
Valla hocam güvenemiyorum bakıyorum bende bu ara daha önce tekno deposundan almıştım sorun çıkmamıştı fan sorunu falan ama ordada fiyat 21 uzeri -
Değerli forum sakinleri, ps5 alma niyetindeyim. ancak, 2 kasa tipi var, fat ve slim.
yer sorunum olmayacak. istediğim, sessiz, ısınmayan, sorunsuz bir kasa. hangisini tercih etmeliyim?
ps4lerde cuh modeli vardı. ps5'de de var mı? hangi modeli almak gerek?
tavsiyeleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.
-
1 hafta once 19 kusure satiyordu yilbasi geldi diye zamlamislar hemen. Bizim millet bir birine kitlemeyi seviyor
-
00:01 de otomasyon kurmuşlar heralde sistemlere, herşeye %10 zam geldi nerdeyse. -
Beyler bilkom a garanti için ürün nasıl gönderiyoruz. Bunun sistemi nasıl acaba? Microsoft ta hesaptan arıza kaydı açıp direk UPS kargo ile gönderiyordum. -
Sony servisine veriyorsunuz ürünü başka bişey yok -
Bilkom un sitesinde servis adresi ismi var ozaman oraya gidip vericem. Teşekkür ederim cevap için -
Bizde almıyoruz hocam kitlesinler enayi yok mis gbi cihazlar sari sitede sıfır Almanya Media marktan alınma fortnite oyun hediyeli 17 17 500den gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 2 Ocak 2025; 21:39:31 > -
ithalatçı garantili mi bilkom mu ve hangi CFI kodlu makineyi gönderecekler bakabilir misiniz.
-
20bine bilkom garantili olmaz hocam ayrıca CFI kodlu da önemli değil zaten 1 tane slim konsol var farklı versiyonları çıkmadı bölge için soruyorsasız asya avrupa olayı için bunlarda evrensel artık tüm dünyada satılan konsollar aynı
-
quote:
Orijinalden alıntı: byvolcan20bine bilkom garantili olmaz hocam ayrıca CFI kodlu da önemli değil zaten 1 tane slim konsol var farklı versiyonları çıkmadı bölge için soruyorsasız asya avrupa olayı için bunlarda evrensel artık tüm dünyada satılan konsollar aynı
ben ithalatçı garantili CFI 2018 modeli 18.500'e almıştım 6 aydır hiç bir sorununu göremedim. acaba arkadaşta benim gibi mi alıyor diye merak ettim. benim aldığım aynı sitede 21500 lira olmuş.
-
elden gelen garantisiz slim için 17,5 çok fazla hocam garantili konsollar zaten 18,5 a satılıyor. trendyol gibi yerlerde 20 olması normal %10 gibi site komisyonu var artı banka komisyonu var.
-
Analist, Microsoft'un “Tüm Büyük Oyunlarını” PS5'e Getirebileceğini Söyledi!
Bir video oyunu analisti, 2025'in Microsoft'un çoklu platform stratejisinde “her şeye dahil” olduğu yıl olabileceğini söyledi.
Deneyimli bir video oyun sektörü analistine göre, 2025 yılı Microsoft'un Xbox oyunlarını PlayStation 5 de dahil olmak üzere diğer platformlara getirme konusunda “her şeyini ortaya koyduğu” yıl olabilir. Microsoft elbette bazı oyunları rakip platformlarda piyasaya sürmeye çoktan başladı, ancak Kantan Games'ten Serkan Toto, Microsoft'un bu yıl bu konuya daha fazla eğileceğine inanıyor.
Toto, GI.biz'e verdiği demeçte Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alma bedelini ödemeye yardımcı olmak ve PlayStation'ın pazardaki “büyük liderliği” de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle bunu yapmayı tercih edebileceğini söyledi.
Toto, “2025, her şeylerini ortaya koydukları yıl olabilir,” dedi. “69 milyar dolarlık Activision Blizzard anlaşması, her alanda artan maliyetler, sonsuza dek sürecek başlıkların gücü, Sony'nin devasa liderliği ve diğer faktörler Microsoft'a Gears of War: E-Day veya Perfect Dark gibi gişe rekorları kıran oyunlar da dahil olmak üzere tüm büyük oyunlarını PS5'e erkenden getirmekten başka seçenek bırakmayacaktır.”
2024 yılının başlarında Microsoft, Sea of Thieves, Grounded, Hi-Fi Rush ve Pentiment gibi bazı birinci parti oyunlarının diğer platformlarda piyasaya sürüleceğini duyurarak bazı insanları şaşırttı. Ancak bundan önce bile Microsoft, Minecraft serisi sayesinde PlayStation ve Switch'teki en büyük yayıncılardan biriydi. Call of Duty de artık bir Microsoft franchise'ı ve Microsoft oyunu PlayStation platformlarında yayınlamaya devam ediyor.
PlayStation'a gelecek bir sonraki büyük Xbox oyunlarından biri, 2025 İlkbaharında PS5 için piyasaya sürülecek olan Indiana Jones and the Great Circle. Bunun ötesinde, PS5'te piyasaya sürülebilecek bir Halo: Combat Evolved remaster projesi hakkında devam eden söylentiler var.
Mayıs ayında, Microsoft CEO'su Satya Nadella ve CFO Amy Hood'un Xbox da dahil olmak üzere tüm bölümlerde marjların artırılmasını zorunlu kıldığı bildirildi. O dönemde, Microsoft'un gelirlerini arttırmak için birinci parti oyunlarının daha fazlasını PlayStation'da yayınlamayı düşünebileceği bildirilmişti. Microsoft içinde, rakip sistemlere daha fazla birinci parti Xbox oyunu getirme planlarını formüle etmeye odaklanan “Latitude” adlı bir iç plan olduğu söyleniyor.
-
PS5 Satışları 2 Milyonun Üzerine Çıktı - Kasım 2024 için Avrupa Donanım Tahminleri - Satışlar
-
Arkadaşlar merhaba şuan ocak indirimlerinde battlefield 2042 64TL. Ancak ben psn plus abonelikleri kullanmıyorum bu oyunu alsam. Online dışında yapay zeka ile oynama şansım var mı?
-
mediamarkt almanya'dan alınan ps5'in Türkiye'de garantisi olur mu?
-
Hayir. Bot ayarlayip oynanabiliyor ama ps plus olmadan oyun acilmiyor bile. -
Olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X