|
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9402. sayfa)
-
-
Slimlerde cfi kodların çok önemi yok hocam. Güç adaptörünün TR uyumlu olmasına bakın. Kutunun açılıp açılmadığına, açıldıysa neden açıldığına dikkat edin (Genelde uyumlu adaptör ve garanti belgesi için açılır). Kolların kullanılıp kullanılmadığına da dikkat edin. 2 kollu cihazlarda 2. kol kullanılmış olabiliyor diyenler çıkmıştı. Bir de kapakta küçük mavi etiket oluyor onun olup olmadığına bakabilirsiniz.
-
Kutu üzerindeki seri numarayla cihazın seri numarasını hızlıca kontrol edin üstad.
Anladığım kadarıyla onlinedan alınmayacak cihaz,aldıktan sonra önlerinde kutuyu açıp kontrol edersiniz. Kolları da kontrol edin kullanılmamış olsun.
Kampanya yazınca merak ettim hocam nereden ne kadara alıyorsunuz bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 31 Aralık 2024; 11:53:29 > -
Arkadaşlar merhaba. Yurt dışından ps5'im geldi. Güxel de bi fiyata geldi. 🙂Kurulumu yaptım ama birkaç durumla ilgili bilgi almak istedim.
Sağ analogda sorun yok ps4 hissiyatını veriyor ama sol analog sağa sola harekette daha tiz bir ses çıkarıyor çıt çıt gibi ve daha yumuşak. Sizde de bu durum var mı?
Bir oyun açayım dedim hemen fan sesi yükseldi ama normal bir fan sesi değildi zırıltılı bir şekilde çalışıyor. Fanda sorun mu vardır acaba?
Konsolu dik kullanmak mı mantıklıdır yoksa yatay mı?
Ps4'üm de kenarda duruyor. Ps5'te yapmamı önerdiğiniz ayarlar var mı acaba? Teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 31 Aralık 2024; 12:1:6 > -
Fan markasi nmb oldugu icin o kadar yuksek ses cikariyordur, yani normal. Ben 300 mblik oyun acsam da 100 gblik oyun acsam da yine ugultu gibi garip ses cikariyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 31 Aralık 2024; 12:9:36 > -
Kahraman konsol .
24bin
-
Hocam bi çözümü yok mu acaba ps4 daha sessizdi buna göre 😀 bir de fan modelini nasıl anlarım acaba
-
Cozumu foxconn marka fan alip degistirmek. En sessizi o diyorlar cunku :D kapagi acip fan modeline bakilabilir ama yine oradaki vidalari cikarmak gerekecek bence ugrasmayin. Kulaklikla oynuyorsaniz farketmessiniz sesi Guppy MaoyoutubePS5 slim abnormal whining sound disappeared as soon as the fan is detached from the case.https://www.youtube.com/shorts/0ziQZj2zLRQ?si=kiva7b1b1fg7WN5b
Boyle bir ses cikariyor benimki de. Oyuna girince fan daha hizli donmeye basladigi icin oluyor ama menudeyken hic ses yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 31 Aralık 2024; 12:30:11 >
-
Fan değişimi de uğraştırır hocam acaba yağlamayla düzelir mi diye düşündüm de yapacak bir şey yok gibi. Teşekkür ederim🙂
-
Aynısı bende de vardı, hemen Foxconn sipariş edip değiştirdim kurtuldum. Kesinlikle aşırı rahatsız edici ve kulaklıkla da düşük seslerde duyuluyor çünkü tiz bi uğultu. -
Fanı ne kadara mal ettiniz peki hocam?
-
Her şey dahil, kargo ürün vergi vs, 1150TL -
Ben dün aldım 1598 tuttu. Ama foxconn stokta kalmamış. Biraz stoklara zor giriyor huldunuzöu hemen alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 31 Aralık 2024; 15:55:53 > -
Aslında çok da bir şey değilmiş de ileride duruma göre bakayım artık teşekkür ederim hocam.
Şu şekilde video çektim sesle ilgili, gerçekten gıcık bir ses:
https://dosya.co/wwvjuymum43p/20241231_153034.mp4.html
Konsolu yatay ya da dikey kullanmayla ilgili öneriniz nedir arkadaşlar bi ara termal sıvı akıyor deniliyordu da? Akrabam konsolu kutusuz getirdi ayakları araya kaynamış yan kullan derseniz ayaklardan almaya çalışacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 31 Aralık 2024; 16:5:53 > -
Teşekkür ederim hocam
-
Merhaba bugün doğubank a yolum düştü fiyatlara baktım ps 5 dijital slim 18500 Cd li modeli ise 21500 dediler tek kol alınırımı acaba
-
Herkese iyi yıllar
ASUS TUF Gaming VG27AQ3A 27" kullanan var mı? Monitörü aldım ama bir iki sorum olacak kullanan varsa -
Önceki mesajlarda cihazın işlemcisini açtım tamamen yatay kullanmama rağmen sıvı bir yerde toplanmış. Birde dik kullanımda dan sesi daha fazla oluyormuş -
Teşekkür ederim hocam🙂
-
18.500 TL bayağı uygun hocam. Millet o fiyat için haftalarca indirim bekledi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X