Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: GuGuuuK , Senior.Planner Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
188.187
Cevap
1.612
Favori
10.284.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 94059406940794089409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla o parayı 4070S kullanın 45K edecek konsol değil o 30K eder en fazla
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Geçenlerde arkadaş yurtdışında proyu 25bine almamış taxfree yok diye dedim keşke haber verseydin o paraya bana getirirdin derdim :)

• MrChame kullanıcısına yanıt
    O fiyatlar harika ama 45-50 çok o fiyata X-5-switch veya direkt güzel bir PC ve ps5 alınır

Adam 23.500 yapma derdinde :D

• MrChame kullanıcısına yanıt
    Tax free ile birlikte bile o rakama alınamayan yerler var, hata etmiş. Arkadaşınız tax free olmadığı için hangi ülkeden almayı reddetti?
  • sarppy kullanıcısına yanıt

Makedonyada Gezerken sormuş o fiyata ben tamam derdim daha öncede arabistanda sorduk 30bin altı yok bulamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 6 Ocak 2025; 17:35:56 >
  • Tax free uğraşmadan slim kasa konsolu 370 avroya aldık . Geçen hafta geldi. Duruma göre yazın pro'ya da geçeriz belki:)
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

30.000 TL 'ye slim almanızı önermem, kol dışında cihazı %99 garantiye göndermeyeceksiniz zaten. Onun yerine diğer arkadaşların dediği gibi Sıfır kapalı kutu PS5 Pro satılıyor.

Steam Deck LCD refurbished da 10 K’dan güzel kombin parçası olabilir😂 marjinal fayda olarak cidden 45’lik asla değil
  • Selamlar, geçen hafta İtalya’dan ps5 dijital slim aldım. 1tb hdd olanı. aldım. Bugün deneme fırsatım oldu. Ürünü açtım, psapp kurdum fc25 yüklüyorum şimdi. Aldığım ürünün fotoğrafını ekliyorum. İlk defa oyun konsolu satın aldım ve kullanacağım yaş 33 tavsiyelere açığım.

Cihazın üstündeki fiyat etiketine bakmayın yanlış koymuşlar 449€ aldım.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

Benim aldığım ürünün etiketi buydu;

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 7 Ocak 2025; 1:12:42 >

Sen niye millete sürekli PC aldırmaya çalışıyorsun? Gözden kaçmıyor.

• Covid doneminde ps5 bulamiyorduk simdi her yer ps5
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt

Çip krizinin sahte ve yalan olduğunu söylemiştik. Millet o zamanlar bu dediğimize inanmamıştı. İnsanlar gözü kapalı her şeye inanmamalı, kafasına yatmıyorsa sorgulamalı.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bu konsollar 350 dolar diğeri de 700-800 bandında yurtdışında o paraya hiçbir PC gelmiyor bizde ise sağlam bir şekilde PC geliyor öyle ki 45K ya hem düz bir ps5 hemde orta seviye PC geliyor insanlar neden tek plaforma bağımlı kalsın ki hele bizim ülkemizde oyun fiyatları bu derece pahalı hale gelmişken ?
    Redditte insanlar 800 dolara isyan ederken bizde 1400 dolara denk gelen cihazı tabii almayın diyeceğiz aradaki farka üç konsol dizilir PC istemeyen birisi için PS5-X switch 2 geliyor aynı paraya

PC niye alsın? PS5 Fat veya Slim alır. PC ne alaka? Seni taraflı buluyorum. Ne zaman görsem alttan alttan PC, PC, PC diyorsun. PC olayın muadili bile değil. Alakasız saçma sapan bir şey.

Ben arkadaşa "PS5 alma" demedim ki. 45 bin liraya veresiye bir PC artı PS5 al dedim veya Xbox alsın yanına, az önce belirttiğim gibi.

Çoğu kişi PS5 alıp iki ay sonra bu oyun fiyatlarından dolayı satıyor. O yüzden Game Pass öneriyorum, düz mantıkla. PS oyunları da PC’ye geldiği için bizim gibi ülkelerde tabii ki PC önereceğim. Ben hâlâ evde Vita’yı tutup Vita’yla oyun oynayan bir adamım, ama Sony artık ülkeden çekildi. Bir sonraki nesilde Türkçe dil desteğini devam ettirir mi, muamma. Bu yüzden artık sadece PS ile bir nesil geçirilmez diye düşünüyorum.

Senin bu yaptığına psikolojide “yönlendirme” deniyor. Tipik bir kötü niyetli manipülasyon tekniği. Kendi şahsi kararını, sanki karşındaki kişinin kendi kararıymışmış gibi önden yönlendirme manipülasyonu yapıyorsun. Kendi fikrini, onların fikriymiş gibi beyinlerine yerleştirmeye çalışıyorsun. Dediğim gibi, olayın PC ile hiç alakası yok. Birbirinin muadili bile değil. Manipülasyonun sana kalsın!

Ahahahah! Allah için, ne manipülasyonu hocam? 20K Slim, 30K Pro görünce yapıştırsın. Fanboyluğun alemi yok. Biz de senelerdir kullanıyoruz; edeceği fiyatlar ve vereceği performans maksimum bu. Bu fiyatların üstüne çıkacaksa tabii ki daha iyisini önereceğiz. 45K verip 30 FPS RDR mi oynasın adam?

Türkiye’de şu an bir PC ve bir PS en iyi setup’tır. Yeni ve güzel oyunları kardeşlik ile PS’den alırsınız, geniş ekranda rahatça oynarsınız. RDR gibi eski ve Game Pass oyunlarını da PC’den oynarsınız. Bu kadar basit. Asıl aşırı markaya bakıp yanlış yönlendirmemek gerekiyor. 45K veren insan beklediğini alamayınca ne yapacak? Satmaya kalksa zarar edecek.

Yav he he. Çaktırmadan PC sokuşturunca ne oluyor? Ne alakası var yani? PS5 Slim alabilirim demiş. PC al demişsin her zamanki gibi. Biliyorum ki çaktırmadan yine PC sokuşturacaksın. Kendin PC aldın diye millete PC aldırmaya mı çalışıyorsun? Konsolla, PC’nin ne alakası var?

• 
Sayfa: önceki 94059406940794089409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.