|
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9409. sayfa)
-
-
Bilkom garantisi mi bu yoksa ithalatçı garantisi mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurtunc
Bilkom garantisi mi bu yoksa ithalatçı garantisi mi?Yetkili Sony servis Bilkom garantili.
www.mekel.com.trSONY Yetkili Servisi - Mekel Elektronik - İstanbul | Nişantaşı | Şişli | Maçka | Beşiktaş | Levent | Sarıyerhttp://www.mekel.com.tr -
Drift sorunu için değişim olacağını ilk defa duyuyorum. Basit bir sorun. Tamirle gider. Kötü haber; ilk ve son olmayacaktır. Geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 7 Ocak 2025; 20:57:35 > -
Ankara için nereye başvuruyoruz nette güvenilir kaynak bulamadım da.. -
Anıl KeskinbaşyoutubePS5'in çıkışıyla beraber DualSense'lerin de drift yaptığına dair bir sürü haber geziniyordu hatırlarsanız. İşte, benim de başıma geldi. Ne oldu, neden oldu, Sony'e nasıl başvurdum, garanti süreci nasıl işledi gibi soruları bu videoda yanıtlıyorum. İyi seyirler. *Arkadaşlar ufak bir bilgilendirmeyi buraya geçmem lazım. Bildiğiniz üzere artık Sony Eurasia garantisi diye bir şey yok. Kontrolcü alırken mutlaka ama mutlaka BİLKOM garantili olmasına dikkat edin. Bu videonun hala geçerliliği olmakla beraber artık muhattabınız bilkom. ''İthalatçı garantili'' adı altında aldığınız kontrolcülerle ayrıca uğraşmanız gerekecektir onu da not düşeyim. İyi oyunlar. Bu konu hakkında başlattığım ufak tweet dizisi:https://twitter.com/anl_kesk/status/1527969853570703360?s=20&t=uI3DVL_0XaDeVYNmwjaw1w Video Konuları: 00:00 Drift Problemi (Giriş) 01:15 Sony İle İletişime Geçmek 02:39 DualSense Garanti İşlemleri Başlatıldı 03:36 Süreç Nasıl İşledi, Sonuç ne ? 06:09 Yeni DualSense'i Kutusundan Çıkarıyoruz 08:00 Son Sözler 09:34 Elveda Eski Dostumhttps://www.youtube.com/watch?v=2zXfc9I0RGs
-
locator.sonyAccess Deniedhttps://locator.sony/tr_TR/servicecenters/?zoom=4&latitude=39.02772&longitude=35.41992
Düzollar ve Filiz elektronik gözüküyor Ankarada yetkili servis.
-
Bilkom'un sitesinde ekstra bir servis daha gözüküyor, hangisi nasıldır araştırmak lazım.
bilkom.com.trhttps://bilkom.com.tr/destek/servis-noktalari/sony -
fat kasa var, 2 kol ile sıfır olarak 2022'de aldım, şu an ne cihazda bir ses ne de kollarda drift sorunum var
-
Mediamarkt dan alındığında tax free alabildiniz mi nasıl yaptınız yardımcı olabilir misiniz
-
Amazonda 5 slim diskli 2 kontrolcülü
Bilkom garantili
33.438 TL / 6 taksit vade farksız
Bundan daha iyi bir fiyat göremedim ama bu fiyat ucuz mudur pahalı mıdır?
Tek kontrolcülü versiyonu 35-37 arası görüyorum genelde bilkom garantilileri...
Modele ve bilkom garantili olmasına karar verdim.. sıra fiyat / fırsat kovalamakta..
O sebeple amazon fiyatını danışmak istedim sizlere...
Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili)amazonSony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili)https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9C1J68K?ref=cm_sw_r_apan_dp_61HFEXM2W2F2AECRN6FK_1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_61HFEXM2W2F2AECRN6FK_1&social_share=cm_sw_r_apan_dp_61HFEXM2W2F2AECRN6FK_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 8 Ocak 2025; 13:41:5 >
-
Hocam karar tabi ki sizin ama bu fiyata PS5 Pro ithalatçı garantili var. Ya da ithalatçı garantili PS5 Slim 20K'ya bulunuyor.
-
Aradaki fiyat farkıyla neredeyse 1 tane daha PS5 alırsınız. -
Evet ithalatçı garantili veya full garantisiz seçeneklerini ve fiyatlarını hatta ikinci el fiyatlarını da değerlendirdim.. 10-13 arası fazla verip garantili ürün almak benim düşünce dünyamda daha fazla kabul gördü... değerlendirmelerin hepsine katılıyorum aslında..
Pro istemediğimi düşündüm bir de.. cd'li versiyon istiyorum.. ekstra cd sürücü alabiliyoruz ama o kadar pro bir kullanıcı ve oyuncu olmayacağım yatırım maliyetlerini yükseltmek istemiyorum...
Bilkom garantili cihazlar bakımından fiyatları biliyorsunuzdur, amazon seçeneği ucuz mu pahalı mı? İndirime giriyor mu bu fiyat standart fiyatsa destek atabilirseniz memnun olurum. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 8 Ocak 2025; 15:10:21 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugurtunc
Evet ithalatçı garantili veya full garantisiz seçeneklerini ve fiyatlarını hatta ikinci el fiyatlarını da değerlendirdim.. 10-13 arası fazla verip garantili ürün almak benim düşünce dünyamda daha fazla kabul gördü... değerlendirmelerin hepsine katılıyorum aslında..
Pro istemediğimi düşündüm bir de.. cd'li versiyon istiyorum.. ekstra cd sürücü alabiliyoruz ama o kadar pro bir kullanıcı ve oyuncu olmayacağım yatırım maliyetlerini yükseltmek istemiyorum...
Bilkom garantili cihazlar bakımından fiyatları biliyorsunuzdur, amazon seçeneği ucuz mu pahalı mı? İndirime giriyor mu bu fiyat standart fiyatsa destek atabilirseniz memnun olurum. Teşekkürler.Her insanın algısı ve psikolojik rahatlığı farklı, siz kendinizi iyie tüd edip size uygun olanı tercih ettiniz iyide yaptınız.
Belki pişmiş aşa su katacağım ve aslında bu tarz kararlara pek karışma taraftarı değilim. 60-70-80 bin birimli bir alış verişte 10-15 bin önemsiz,mesela TV alıyorsunuz bir çok problemde barınıdırıyor kendi içinde. 18-20bandında bir alış verişte 10-13bin çok ciddi veya azımsanmayacak bir oran ve aldığınız cihaz birebir aynı.
Yani Sony markalı ps5 alacaksınız nerden alısanız alın alacağınız ürün aynı, bir muadil veya kopyası değil. Burayı takip ettiğinizi var sayıyorum şimdiye kadar ps5 ile sorun yaşayan garanti işleten veya buna ihtiyaç duyan veya iyiki garantili aldım diyen görmedim (ben garantili aldım 30 ay önce).
Çevremde PS alıp sorun yaşayan birinede pek rastlamadım, yani elektronik cihaz tabiki rsikler taşır ama bu cihaz bağlamında etrafımda gelmiş geçmiş tüm PS ler için dahil bendemdahil garanti ihtiyacı duyanı görmedim illaki vardır ama ben şahit olmadım.
Yani yaptığınız garanti yatarımın öyle aman aman bir geridönüşü yok varsada 10-13 bin birmden çok daha ucuza halledilen bir rahatsızlık olur.
Lütfen kusur bakmayın amacım yardımcı olmak ve sizi çok iyianlıyorum, çünkü bende bu detaya çok önem veririm.
-
bence fazla fiyat, 21.000 e spottan sıfır cihaz alın + kol .
bu fiyatı illaki verecekseniz yine spottan alıp yanına series s çekin.
en azından game pass den de faydalanın.
-
Çok faydalı bir değerlendirme oldu teşekkürler... çok da yardımcı oldu. Aslında bir taraftan da mantığım spottan al geç de diyor.. genel olarak sorunsuz olduğu buradan ve başka forumlardan bol bol okudum da.. bozulsa bozulsa kontrolcü bozulur.. ona da sonra en kötü yenisini alır geçeriz.. çift kol bile alsak yine de garantili maliyetinin altında kalırız..
Ben biraz elektronikten yana bahtsızım :) nerde bozulacak ürün varsa onu bulurum :) geçmişte örnekleri çok benim için :) ondan garantili olsa daha iyi olur diye düşünüyorum..
Ama herkesin tavsiyesine uyup ithalatçı garantili veya spot seçeneklerini de masada tutmaya devam edeceğim..
Peki soru, Ankara için;
ithatatçı garantiliyi nereden almalıyım?
spot ürünü nereden almalıyım?
Bir de ithalatçı garantili veya spot aldığımda cihazda Türkçe dil desteği oluyor mu?
Bilkom olursa kesin amazon onu anladım :)
Kim güvenilir ve hangi fiyatlar iyidir? Daha önce alış veriş yapanlar ve sorunsuz süreci tamamlayanlar tavsiye verebilir mi lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 8 Ocak 2025; 15:44:59 >
-
Evet ben de daha ucuzunu bulamadım... -
hocam bende çook kararsız kaldım pro mu alayım slim mi alayım diye. Gittim arçelik bayinden slim cd aldım. 30bin₺ 7 taksit ve 3 bin₺ de hediye çeki verdiler. Pro ile slim cd arasındaki en belirleyici farkı bence tv belirliyor. Eğer 120hz 4k tv var ise kesinlikle pro alınmalı. şimdi bakıyorum tüm karşılaştırmalara incelemelere herkes proya gerek yok diyor sonra dönüp ps4 ve ps4 pro incelemelerine bakıyorum herkes demişki 4k tv kimde var proya gerek yok diye. şuan 4k olmayan tv yok :) ps5 şuan ps4 oyunlarını çok iyi oynatıyor ve üzücü olan ps4 gibi ps5 oyunları çok heyecan vermiyor artık oyun yok :) ben 120hz oled tv sahibi olmadığım için slim aldım ilk kez aldım ve ps4 oyunlarını keyifle oynayacağım :) ama gta 6 için bile pro alınabilir. Pro şuan tüm oyunları hem grafik hem performans modunda 60fps de oynatıyor. slim ise grafik modunda 30fps oynatıyor. Bu sebeple karar daha çok sahip olduğunuz tv ile alakalı bence. Ps5 gta 6yı muhakkak oynatacaktır ama 30 fpste oynatacak. Pro ise 60 fpste çok rahat oynatabilir. Bir diğer ayırıcı özellik ise pro versiyonlarda uyumlu oyunlarda yansıma daha gerçekçi. Belki tvyi değiştirirsem elimdeki slimi kardeşime hediye edip pro alabilirim.
bu arada arçelikteki ps slim bilkom garantili ve son nesil kutu ile geldi (üzerinde 8k logosu yok ve dualsense 4. nesil geldi, proda dualsense 5. nesil)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahice -- 8 Ocak 2025; 16:1:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X