|
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (10. sayfa)
-
-
Hocam bütçenizi zorlamıyorsa direk OLED ilk tercihiniz olsun, OLED kalitesi çok farklıdır bilginiz olsun.quote:
Orijinalden alıntı: serkanx1
Tesekkürler -
Herhaba, 5000 TL civarında uygun tv bakıyorum. konuya biraz göz gezdirdim ama herkes oled 10k üstü tv önerisi yapıp durmuş. 4-5-6 k civarında hangi marka ve model tv önerirsiniz? 4k 60 fps yeterli, 120 fps istemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SuprimLeaderHerhaba, 5000 TL civarında uygun tv bakıyorum. konuya biraz göz gezdirdim ama herkes oled 10k üstü tv önerisi yapıp durmuş. 4-5-6 k civarında hangi marka ve model tv önerirsiniz? 4k 60 fps yeterli, 120 fps istemiyorum.
Philips 50pus8505 göz atabilirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam evet doğru söylemiş size OLED TV QLED ile karşılaştırma yapmayın OLED çok farklıdır
Alıntıları GösterHocam nano900 serisi ile q95 in paneli aynı seviye dedi, yanlış anlaşılma olmuş. Fakat ben q95 in neredeyse oled seviyesinde olduğunu gözlemlediğimi söyledim.
Teşekkürler bilgiler için.
-
Philips 58PUS8505 aldım . 6750 : 12 taksit olarak . Çok memnunum .quote:
Orijinalden alıntı: SuprimLeaderHerhaba, 5000 TL civarında uygun tv bakıyorum. konuya biraz göz gezdirdim ama herkes oled 10k üstü tv önerisi yapıp durmuş. 4-5-6 k civarında hangi marka ve model tv önerirsiniz? 4k 60 fps yeterli, 120 fps istemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, bu modeli listeme aldım.
-
Nano916 aldım -
Merhabalar. Yaklaşık 1.80 oturma mesafesine Ps5 oynarken 49 inç tv çok büyük olur mu sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: serkanx1
Nano916 aldım -
Hocam gayet başarılı durur 1,2 gün büyük gelir sonradan alışırsınız.quote:
Orijinalden alıntı: emre00
Merhabalar. Yaklaşık 1.80 oturma mesafesine Ps5 oynarken 49 inç tv çok büyük olur mu sizce? -
Teşekkürler 👍🏼 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
LG 65NANO916
LG OLED65BX6
Alıntıları Göster4k 120 fps oynatır mı nano916 ?
önerebileceğiniz 4k 120fps oynatan - 100-120hz LG marka tv var mıdır ?
-
916 ile bx in fiyatlari yakindi en son, bence bx almaya çalışın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk kurulduğunda insan heyecanlaniyor :) hayirli olsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BX ile CX serisi arasında ne gibi farklar var?
-
Hocam evet oynanır.quote:
Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor4k 120 fps oynatır mı nano916 ?
önerebileceğiniz 4k 120fps oynatan - 100-120hz LG marka tv var mıdır ?
Alıntıları Göster
LG NANO916 4K 120FPS -
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: Neverwinter81
Samsung 49KS8500’den LG CX 55’e geçtim. Hem Ps5 hem de Series X için. Ve yeni nesil içerikleri tam desteği ile takip edebilmek için. Yaptığım en iyi yatırımlardan biri. Çok memnun kaldım. Tv sehpasını değiştirmediğim için arkada ve yanlarda pek boşluk kalmadı. Bu yüzden ps5'i alta yatay, series x'i de tv'nin arkasına dikey yerleştirdim.
-
ps5 te kullandınız mı? aynısının 50" olanı var salonda ama genede 100hz olan bir model mi belirlesem diyorum. Aslında 32-43" inç arası bir model arıyorum ama bu arlıkta en son 2018de 100hz üretim olmuş garip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X