Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.134
Cevap
92
Favori
203.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özel mesajla size sormuştum, aynı tvden geçiş yapmayı düşünüyorum diye. Cuma günü lg cx'in kurulumu yapıldı gerçekten dediğiniz gibi varmış, ks8500'e göre sadece ps menüsünün görüntü kalitesi bile 2-3 seviye üstte :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BurnCooLz

Televizyon konusu gerçekten büyük zahmet araştır araştır onun şu var bunun bu var derken dünya kadar şey. Ben de ağırlık olarak LG55NANO866’ya okey demiştim mesela ama bugün burda okuduğum internette başka yerlerde okuduğum şeyler doğrultusunda Sony xh9096 daha makul geliyor şuan. Ha olurda sermaye arttırabilirsem LG cx serisi olabilir ama şuan bütçemi aşıyor o yüzden Sonyde daha pozitifim.

IPS panel almayın hocam LG nano serisinin çoğu IPS değmez

• viddey V kullanıcısına yanıt
    Ben baya memnunum 120hz de denedim akıyor tv öneririm tek olumsuz gördüğüm yanı bulutlanma var gibi sim siyah ekranda bir logo çıkınca etrafını biraz bulutlanıyor gibi ama sadece ekran sim siyahken normalde herhangi birşey yok çok iyi tv
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    CX oled diye tercih etmek istiyorum ama dediğim gibi bütçemi aşıyor hani baya bi zorluyorum ama yoksa mecbur ondan sonra mantıklı olarak nano serisi geliyor ama önerdiğiniz daha farklı seçenek varsa tabi ki araştırmak isterim.
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt

Dün TV için mesaj yazmıştım ; açıkçası kendim de fazla bilmiyordum ,,,, Biraz araştırdım az da olsa bilgi sahibi oldum...

Açıkçası burada da önerilmiş, hem de kendi odam ve oynama mesafem düşünüldüğünde ; özellikleri de düşünüldüğünde, LG 49NANO866 serisi aklıma yattı....Ps5 te kullananlar memnunmudur ? Başka önerisi olan varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frank Slade kullanıcısına yanıt

:) Hayırlı olsun. Dediğim gibi değil mi? LG resmen her şeyi koyacağımız bir TV yapalım diye yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurnCooLz

CX oled diye tercih etmek istiyorum ama dediğim gibi bütçemi aşıyor hani baya bi zorluyorum ama yoksa mecbur ondan sonra mantıklı olarak nano serisi geliyor ama önerdiğiniz daha farklı seçenek varsa tabi ki araştırmak isterim.

Samsung Qledler var ama 9 serisinden aşağısı kalitesiz, Sony'e bakabilirsiniz XH9096 

• Return Zuha kullanıcısına yanıt

:) hocam yanlış araştırmışsınız...

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.

• RNNN kullanıcısına yanıt

Hocam bilgilendirme için teşekkürler ; Araştıracağız o zaman çok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps5 için güncel tv arayışına girdim. LG NANO916 ile Samsung Q80T arasındayım. Kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim ? nano916 yeterli olur mu ?

• BurnCooLz kullanıcısına yanıt
    Lg alıyosanız kesinlikle oled harici almayın ıps panellerin hiç birinden verim alamazsanız va olan sony yada samsung un bütçenize uygun olanını tercih edin..
  • Samsung'un yeni televizyonu çok iyi görünüyor. Çok pahalı olduğu için bakmakla yetineceğiz.

• merhaba.ps5 yeni aldım.tv mesafem 3.5-4 metre.büyük güzel bir tv almak istiyorum.75-85inch aralığında tv tavsiyelerinizi öğrenmek isterim
  • PS5 için VA pane tv arıyorum arkadaslar , bütçe sıkıntı degil öneriniz var mı? Sony'in yeni Bravia XR A80J modeli nasıldır? Yoksa daha alt segmentte önerileriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: NKTRDOADBH

merhaba.ps5 yeni aldım.tv mesafem 3.5-4 metre.büyük güzel bir tv almak istiyorum.75-85inch aralığında tv tavsiyelerinizi öğrenmek isterim
    LG 75UN85006
    LG 75NANO906
    LG 86NANO906
  • tşkler inceleyeceğim 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NKTRDOADBH

tşkler inceleyeceğim 👍🏻
  • Valla Sony XH9096 aldım çok memnunum tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

Valla Sony XH9096 aldım çok memnunum tavsiye ederim.

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.