Teşekkür ederim. |
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (13. sayfa)
-
-
Sony VRR ozelligini getireceklerdi update ile , ne durumda belirtir misiniz? LG CX ile bunun arasinda kaldim ve aradaki fiyat farki az degil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CoimbraTeşekkür ederim.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8B2022E7A
Sony VRR ozelligini getireceklerdi update ile , ne durumda belirtir misiniz? LG CX ile bunun arasinda kaldim ve aradaki fiyat farki az degilHocam hiç bilgim yok o konuda, tek bildiğim playstation da olsun diğer filmlerde olsun görüntü kalitesinden çok memnunum.
Eğer iki televizyon arasında kaldıysanız ben Sony tavsiye ederim, ancak ikisini de bir canlı gözle izleyip kararını siz verin.
-
Lg 49nano866na ps5 icin fiyat performans cihazi hdmi 2.1 vb cikisi mevcut
Ben warzone icin aldim 2 ay kadar kullandim cok memnun kaldim
Önerebilirim gönül rahatligiyla bütceniz 6k ise....
https://www.epey.com/televizyon/lg-49nano866na.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tckerdem06 -- 28 Mayıs 2021; 17:50:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tckerdem06
Lg 49nano866na ps5 icin fiyat performans cihazi hdmi 2.1 vb cikisi mevcut
Ben warzone icin aldim 2 ay kadar kullandim cok memnun kaldim
Önerebilirim gönül rahatligiyla bütceniz 6k ise....
https://www.epey.com/televizyon/lg-49nano866na.html
-
Siyah renkler nasıl hocam? Özellikle gece karanlık odada denediniz mi hiç?
-
Sony 55XH9096 Teknosa'da 8100'e düşmüş almayı düşünen varsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 30 Mayıs 2021; 23:22:58 > -
oyun oynayacak ve film dizi izleyecek arkadaşlar VA panelden şaşmasın
-
arkadaşlar lg oled serilerinde burning sorunu devam ediyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: DoomSiyah renkler nasıl hocam? Özellikle gece karanlık odada denediniz mi hiç?
Call off duty warzone -Pes vb oyunlarda gozu rahatsiz eden hicbir sorun yok hocam ben gayet memnunum fiyat performans sonuna kadar hak ediyor ..Abartildigini dusunuyorum biraz gozun farkedemedigi detaylar cogu oyun icindeki hizli aksiyonda zaten
75TU8000 samsung kullanana var mıdır HB 13.000 TL mantıklımı sizce arkadaşlar
Şu an için alınabilecek en ucuz 4K 120Hz destekli TV hangisidir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında 1,286$ fiyat çok çok uygun ama tabii ki Amerikalı vatandaş için. Asgari ücretlerinin yarısına yani 15-20 gün çalışmayla şu TV yi alabiliyorlar. Offf içim sıkıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 5 Haziran 2021; 13:56:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox series x için LG CX veya Samsung Q95T düşünüyorum.iki tv nin fiyatı aynı
Gönlüm oled den yana ancak burn in sıkıntısı dolayisiyla kaygılıyım.
Qled ve oled tv yi konsolda kullanan arkadaşlar varsa bu konuda tavsiye alabilirim.
-
Arkadaşlar merhaba , monitörümün hoparlörleri yok şuan mecburi olarak kulaklık ile kontrolcü üzerinden ses alıyorum . Ama sorun şu ki migrenim var ve 5dk fazla kulaklık kullanınca baş ağrısı yapıyor. Ps5 üzerinde de ses çıkışı yok , usb ile hem ses hemde enerji alabilen hoparlörler var mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: GhotSht
Arkadaşlar merhaba , monitörümün hoparlörleri yok şuan mecburi olarak kulaklık ile kontrolcü üzerinden ses alıyorum . Ama sorun şu ki migrenim var ve 5dk fazla kulaklık kullanınca baş ağrısı yapıyor. Ps5 üzerinde de ses çıkışı yok , usb ile hem ses hemde enerji alabilen hoparlörler var mi ?geçmiş olsun gücünü usb den alan hoparlörler mevcut ancak ses çıkışı olarak güçsüzler tatmin eder mi sizi bilemiyorum logitech mx sound satıyorum düşünürseniz adaptörle çalışıyor ancak 2+1 kadar (24W) güçlü sesi var tavsiyem böyle bir ürün almanız yönünde verdiğiniz paraya değsin isterseniz
ayrıca OLED burn-in sorunu tabiki devam ediyor bitti mi acaba diye soranlar var hala :) bu panellerin ömürlerinin çok uzun olması gerekiyor burn-in olmaması için öyle bir paneli de herhangi bir üretici üretir mi belirsiz...
VA panel candır gerisi heyecandır.
-
Teşekkürler hocam araştırayım ben ürünü
LG 49NANO866NA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X