Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.134
Cevap
92
Favori
203.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osrt91

PHILIPS 55OLED805 bu cihaz nasıldır acaba ps5 için düşünüyorum. Oturma mesafesi 2 MT

2 metre de çok büyük gelir sanki. Hadi boyutu geçtim, o tercih meselesi ama hdmi 2.1 girişi yok bu tv de.

Onun dışında çok güzel televizyon. Görüntü kalitesi olsun, amblight i olsun. Yaklaşık 8 9 aydır kullanıyoruz ama Ps5 için alınacak yeni televizyonun 120 hz i desteklemesinden dolayı mutlaka hdmi 2.1 özelliğinin olması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

2 metre de çok büyük gelir sanki. Hadi boyutu geçtim, o tercih meselesi ama hdmi 2.1 girişi yok bu tv de.

Onun dışında çok güzel televizyon. Görüntü kalitesi olsun, amblight i olsun. Yaklaşık 8 9 aydır kullanıyoruz ama Ps5 için alınacak yeni televizyonun 120 hz i desteklemesinden dolayı mutlaka hdmi 2.1 özelliğinin olması gerektiğini düşünüyorum.

Alıntıları Göster

Teşekkürler peki sizce yeni modeller ne zaman gelir bu markada

• Hocam LG'nin 2021 modelleri ne zaman gelecek?

43 inç TV'ler gelir mi TR 'ye

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Hocam LG'nin 2021 modelleri ne zaman gelecek?

43 inç TV'ler gelir mi TR 'ye

Hocam 43 inç gelecek ama HDMİ 2.1 olan yok, şuan küçük ekran düşünüp alınabilecek en iyi ürün.
    LG OLED48C14
  • osrt91 kullanıcısına yanıt
    Philips için yeni modeller ekim kasım gibi diyorlar yani öyle okudum bir yerlerde ama kesin de bilmiyorum, yanıltmayım sizi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam 43 inç gelecek ama HDMİ 2.1 olan yok, şuan küçük ekran düşünüp alınabilecek en iyi ürün.
    LG OLED48C14

Alıntıları Göster

Hocam Philips TV gibi arka tarafında ışıklandırma olan LG modelleri mevcut mu? Bana 50 ile 55 inç arası model önerebilir misiniz 2.1 HDMI olan. Koltukla duvar mesafe. 2 MT tahmin ediyorum.

• quote:

Hocam Philips TV gibi arka tarafında ışıklandırma olan LG modelleri mevcut mu? Bana 50 ile 55 inç arası model önerebilir misiniz 2.1 HDMI olan. Koltukla duvar mesafe. 2 MT tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam LG de mevcut değil size 2 model yazıyorum seçimizini siz bütçenize göre yapın.
    LG OLED48C14
    LG 49NANO866
  • quote:

Hocam LG de mevcut değil size 2 model yazıyorum seçimizini siz bütçenize göre yapın.
    LG OLED48C14
    LG 49NANO866

Alıntıları Göster

Oled olanı bulamadım.

• quote:

Oled olanı bulamadım.

Alıntıları Göster
    Hocam Türkiye geneli sadece bizim stoklarımızda var ürün bilginiz olsunPLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.

• Süper peki gerçekten ps5 için iş görür dimi daha önceden hep Samsung Sony kullanmıştım. İşletim sistemi kendisine mi ait acaba? Apple TV var mı Android mi? Son olarak ta fiyat ne kadar acaba.

• quote:

Süper peki gerçekten ps5 için iş görür dimi daha önceden hep Samsung Sony kullanmıştım. İşletim sistemi kendisine mi ait acaba? Apple TV var mı Android mi? Son olarak ta fiyat ne kadar acaba.

Hocam PS5 için düşünüyorsan direk uyumlu hocam OLED 48C1 yurt dışı yorumlara bakın derim.
    Apple tv var fiyat özelden iletişime geçerseniz yardımcı olurum size
  • Nereden satın alabiliriz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.can08

Nereden satın alabiliriz ?
    LG OLED48C14LB.APD (2021 MODEL) ürün stoklarımıza geldi, düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

MAĞAZA MÜD.

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.
  • quote:

Süper peki gerçekten ps5 için iş görür dimi daha önceden hep Samsung Sony kullanmıştım. İşletim sistemi kendisine mi ait acaba? Apple TV var mı Android mi? Son olarak ta fiyat ne kadar acaba.

ps5 için şuan alabileceğin en iyi televizyon çok araştırdım 48 olarak en iyisi bu sony samsung hikaye

ben burak beyden aldım türkiyede zaten şuan hiç 1 yerde yok

gözün kapalı alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fener1980

ps5 için şuan alabileceğin en iyi televizyon çok araştırdım 48 olarak en iyisi bu sony samsung hikaye

ben burak beyden aldım türkiyede zaten şuan hiç 1 yerde yok

gözün kapalı alabilirsin

Alıntıları Göster
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • Oled48c14 ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 24 Haziran 2021; 23:14:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Oled48c14 ne kadar?
    Hocam özelden iletişime geçerseniz ödeme şeklinize göre yardımcı olurum size elimizde adetli sayıda stok var bilginiz olsun.
  • quote:

Hocam Türkiye geneli sadece bizim stoklarımızda var ürün bilginiz olsun

Alıntıları Göster

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. 

• Samsung Q70T kullanan var mı ? Varsa PS5 için önerir mi ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.