Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.134
Cevap
92
Favori
203.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an mediamarkt'ta gece indirimi var.

49NANO866 model TV 6499 TL fiyatına inmiş.

Ben daha dün Amazon'dan 50NANO796 modelini almıştım. VA panle ve direct led teknolojisi var ama eksi olarak da 100 hz değil bu TV.

49NANO866 100 hz olduğu için cezbediyor. IPS ekranın artısı da var eksisi de. Ama edge led aydınlatma kafam kurcalıyor. Işık sızma olayları ya da dalgalanma vs belirgin mi bu modellerde? Hangisini tavsiye edersiniz?

Birisini acil iptal etmem lazım :)

• murat_lindemann kullanıcısına yanıt
    eğer 55 inç almayi planlıyorsaniz lg 55cx alin ama 65 diyorsaniz fiyat farklarindan dolayi ona bir şey diyemem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

arkadaşlar merhaba.

Ben daha dün Amazon'dan 50NANO796 modelini almıştım. VA panle ve direct led teknolojisi var ama eksi olarak da 100 hz değil bu TV.

49NANO866 100 hz olduğu için cezbediyor. IPS ekranın artısı da var eksisi de. Ama edge led aydınlatma kafam kurcalıyor. Işık sızma olayları ya da dalgalanma vs belirgin mi bu modellerde? Hangisini tavsiye edersiniz?

49NANO866 b modelde tepki süresi input lag gibi etmenlerde .ok başarılı ama ışık sızması ve dalgalanma olayı can sıkıcı seviyede

• Arkadaşlar koltuktan TV duvarına mesafem 2.25 MT acaba 48 mi 55 inc mi uygun olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_lindemann

Samsung Q70T kullanan var mı ? Varsa PS5 için önerir mi ?

• quote:

arkadaşlar merhaba.

Hocam 100hz olanı tercih yapın.
    49NANO86

• Samsung ya da Philips hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Alıntıları Göster

Çok iyi , teşekkürler

• joven kullanıcısına yanıt

Yalniz linkteki hesaplamayla 75 inç cikiyor 2.25 metre mesafe icin.

Cok fazla degil mi ya ben 49 inç aldim. Belki 55 inç de kurtarir. Ama hesaptaki formul ile cikan 75 inç cok fazla degil mi anlamadim? Samsung'un resmi sitesi ustelik.

• Aynen onu aldim hocam. Simdilik memnunum teşekkürler  

• quote:

Yalniz linkteki hesaplamayla 75 inç cikiyor 2.25 metre mesafe icin.

Cok fazla degil mi ya ben 49 inç aldim. Belki 55 inç de kurtarir. Ama hesaptaki formul ile cikan 75 inç cok fazla degil mi anlamadim? Samsung'un resmi sitesi ustelik.

Samsung izleme mesafelerini dikkat ettiyse görüş açılarını belirterek yapmış,koltuk ve seçilen tv boyutuna göre tam görüş mesafesi içerisinde yani tv izlenirkene,baş ne sağa vede nede sola çevriliyor tam görüş mesafesi düşünülerek hesaplanmış doğrsuda böyle olmalı.

• quote:

Aynen onu aldim hocam. Simdilik memnunum teşekkürler  

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osrt91

Arkadaşlar koltuktan TV duvarına mesafem 2.25 MT acaba 48 mi 55 inc mi uygun olur?

ben 2.30 mesafeden 55" kullanıyorum 46" ten geçmiştim başta 1-2 gün büyük hissettim sonra alıştım ve çok keyif alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 4 Temmuz 2021; 1:47:18 >
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt

100 hz ama 120 hz oyun oynatmayacak. 1080/120 60 hz açıcak

• thsnblt kullanıcısına yanıt

100 ve 120 hz ayni panel tarafindan desteklenen degerler. Bilsigim kadariyla avrupada 100hz diye satilan ayni tv amerikada 120hz olarak satiliyor.

diger konuya gelince oyun destekledikten sonra niye 120 hz acmayacak onu da anlamadim. Bu tv sadece 1080p'de degil ayni zamanda 4k'da da 100/120hz destekliyor. Yeterki donanim destek versin ve hdmi 2.1 destekli kabloyla arkadaki 3 ya da 4 nolu hdmi portlarindan birisiyle baglanti yapilsin.

• TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt

şunu demek istiyorum Hdmi 2.1 ve desteklenen 120 hz çıkış varsa açar ama sadece 100 hz ise 120 yi açmaz. . 60 da açar .

• Hocam selam,

PS5 için 48-55 arası bir TV arıyorum.

Sanırım en uygun fiyatlısı Nano866 serisi, stok var mı elinizde?

• thsnblt kullanıcısına yanıt

Dedigim gibi bazi ulkelerde 100 hz bazilarinda 120 hz olarak ifade ediliyor.

Ylksa bu bahsettigim modelin teknik ozelliklerinde 4k'da 120hz yaziyor zaten. Ayrica 2 adet hdmi 2.1 çıkışı da mevcut.

Farkli bilgiler dondugu icin ozet olarak yazayim kafasi karisan olursa dedim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.