Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.134
Cevap
92
Favori
203.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osrt91

Bende aldım biraz büyük geliyor açıkçası :) inşallah alışırım duvar bi de alçıpan duvara astırmadılar ne yapacağım bilmiyorum.

Alıntıları Göster

Hayırlı olsun hocam  hangi model aldınız? Ben duvara astırdım daha rahat ediyorum

• Oled tv den sonra en iyi ekran hangisi sizce?Yanma sorunu olduğu için vazgeçtim.Samsung Qled'ler iyi midir?
    QN90a modelini almayı düşünüyorum.
    Bir de samsung tv lerde dolby vision yokmuş bu önemli bir dezavantaj mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choyrn -- 18 Ağustos 2021; 2:51:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse bahsetmemiş ama 10 bin liraya kadar bütçe için Vestel 65Q9900 modeli PS5 için baya iyi seçim olur. Görüntü kalitesi epey iyi. Qled tvler led ve oledlere göre yüksek parlaklıkta daha canlı görüntü veriyo. Gündüz oyun oynarken karanlık gözüktü falan derdi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: dark1508

kimse bahsetmemiş ama 10 bin liraya kadar bütçe için Vestel 65Q9900 modeli PS5 için baya iyi seçim olur. Görüntü kalitesi epey iyi. Qled tvler led ve oledlere göre yüksek parlaklıkta daha canlı görüntü veriyo. Gündüz oyun oynarken karanlık gözüktü falan derdi yok

hertzin düşük olması sorun yaşatır mı

• LG 48C14 48" Bu model Ps5 için nasıldır?

• LG OLED C1 48" bence PS5 için mükemmel bi TV.. input lag değeri acayip düşük ve 120hz desteği mevcut..

• Arkadaşlar yok mu 5-6 bine alabileceğimiz bir tv oledler güzel ama çok para :)

50tu8000 var benim de aklımda ps5 ve film için kullanacağım.

• 55q70T alacağız bugün. Kullanan var mı? 80t ye göre dezavantaj ses(s.woofer), yan açıdan daha az parlak görüntü, ön açıdan daha az parlak görüntü ve motion blur ve arka panel zayıf kalıyor.

2019 RA serisi inanılmaz kaliteliymiş(görüntü)

• quote:

Orijinalden alıntı: Celikpena

55q70T alacağız bugün. Kullanan var mı? 80t ye göre dezavantaj ses(s.woofer), yan açıdan daha az parlak görüntü, ön açıdan daha az parlak görüntü ve motion blur ve arka panel zayıf kalıyor.

2019 RA serisi inanılmaz kaliteliymiş(görüntü)

2019 R serisi Q80r kullanıyorum inanılmaz kaliteli maalesef 2020-2021 de kalite samsung'da geriye gitti

• 65 Ekrana karar verirsem aşağıda ki tvyi almayı planlıyorum:

65XH8196

Eğer 55 Ekrana karar verirsem aşağıda ki tv yi düşünüyorum:

LG OLED55CX6LA 55"

• Merhaba arkadaşlar,

Netflix izlemek için bir Smart TV bakıyorum . İstediğim ekran büyüklüğü 106-110 civarı . Bütçem 4000 TL olarak düşünüyorum, ne önerirsiniz ? FHD mi 4k mı almalıyım ?

Smart tv lerin hepsinde netflix /internete bağlanma oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 24 Ağustos 2021; 20:54:32 >
  • LG'nin nanocell tv'leri guzelmis. 1 aydan fazladir kullaniyorum baya hosuma gitti benim.

Ps5 icin de kullanilacaksa ozellikle 49NANO866NA modeli daha da guzel olur. 4k cozunurlukte 120fps verebiliyor bu cihaz.

• Arkadaşlar merhaba evde Sony 55xf9005 var.Ben üst kata kendime bir oyun odası yapacağım ve bu mevcut televizyonumdan daha kaliteli ve ps5 ile de en iyi performansı verecek tv ler olarak hangi televizyonları tavsiye edersiniz.Bütçe 13.000 liraya kadar

• dante06 kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam şuan en iyi performansı ve en iyi görüntü kalitesini alabileceğiniz tek tv bana göre LG Oled Serisidir.LG CX- GX veya C1-G1 tavsiye ederim.Suan CX kullanıyorum bundan önce 4 tane tv değiştirdim hiçbiri Oled'in görüntü kalitesine yaklasamaz.

• TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt

Hocam mağazada biraz baktim da cok bir artı göremedim oled tv ler gibi bariz kalite farkı yok gibi

Benim gözlerde de problem olabilir tabi :)

Rekabetci oyunlar oynamadigim icin 120 fps nin cok bir önemi yok benim icin 4k@30/60 fps yeterli.

FIFA ve film konusunda sıkıntı yaşatmasın yeterli.

50Tu8000

50Pus8505 (amblight+atmos,vision+android gibi artılar var)

Bu iki model arasındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Merhabalar hocam şuan en iyi performansı ve en iyi görüntü kalitesini alabileceğiniz tek tv bana göre LG Oled Serisidir.LG CX- GX veya C1-G1 tavsiye ederim.Suan CX kullanıyorum bundan önce 4 tane tv değiştirdim hiçbiri Oled'in görüntü kalitesine yaklasamaz.

Bende Samsung Q80R var bayağı memnunum sanırım Olede yakın tvlerden birisi

• LuqueTr kullanıcısına yanıt

Hocam sizin Tv'de çok iyi bir tv.Bence yeni nesilde kullanilabilir.Zaten hikayeli oyunlar en fazla 4K 60 fps olur.120 fps Multiplayer oyun oynamak isterseniz de 1080p 120 hz oynarsınız.

• quote:

Hocam sizin Tv'de çok iyi bir tv.Bence yeni nesilde kullanilabilir.Zaten hikayeli oyunlar en fazla 4K 60 fps olur.120 fps Multiplayer oyun oynamak isterseniz de 1080p 120 hz oynarsınız.

Aynen hocam.. 2019 model olmasına rağmen çok memnunum maalesef Samsung'da kalite geriye gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 27 Ağustos 2021; 12:13:32 >
  • quote:

Teşekkür ederim hocam cevap için.Anlamam pek Sony xf9005 ide buradan tavsiye üzerine aldım çok memnun kaldım.Oled sorunlardan bahsediliyor nedir tam olarak bunlar

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.