Selamlar arkadaslar oda kucuk olduğu için 43 inch tv sığıyordu. LG markasının 43 inch ps5 uyumlu televizyonu malesef bulunmadığı için samsung markasına yöneldim. Samsung AU9000 modelini aldım. HDMİ 2.1 yok ama 4k 60 ve 1080 120 desteği mevcut tv den gayet memnunum. fiyatı 6400 tl bu boyutlarda tv almak isteyen arkadaslara öneririm gayet güzel bir tv |
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (19. sayfa)
-
-
Hocam yanında yaklaşan yok sınıfının en iyi ürünü.quote:
Orijinalden alıntı: forzaeskLG OLED C1 48" bence PS5 için mükemmel bi TV.. input lag değeri acayip düşük ve 120hz desteği mevcut..
-
Hocam alabileceğiniz en iyi ürün rakipsizquote:
Orijinalden alıntı: Zierox
LG 48C14 48" Bu model Ps5 için nasıldır? -
LG OLED55CX6LA 55"quote:
Orijinalden alıntı: NoDRaC65 Ekrana karar verirsem aşağıda ki tvyi almayı planlıyorum:
65XH8196
Eğer 55 Ekrana karar verirsem aşağıda ki tv yi düşünüyorum:
LG OLED55CX6LA 55"
-
Hocam HDMİ 2,1 yoksa 120 desteğini alamazsınız sizin tv nizde 120 hz değildir inceleme yapın derimquote:
Orijinalden alıntı: salihtekeSelamlar arkadaslar oda kucuk olduğu için 43 inch tv sığıyordu. LG markasının 43 inch ps5 uyumlu televizyonu malesef bulunmadığı için samsung markasına yöneldim. Samsung AU9000 modelini aldım. HDMİ 2.1 yok ama 4k 60 ve 1080 120 desteği mevcut tv den gayet memnunum. fiyatı 6400 tl bu boyutlarda tv almak isteyen arkadaslara öneririm gayet güzel bir tv
-
1080p de 120 Hz icin hdmi 2.1 e ihtiyac yok. 4k 120 Hz icin hdmi 2.1 gerekiyor.
Bu tv 1080p 120 Hz freesync ile 2.0 uzerinden veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur hocam,quote:
Orijinalden alıntı: Buyukbaba
1080p de 120 Hz icin hdmi 2.1 e ihtiyac yok. 4k 120 Hz icin hdmi 2.1 gerekiyor.
Bu tv 1080p 120 Hz freesync ile 2.0 uzerinden veriyor.
İyi forumlar. -
Sana da kardesim, sagol
quote:
Orijinalden alıntı: joney1sthertzin düşük olması sorun yaşatır mı
Alıntıları Göstero paraya yüksek hertzli 65 inç qled tv imkansız. bu modelde super motion rate var. o eksikliği giderir merak etmeyin. heeee bütçeyi 20-30 bin liraya çıkarırım dersen orası ayrı. bence fazlasına gerek yok
-
Arkadaşlar konu dışı olacak ama bir sorum olacak, 100hz yada 120hz tv de ps5 deki oyunu(destekliyorsa) 120fps ile oynayabileceğim mi demek oluyor? Yani bu Tvnin hz değeri oyunun fps imi demek oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değil 43 50-55 te bile 100hz bulmak zor şuan. Benim odada 43 maksimum kaldıracak(aldıktan sonra 50-55 te kaldırır ama istemiyorum) bir süredir tv bakıyorum en son geldiğim noktada 43" ve altı ekranda izleme mesefemde(yaklaşık 2m) 4k ile Fullhd arasında gözle görülür fark olmadığı yazılmış. Bu kapsamda eğer daha önce 4k olmayan bir tv kullandı iseniz sizce oyun oynarken fark var mı?
-
selamlar aldığım samsung au9000 43 inch modeli ile ps5 4k 60 cok daha iyi görünüyor full hd televizyon ile kıyaslarsak. benim tv ile mesafem 2 ya da 2.5 metre arasında ve görüntü cok bariz fark ediyor elbette tv 60hz olarak geliyor, 2.1 desteği yok ama 4k 60 ve 1080 120 2.0 hdmi destekliyor ve görüntüler cok net ve oyunlar cok akıcı. kesinlikle büyük bir fark var ve tercihiniz 4k tv olmalı mutlaka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihteke -- 4 Eylül 2021; 1:9:48 > -
Bende Q7FN kullaniyorum ps5 ile gaza geldim tv yi yeniliyim dedim 2021 modellerde bakmıştım gerçekten geriye gitmiş vazgeçtim. 2.1 hdmi var diye yeni model deyip almamak lazim çoğu özellikten kısmışlar malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tv konusunda sıfır bilgim var. 2015de düğün yaparken istikbal mobilyadan mobilyaları aldık, yanında da bi vestel tv hediye verildi inçini bilmiyorum, onunla fat kasa ps4 oynuyorum yıllardır. Ve ağırlıklı olarak fifa ve gta oynadım hep.
karar verdim ps5 alacağım, fifada ping sorunu yaşıyorum, alabileceğim max internet hizmeti 100mbps turknetin. fifa fut modunda bu ping sorununa (75-90ms arası) belki çare olur diye ps5 ve yeni tv almayı planlıyorum, 60hz-120hz, fps gibi terimlere malesef uzağım:) bütün başlığı okudum ama bana yetecek tv modelini tespit edemedim açıkçası. Kardeş sen madem sadece fifa gta vs oynuyorsun, sana ps5de şu model tv bol bile gelir diyecek biri varsa önerilere açığım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence ps5 ve tv almak yerine iss ni değiştir.
ttnet müşteris idim, 68-74 arası pingden dolayı turkneti denemekteyim 2 aydır ama memnun değilim. Altyapı olarak binada vdsl var malesef fiber yok. iss değiştirmek en kolay iş, var mı 40-50ms ping vadeden fifada. varsa hemen geçeyim. şehir tokat.
Hocam sizin olayiniz internet ile ilgili, yani ps5 ve tv almakla pinginiz azalmayacak bunu bilin bosuna para harcamayin.
evet sanırım öyle. interneti ve sahibi olduğum evi değiştiremediğim için konsolu ve tvyi yenileme fikri geliyor aklıma bir tek... parası neyse vermeye razıyım ama paramla kaliteli internet hizmet alamıyorum Tokat ilinde.
Büyük şehirler dışında hızlı altyapı bulmak zor maalesef hocam, maks vdsl oluyor genelde. (Ben de zileliyim bu arada :) )
kullanma ihtimalin varsa ps ye kablo takıp dene kablolu ve kablosuz modemle dip dibe dahi olsa ping olarak çok fark ediyor.
@salihteke yorum için teşekkürler 4k dan vazgeçme aşamasındaydım ama bu durumda tekrar kriter içerisine almalıyım. önce tv sonra ps diyordum o talepten vazgeçtim en azından şimdi ilk seri kasa bulmak dert soğutucu küçülmüş seriyi istemem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X