Arkadaşlar merhaba, ben de ağırlıklı olarak ps5 için kullanacağım bir tv alma aşamasındayım. Model olarak sizlerden de fikir alsam ya, kafam çok karıştı. Öncelikle kesinlikle istediğim özellikler; -4k 120Hz (Haliyle HDMI 2.1) -Ortalamanın Üzerinde Bir Ekran Parlaklığı -VRR -ALLM -65" ve üzeri OLED almayı hala düşünmüyorum, bence hala burn-in olayı çözülmüş değil. Philips 65PUS9206 modelini düşünüyorum 17.299 TL MediaMarkt'da. Sanırım bu cihazı alıcam ama bütçeyi de bi tık aşağı çekmeye de çalışıyorum. Sizlerin de aklına gelen muadil olabileceğini düşündüğünüz modeller var mı? Bir akıl verin nolur ya.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frendlyy -- 10 Eylül 2021; 9:39:44 > |
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (21. sayfa)
-
-
BULURSAN BANADA SÖYLE AYNI KRİTERLERDE ARAYIŞIMIZ
-
lg c1 bak arkadaşım şu an dünyada tek
-
lg c1 başka tv ye bakmayın
-
quote:
Orijinalden alıntı: fener1980lg c1 başka tv ye bakmayın
Aynen katılıyorum size. -
quote:
Orijinalden alıntı: fener1980lg c1 bak arkadaşım şu an dünyada tek
Arkadaşlarım iyi güzel demişsiniz de bahsettiğiniz tv 25k fiyatta. Ben 17.400TL rakamı aşağıya nasıl çekerim demişim. Hadi onu da geçtim, oled istemiyorum burn-in var demişim.
Ne değişti?
Yanmıyor mu oledler artık hiçbir şekilde?
Yandığında servis evden alıp ertesi gün yenisini mi getiriyor?
Valla beni bi haberdar edin ya..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG C1'e neden bu kadar para verdiğinizi anlamıyorum .
LG NANO866NA kullanıyorum tek kelime ile müthiş
HDMI 2.1 ( 2 adet )mevcut
Olede bu kadar para verilmesi mantıksız...
-
para konusuna bişey diyemem yanlız sana 1 numara modeli söyledim gerisi hikaye dedim oled de burn-in riski her zaman var dikkatli kullanırsan sorun olmaz senelerce gözün gibi bakıp en verimli şekilde hatasız kullanabilirsin ama kulak arkası yaparsan vay haline ...
garanti konusunda @brknil06 arkadaşımız sana yardımcı olucaktır ben ondan aldım tv yi +3 yıl garanti uzattım kafam rahat konuşup bilgi alabilirsin
-
inceleme sitelerine bakarsan ne dediğimi anlayacaksın !!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: frendlyyArkadaşlar merhaba, ben de ağırlıklı olarak ps5 için kullanacağım bir tv alma aşamasındayım.
Model olarak sizlerden de fikir alsam ya, kafam çok karıştı.
Öncelikle kesinlikle istediğim özellikler;
-4k 120Hz (Haliyle HDMI 2.1)
-Ortalamanın Üzerinde Bir Ekran Parlaklığı
-VRR
-ALLM
-65" ve üzeri
OLED almayı hala düşünmüyorum, bence hala burn-in olayı çözülmüş değil.
Philips 65PUS9206 modelini düşünüyorum 17.299 TL MediaMarkt'da.
Sanırım bu cihazı alıcam ama bütçeyi de bi tık aşağı çekmeye de çalışıyorum.
Sizlerin de aklına gelen muadil olabileceğini düşündüğünüz modeller var mı?
Bir akıl verin nolur ya..
Teknosa da şu an 16.699 a geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: vaselTeknosa da şu an 16.699 a geliyor
Alıntıları GösterBen baktığımda yine aynı, 17.299 olarak görüyorum hala.
Link atma imkanın var mıdır?
www.teknosa.comPhilips 65PUS9206/12 65https://www.teknosa.com/philips-65pus920612-65-164-ekran-amblightli-4k-uhd-led-smart-tv-p-110019815
-
quote:
Orijinalden alıntı: frendlyyBen baktığımda yine aynı, 17.299 olarak görüyorum hala.
Link atma imkanın var mıdır?
www.teknosa.comPhilips 65PUS9206/12 65https://www.teknosa.com/philips-65pus920612-65-164-ekran-amblightli-4k-uhd-led-smart-tv-p-110019815
Alıntıları GösterSepette 600 tl indirim yapıyor
-
Ben bu modeli çok beğendim bende de philips var 50 inch gayet memnunum bende ekran büyütecem bunu takip ediyorum.Biraz daha indirim olursa alıcam.Bana göre artıları
120hz
Micro dimming olması
Va panel
4 taraflı amblight
50 watt ses gücü olması
Kumanda tuşlarının ışıklı olması
Evet sepete atınca düştü gerçekten. Teşekkür ederim. Valla benim de en kafama yatan model bu gibi duruyor.
Diğer markaları falan kurcalıyorum sürekli kaçırdığım bir şey var mı diye ama bulamıyorum.
Samsung'la Lg'yi zaten eliyor gibiyim android kullanmadıklarından dolayı. Hoş kafama yatan bir modelleri olsa alırım mibox'ımı kullanırım sorun depil ama o da yok.
Bu 65pus9206 idare edecek sanırım beni. Piyasaya da çok yeni girdi. Azıcık düşse hiç düşünmeyeceğim.
Samsung 55Q70T alinir mi hala ? Kullanan var mi ? 2022 Tv’leri beklenmeli mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: fener1980para konusuna bişey diyemem yanlız sana 1 numara modeli söyledim gerisi hikaye dedim oled de burn-in riski her zaman var dikkatli kullanırsan sorun olmaz senelerce gözün gibi bakıp en verimli şekilde hatasız kullanabilirsin ama kulak arkası yaparsan vay haline ...
garanti konusunda @brknil06 arkadaşımız sana yardımcı olucaktır ben ondan aldım tv yi +3 yıl garanti uzattım kafam rahat konuşup bilgi alabilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: fener1980para konusuna bişey diyemem yanlız sana 1 numara modeli söyledim gerisi hikaye dedim oled de burn-in riski her zaman var dikkatli kullanırsan sorun olmaz senelerce gözün gibi bakıp en verimli şekilde hatasız kullanabilirsin ama kulak arkası yaparsan vay haline ...
hocam yardımcı olur dediğiniz kişi lg yetkilisi zaten başka marka önerecek hali yok ya. öyle abartılacak 1numara tv falan değil malesef kendinizi kandırmayın sen de yazmışın bak "dikkatli kullanin" diye. oled ana konusuna girdim baktim millet burn-in den nasıl kaçarız onun derdinde yok karasal yayın izlenmiyicek yok 5 saatte bir youtubeden hareketli görüntü açın yok parlaklığı kısın vs.. bir dünya para verip korka korka tv mi kullanılır bir sürüde örneği varken bile bile lades demek oled almak bence. size hayır olsun yeni tvniz fakat burda insanlara bastıra bastıra oled demeyin vebal almayın....
-
quote:
Orijinalden alıntı: fener1980inceleme sitelerine bakarsan ne dediğimi anlayacaksın !!!
Benim inceleme sitelerine bakmama gerek yok
Aklını kendine sakla...
-
-
Arkadaşlar bu cihaz kaç oyunu 120’fps verecekte böyle cihazlara bu kadar para veriyorsunuz garip geldi.
Ne Xbox ne PS 4K 120 fps verecek güçte cihazlar değildir.
4K 60 fps işinizi fazlasıyla görür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X