Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.145
Cevap
95
Favori
205.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat_lindemann

Benim inceleme sitelerine bakmama gerek yok

Aklını kendine sakla...

Alıntıları Göster

o zaman sende aklını kendine sakla dünyanın kabul gördüğü cihazı mantıksızlaştırıp burda yazma ....

• byvolcan kullanıcısına yanıt

bende senin gibi düşünüyordum lg almadan önceki televziyonum panasonic plazmaydı o zamanlar efsaneydi (10 sene önce   )

sony alıyım dedim samsung aliyim dedim yanlız ben oled görüntüyü gördukten sonra hem hayatım hem düşüncem hemde nevrim döndü

ps5 de böyle 1 görüntü yok idda ediyorum yok !!!

nereye baktıysam nerede inceleme yaptıysam vatan vb. yerlerde hiç 1 tv yanına yaklaşamaz şuan için

dediğim gibi bütce konusuna bişey diyemem o çok farklı bi konu saygı duyarım

bizim evde cocuk sabahtan aksama kadar tv izliyor cizgi film yada kanallarda zapping yapıyor ona göre düzen kurdum

sadece biraz dıkkat gerektırıyor hepsi bu ozen gösterırsen tv ye uzun seneler kullanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Arkadaşlar bu cihaz kaç oyunu 120’fps verecekte böyle cihazlara bu kadar para veriyorsunuz garip geldi.

Ne Xbox ne PS 4K 120 fps verecek güçte cihazlar değildir.
    4K 60 fps işinizi fazlasıyla görür.

hocam konuda 1 tane lg bayisi müdürü var birde onun gazına gelip tv alan körler sağırlar birbirini ağırlar durumu yani her sorana lg oled  oled almıyanada bütçe meselesi muamelesi çekiyorlarlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fener1980 kullanıcısına yanıt
    Ben oled tv kullandim. İki sene muhtesem goruntusu vardı. Sonra yanmalar başlayınca ekran çöp oldu. Dolayısıyla kimseye oled filan önermeyin. 15 dakikada bir kanal degistirmek ekranda aynı goruntu veren programlarda kanal degistirmek dunyanin en sacma seyi. Tvyi alirsin ve kullanirsin. Dikkatli kullanmak ne demek. Otomobil mi bu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4-4.5 civarı ne alabilirim ?
    55p8m düşünüyorum kullanan var mi ?
    Oyun ve film icin kullanacağım.
    4 bine 50u9510 var hdr dolby vision gibi ozellikler varmış
    Kullanan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeteroSapien kullanıcısına yanıt

hangi oled modelini kullanıyordunuz?

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    2017 model B7. En sorunlu model diyeceksin. Dogrudur. Ama ondan sonra fiziksel açıdan teknolojiyi kusursuz hale getiremediler. Yazilimsal olarak piksel degisimi, suregen logolarin karartilmasi gibi guncellemeler getirildi. Özellikle Lg Turkiye gibi bir kurulus var iken ben bir daha bu maceraya girmem.

iyide senin kullandığın model 4 sene önce üretildi şuan bu sorun minumuma indirildi haklısın başına gelmiş bişey diyemem ama şuanki teknoloji o teknoloji değil !!!

• fener1980 kullanıcısına yanıt
    Ünlem işaretlerinden anladigim kadariyla kullanıcı değil satıcısın. Bir malı boyle hararetli savunmanın başka izahı olmaz. Neyse vakit kaybı. Çarşına pazar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fener1980

o zaman sende aklını kendine sakla dünyanın kabul gördüğü cihazı mantıksızlaştırıp burda yazma ....

Alıntıları Göster

Hadi git işine milleti aptal yerine koymayın

İşiniz gücünüz yok milleti daha fazla para harcamaya yönlendiriyorsunuz

866NA serisi varken Oled almanın açıklaması yok . Firmalardan 3-5 komisyon alacaksınız diye palavra atmayın...

• Samsung 55Q80T veya Sony 55XH90xx? 

ben satıcı değil kullanıcıyım  

lg c1 konusunda mesajım var tv yi aldığım zaman ekran görüntüsü paylaştım bakabilirsin

amacım yardımcı olmaktı

sıkıntı yok ...

• murat_lindemann kullanıcısına yanıt

ben en başından beri para konusuna bütce konusuna bişey diyemem dedim

sadece iyi olan güçlü olan modeli söyledim amacım yardımcı olmak kimseye bişey pazarladığım yok kullanıcıyım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: samfisher_66

Samsung 55Q80T veya Sony 55XH90xx? 

Sony 55XH90xx?
  • LG 65CX -65C1 modelleri arasında kaldım ps5 ve film için

• ps5 için lg 866na oled ile aynı mı diyorsunuz hocam, sırf ps5 için oled almayı düşünüyorum herkes oled'in üstün yanlarından bahsediyor, siz ips bir panelin oled ile aynı performansı verdiğini söylüyorsunuz, eğer öyleyse bi ton para vermeyelim hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpino

LG 65CX -65C1 modelleri arasında kaldım ps5 ve film için
    LG OLED 65C1
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

ps5 için lg 866na oled ile aynı mı diyorsunuz hocam, sırf ps5 için oled almayı düşünüyorum herkes oled'in üstün yanlarından bahsediyor, siz ips bir panelin oled ile aynı performansı verdiğini söylüyorsunuz, eğer öyleyse bi ton para vermeyelim hocam?

Hocam OLED TV deki görüntü kalitesini ayrıntı detayı hiç bir üründe alamazsınız
  • bende öyle düşünüyorum Burak Bey, Ekim Kasım gibi inşallah 65 c1 almayı düşünüyorum, sizden güzel bir kampanya bekliyorum aklınızda olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

bende öyle düşünüyorum Burak Bey, Ekim Kasım gibi inşallah 65 c1 almayı düşünüyorum, sizden güzel bir kampanya bekliyorum aklınızda olsun :)

Hocam yardımcı olurum size
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.