Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.135
Cevap
92
Favori
204.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ps5 için 4K tv alacağım. Halihazırda 2011 model Samsung fullhd tv kullanıyorum çok memnundum bu zamana kadar ama artık 4K tv alma vakti geldi.

Bilgisayarımda kullandığım LG nin ips monitöründen çok memnun olduğum için yine LG modeller buldum kendimce. Bu iki model de ips sanırım. Hangisini önerirsiniz? Veya aynı fiyatta alternatif olarak ne önerirsiniz? Max 50 inç uyuyor masama bu arada. Şimdiden teşekkürler

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tabipyuzbasi

Arkadaşlar ps5 için 4K tv alacağım. Halihazırda 2011 model Samsung fullhd tv kullanıyorum çok memnundum bu zamana kadar ama artık 4K tv alma vakti geldi.

Bilgisayarımda kullandığım LG nin ips monitöründen çok memnun olduğum için yine LG modeller buldum kendimce. Bu iki model de ips sanırım. Hangisini önerirsiniz? Veya aynı fiyatta alternatif olarak ne önerirsiniz? Max 50 inç uyuyor masama bu arada. Şimdiden teşekkürler

Hocam PS5 için düşünüyorsanız size tavsiyem 120 hz panel bakın derim.
    LG 49NANO866

• Merhaba. 50NANO866 ile 49NANO866 farklı televizyonlar mıdır? Model numaralarını da paylaşabilir misiniz tam olarak?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 120hz olsada 14-15ms vermiyor mu bu tvler monitörden geçeyim diyorum ama 1ms varken tat vermez gibi fifa vb oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

Merhaba. 50NANO866 ile 49NANO866 farklı televizyonlar mıdır? Model numaralarını da paylaşabilir misiniz tam olarak?
    Hocam merhaba,
    LG 50NANO866PA 2021 Model VA panel
    LG 49NANO866NA 2020 Model İPS panel
    Görüntü işlemci farkı var
    Yazılım farkı var
    Kumanda farkı var,
    Panel farkı var.
  • Bu cihazda 4k 60 fps alabilirmiyim... 120 fps arayışında değilim

• Monitörün yanına Hikaye tarzı ve Fifa22 oynamak için Tv yerine 120 inç Projeksiyon almaya karar verdim.
    My First Projetoryoutube
    Xiaomi Mi Smart Compact Projector - The best I've tried?
    https://www.youtube.com/watch?v=RSR7Ct1EZlQ&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: hagh

Büyük şehirler dışında hızlı altyapı bulmak zor maalesef hocam, maks vdsl oluyor genelde. (Ben de zileliyim bu arada :) )

Bende niksarlıyım memnun oldum 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

Bu cihazda 4k 60 fps alabilirmiyim... 120 fps arayışında değilim

Görün mesajımı :))

• kucuker34 kullanıcısına yanıt

43" olan ekranı takip listemde alıp deneyimleme şansınız olursa sevinirim. 43" olarak hiç inceleme vs yok piyasada maalesef.

• jagatai J kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda hiç kötü diyenini görmedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bende televizyonu yenileme arifesindeyim.

Lg OLED55CX6LA 55" modeline cok baktim 2020 cikisli olmasi biraz kafami kurcaliyor. Daha yeni bir tv mi alsam diye danismak istedim.

Televizyonu MediaMarketten alacagim orada bir tanidik var :)
    Butcem aslinda 12 binlerdeydi simdi kararsiz kaldim.
    Kullanan varsa ya da iki tv hakkinda bilgisi olan varsa hangisini alirdiniz :)

• toshiba 50UL2063DT

toshiba 50UA2063DT

samsung tu8300 arkadaşlar bu tvlerin ps5 performansları nasıl acaba kullanan var mı?

• PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.
    PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.amazon
    Philips The One Performans Serisi 70PUS8505/12 70'' (178 cm) 4K UHD LED Android TV (3 taraflı Ambilight ile)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08BJ1N83H?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

Philips 70 inç pus8505 dibin dibini görmüş amazonda 6890 TL

Meraklısına duyurulur :)

• brnbry kullanıcısına yanıt

Alınmıyor ürün adres bilgisi hatası veriyor sürekli.

• Konu tv tavsiyesi ama şu monitör hakkında görüşü olan barsa yorum alabilirmiyim,
    Prime Üyeleri için günün fırsatı: MSI 31.5" OPTIX AG321CQR, Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 165HZ, 1MS, Freesync Premium
    amazon
    Prime Üyeleri için günün fırsatı: MSI 31.5" OPTIX AG321CQR, Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 165HZ, 1MS, Freesync Premium
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08YYSG7SH/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_MPD1PBMMRKCZGZDZD3Y5

Bu monitör hakkında en ufak bir inceleme yok YouTube da modelin çıkalı 3 ay olmuş, ps5 de 4k dan 2k ye görüntüyü ayarlar mı? Bir de fiyat şu an piyasanın yaklaşık 1500tl altı Amazon’da bu fiyata dağ iyi başka bir model alınır mı?

• bbvdk B kullanıcısına yanıt
    4k 120hz veren oyun sayısı çok az zaten o fiyat farkını vermek bana göre biraz saçma geliyor.

Philips 4ktv de 1080/120hz kullanıyorum mesela ben gayet iyi oluyor.
    Birde giriş gecikmeyi azaltan mod var bayağı bir işe yarıyor rekabetçi oyunlarda.

1 MS Monitör de var acayip bi fark hissettmiyorum ben açıkcası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde fifa atıyorum ve online oynadığım için 1ms hareket yaparken çok tatlı işe yarıyor başka tv ye geçtiğimde sanki kasıyormuş gibi ( 50hz ama denediğim tvler :) fps hikaye bazlı oyunlarda sorun yok tabi dediğiniz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enemyofthestate

Merhaba bende televizyonu yenileme arifesindeyim.

Lg OLED55CX6LA 55" modeline cok baktim 2020 cikisli olmasi biraz kafami kurcaliyor. Daha yeni bir tv mi alsam diye danismak istedim.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-oled55c14-55-139-7-ekran-uydu-al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1-smart-4k-ultra-hd-oled-tv-1215848.html

Televizyonu MediaMarketten alacagim orada bir tanidik var :)
    Butcem aslinda 12 binlerdeydi simdi kararsiz kaldim.
    Kullanan varsa ya da iki tv hakkinda bilgisi olan varsa hangisini alirdiniz :)
    Hocam bütçenizi zorlamıyorsa 2021 model alın derim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.