< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (23. sayfa)
-
-
Şuanda yapılan testlerde LG C1 en iyi oyun performansı veren televizyon olarak karşımıza çıkıyor. O kadar paran varsa ver al kurtul.
Ha yok o kadar para veremem dersen bence ya lg nanoların hdmi 2.1 olanı varsa onlardan al veya 55Q80T al(hdmi 2.1 var bunda)
Aslında fazla kafa yoracak bir şey yok.
Bende mesela hdmi 2.1 tv fiyatlarının düşmesini bekliyorum. O nedenle almıyorum. Ps5 için monitör aldım. LG 32GN600 modelini. Şuanda zaten 4k 120hz veren bir oyun çok olmadığı ve yakın gelecekte de en az 2-3 sene olmayacağından dolayı 4k 120hz destekli teknolojiye daha yeni çıkmışken yüksek rakamlar vermek mantıklı gelmiyor. Ha fazla param olsa veririm o ayrı bir konu. Zevk meselesi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lgcx lerde Ps5 de anlik hdmi baglantigi kopuklugu yasayan var mi ? Goruntu gidip geliyor ara sira, bir de bu ara ag baglantisi kopuklugu oluyor
İlginiz icin tesekkur ederim hocam oncelikle. 2-3 sene uzun bir sure dediginiz gibi oyunlar ve tv’ler o zamana anca oturur ama ben simdi alayim diyorum. Lg modeli baya iyi duruyor ama simdi de sunu dusunuyorum; o paraya 65” Q70 mi alsam 55” LG C1 yerine bunu da sorguluyo insan. 65’in keyfi bir baskadir baya fark eder diye dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence lg c1 in en büyüğü neyse onu alın. Oyun performansı en iyi tv şuan. Onun da 65 i vardır.
Gecen hafta yazmistim pazar gunu lg c1 55” modelini aldim.
Ben daha onceden ps5 oynamamisim onu fark ettim:)
F1 120p cidden cok sasirtici bayildim dun saatlece oynadim. Sonra esimle spider man de new york turu attik gercekten dedikleri kadar varmis.
Kumandasi da ayri guzelmis soylemeden gecemeyecegim.
Butcesi olan varsa kesinlikle tavsiye ederim.
Hocam kaliteyi bilen gerçekten biliyor hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: Enemyofthestate
Gecen hafta yazmistim pazar gunu lg c1 55” modelini aldim.
Ben daha onceden ps5 oynamamisim onu fark ettim:)
F1 120p cidden cok sasirtici bayildim dun saatlece oynadim. Sonra esimle spider man de new york turu attik gercekten dedikleri kadar varmis.
Kumandasi da ayri guzelmis soylemeden gecemeyecegim.
Butcesi olan varsa kesinlikle tavsiye ederim. -
selamlar LG C1 55 için iyi ya da fırsat diyebileceğimiz fiyat nedir arkadaşlar direkt atlayıp almak istemiyorum
-
arkadaşlar,
lg c1 almak için olan gerekli motivasyonunuz nedir?
kafanızdan burn-in riskini nasıl silebiliyorsunuz, kendinizi bu konuda nasıl rahatlatabiliyorsunuz? bu konuda beni aydınlatır mısınız? çok kararsız kaldım.
eski postumu da yenileyeyim de belki yardımcı olacak birileri çıkar
"Arkadaşlar merhaba, ben de ağırlıklı olarak ps5 için kullanacağım bir tv alma aşamasındayım.
Model olarak sizlerden de fikir alsam ya, kafam çok karıştı.
Öncelikle kesinlikle istediğim özellikler;
-4k 120Hz (Haliyle HDMI 2.1)
-Ortalamanın Üzerinde Bir Ekran Parlaklığı
-VRR
-ALLM
-65" ve üzeri
OLED almayı hala düşünmüyorum, bence hala burn-in olayı çözülmüş değil.
Philips 65PUS9206 modelini düşünüyorum 17.299 TL MediaMarkt'da.
Sanırım bu cihazı alıcam ama bütçeyi de bi tık aşağı çekmeye de çalışıyorum.
Sizlerin de aklına gelen muadil olabileceğini düşündüğünüz modeller var mı?
Bir akıl verin nolur ya.."
iyi akşamlar herkese.
-
Hocam oled'den başkasına bakmayın.Benim en büyük motivasyonum oled almayayim diye gittim Samsung qled aldim bin pişman oldum banding,dse ne ararsan var mac izlemek,oyun oynamak tam bir işkence.Bu yaşadığım olaydan sonra yanık riskine rağmen oled aldim suan cok memnunum görüntü kalitesi inanılmaz oyun modunda bile görüntü kalitesinden birşey eksilmiyor.Bir kere Oled kullanırsanız bir daha led teknolojisini görmek bile istemeyeceksiniz bu kadar net diyorum.
hangi model qled aldınızda bu kadar pişman oldunuz hocam yorumunuzu hayretler içersinde okudum
Samsung Q95T hocam hayret edilecek bir sey yok bende 11 bin TL verip böyle olacağını tahmin etmezdim.
9 serisi qled alip pişman olan ilk sizi görüyorum duyuyorum hocam 6 serisimi aldıniz diyecektim ama en tepe modeli almışsınız sanırım aldığınız tvde sorun vardı.
Ben monitörde yaşıyorum bunu, hdmi1 yeniden bağlandı diyor 1-2sn kadar görüntü gittiği oluyor ama her cihaz açışımda 1 kere oluyor bazen olmuyor. Monitörü yeni aldım monitör mü arızalı acaba diyecektim ama sen s5 ile alakalı gibi durum
Hocam 14.000 altında fiyat denk gelirse al geç iyi fiyatquote:
Orijinalden alıntı: Alister Valeselamlar LG C1 55 için iyi ya da fırsat diyebileceğimiz fiyat nedir arkadaşlar direkt atlayıp almak istemiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: frendlyyarkadaşlar,
lg c1 almak için olan gerekli motivasyonunuz nedir?
kafanızdan burn-in riskini nasıl silebiliyorsunuz, kendinizi bu konuda nasıl rahatlatabiliyorsunuz? bu konuda beni aydınlatır mısınız? çok kararsız kaldım.
eski postumu da yenileyeyim de belki yardımcı olacak birileri çıkar
"Arkadaşlar merhaba, ben de ağırlıklı olarak ps5 için kullanacağım bir tv alma aşamasındayım.
Model olarak sizlerden de fikir alsam ya, kafam çok karıştı.
Öncelikle kesinlikle istediğim özellikler;
-4k 120Hz (Haliyle HDMI 2.1)
-Ortalamanın Üzerinde Bir Ekran Parlaklığı
-VRR
-ALLM
-65" ve üzeri
OLED almayı hala düşünmüyorum, bence hala burn-in olayı çözülmüş değil.
Philips 65PUS9206 modelini düşünüyorum 17.299 TL MediaMarkt'da.
Sanırım bu cihazı alıcam ama bütçeyi de bi tık aşağı çekmeye de çalışıyorum.
Sizlerin de aklına gelen muadil olabileceğini düşündüğünüz modeller var mı?
Bir akıl verin nolur ya.."
iyi akşamlar herkese.
Hocam merhaba bende eski televizyonum Sony xf,9005 in yeni versiyonu xh9077 almak için gittim.Lg oled in görüntüsünü görünce Burak beyde işin içinde olunca gözümü kararttım 5 yıl garanti ile LG C1 i aldım.İşin içinde Burak beyin olması ve 5 yıl garanti yaptırmak TV yi almamda etkili oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam 14.000 altında fiyat denk gelirse al geç iyi fiyat
Alıntıları GösterŞu an her yerde zaten 11-12 den görüyorum yanlış ürüne bakmıyorsam. 9-10 lar fırsat gibi geldi bana.
edit:sanrım ben cx serilerine bakıyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 18 Eylül 2021; 12:59:38 > -
Hocam siz hangi ürüne bakıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: Alister ValeŞu an her yerde zaten 11-12 den görüyorum yanlış ürüne bakmıyorsam. 9-10 lar fırsat gibi geldi bana.
edit:sanrım ben cx serilerine bakıyordum
Alıntıları Göster -
Tv bakma o fiyata 60 fps oynarsın, 1080/120 ve 4K /60 fps için monitör al o fiyata 27 inç LG 850 b modeli,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X