Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.134
Cevap
92
Favori
203.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the wade

Hocam selam,

PS5 için 48-55 arası bir TV arıyorum.

Sanırım en uygun fiyatlısı Nano866 serisi, stok var mı elinizde?

Hocam özelden iletişime geçerseniz yardımcı olmaya çalışıyım size.
  • Arkadaşlar merhaba. Ps5 için televizyon araştırıyorum. Açıkçası tvler hakkında hiç bilgim yoktu, biraz araştırdım ama yine de arada kaldım. Benim asıl bütçem 12.000 lira. Televizyonu tamamen oyun ve yüksek kaliteli filmler izlemek için kullanacağım. Sizden tavsiye istediğim konu şu. Sizce 12.000e alacağım bir tv ile 6000 civarına alacağım bir tv arasındaki farkı net bir şekilde hisseder miyim? Eğer aralarında öyle çok ahım şahım bir fark yok ise bütçemin yarısını yaz sonu ufak bir tatile ayırmayı planlıyorum ancak fark varsa almışken iyisi olsun deyip parayı harcayacağım. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.

• Silverlight kullanıcısına yanıt
    en iyi gaming tvler lg 55 cx, 55gx,55c1,55g1 evo oleddir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PS 5 için 2k monitör kullanan var mı, alınır mı ? 4K yı küçülterek gösteriyormuş, 1080p den iyi görünür mü, buna değer mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

Arkadaşlar merhaba. Ps5 için televizyon araştırıyorum. Açıkçası tvler hakkında hiç bilgim yoktu, biraz araştırdım ama yine de arada kaldım. Benim asıl bütçem 12.000 lira. Televizyonu tamamen oyun ve yüksek kaliteli filmler izlemek için kullanacağım. Sizden tavsiye istediğim konu şu. Sizce 12.000e alacağım bir tv ile 6000 civarına alacağım bir tv arasındaki farkı net bir şekilde hisseder miyim? Eğer aralarında öyle çok ahım şahım bir fark yok ise bütçemin yarısını yaz sonu ufak bir tatile ayırmayı planlıyorum ancak fark varsa almışken iyisi olsun deyip parayı harcayacağım. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.

6000 tl ye artık iyi bir televizyon bulmanız zor

• quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

en iyi gaming tvler lg 55 cx, 55gx,55c1,55g1 evo oleddir.
    B9 ve c9 da iyi tv. Hele c9 baya baya iyi tv.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.can08

PS 5 için 2k monitör kullanan var mı, alınır mı ? 4K yı küçülterek gösteriyormuş, 1080p den iyi görünür mü, buna değer mi ?

Ben kullanıyorum. Bütün modeller aynı kalitede değil. Şuanda beklemektense alınabilecek en iyi ve uygun fiyatlı monitör lg 32GN600 modeli. Şuanda amazonda 2400 falan. Çok yeterli bir ürün. Bunun dışında şuanda alacağınız her monitör gereksiz yatırım. Ps5 in 2k desteği vermesi çok muhtemel ve up-down scale olarak çok başarılı. Başka modellerde denedim ama bu fiyat aralığında çık sıkıntılı oluyor monitörler. Özellikle black light bleeding ve glow sorunları çok fazla. Çok yüksek fiyatlara çıkmak gerekiyor ve kısır döngüye düşüyorsun. Bu üründe black kight bleeding yok gibi bir şey. Çok stabil ve kaliteli. Ölü piksel yok bir çok insanda (bende de yok) kaldıki 2-3 tane ölü piksel çok sorun değil çoğu zaman. Başka monitörlerde çok fazla çıkıyor.

Aslında en mantıklısı 1-2 sene bekleyip Hdmi 2.1 ve 4k monitör almak(120hz minimum). Ama ülkenin durumu ortada yani beklemek daha kötü olabilir ekonomik açıdan.

şuanda hdmi 2.1 ve 120hz destekli en uygun tv lg nano866 ama bunun da hdrsi mükemmel değil. Yinede illlaha tv alınacaksa en uygunu bu ve alınabilir.

o nedenle tv alacaklar alacaksa lg c1 almalı. Şuanda konsollar için en iyi değerleri veriyor gerek hdr gerekse oyuna uygunluk ve filmler için muazzam diyebilirim. 2. Seçenek cx te olabilir. Ama yüksek fiyatlar olduğu için alabilene tavsiyemdir.

bunlar dışında beklemek bir seçenek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    valla b9 da gözüm kalmisti zamaninda:))

• LG c1 oled alacaktım, burn sorunu sebebiyle miniled modelleri beklemeye karar verdim.

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    onlarin sorunsuz olacagini kim garanti ediyor? banding, dirty screen, blooming, isik sizmasi dahada yazayim mi hocam, led tvler gereksiz pahali mini olsun normal olsun. gelecek oled teknolojisinde, sadece tv olarak düşünmeyin.

• Bu model nasıl sizce?

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ziromen

Bu model nasıl sizce?

Hocam çok iyi ürün çok iyi fiyat düşünüyorsanız direk alın derim

• Arkadaşlar aranıza, "SONY 55XH9077" ile (2020 model)katıldım. Merak edenler için media markttan 4 taksit 9.025 TL aldım. Bugün kurulmasını bekliyorum. Ps5 ile nasıl olacak bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal85

Arkadaşlar aranıza, "SONY 55XH9077" ile (2020 model)katıldım. Merak edenler için media markttan 4 taksit 9.025 TL aldım. Bugün kurulmasını bekliyorum. Ps5 ile nasıl olacak bekliyorum.

Hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
  • Hocam ailemde benim tavsiyem ile "LG 65UN81006LB 65" " aldık PS5 de gayet başarılı tavsiye edebilirim. 👌😉

• cemal85 C kullanıcısına yanıt

😉👍

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.

hayırlı olsun PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. 

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal85

Hocam ailemde benim tavsiyem ile "LG 65UN81006LB 65" " aldık PS5 de gayet başarılı tavsiye edebilirim. 👌😉

Hocam güzel günlerde kullanın başarılı gözüküyor

hocam aynı setup'ın birebirini ben yaptım, sonuç: çok başarılı :) 55xh9077 ve 9096 serisi bence ps5 için en f/p tercih olabilir.

güzel günlerde kullanın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

ben 2.30 mesafeden 55" kullanıyorum 46" ten geçmiştim başta 1-2 gün büyük hissettim sonra alıştım ve çok keyif alıyorum

Alıntıları Göster

Bende aldım biraz büyük geliyor açıkçası :) inşallah alışırım duvar bi de alçıpan duvara astırmadılar ne yapacağım bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.